Se flere på HITME.NO

IKEA med köttbullar, tv-hylla, sideboard + annat smått o gott!

2007-12-2920:33:24
Skrivet av Sandra Edlund

Fredagen fick sig en repris från förra veckan hemma hos mamma med spakväll för fulla muggar! Minst lika härligt denna gång som förra :)

Åkte från mamma med baksätet fullt med hundar, tog nämligen med Felicia och Fia hem för att mysa hemma hos mig. Jag tyckte det var jättemysigt, jag tror de tyckte det var mindre mysigt... de gillade varken mina trappor eller parkettgolv! Borta bra men hemma bäst antar jag :)

   

      Systrarna Felicia och Fia

Min tanke var att de skulle hålla mig sällskap och vakta mig under natten då jag har svårt att sova och har en snörvlandes snarkandes Baby vid min sida som inte är speciellt sällskaplig ;)

Men det verkar inte som att jag ska få sova om nätterna, vaknade halv 6 av att det ringde på ytterdörren!!! Vaknade av en chock och fattade ingenting! Vem f-n ringer på en lördagmorgon kl 05.30!?! 
Väckte Baby och frågade vem det kunde vara.... fortsatte ringa på ca 5 gånger med 3 minuters mellanrum!
Om det var någon jag kände borde personen ringt tyckte jag så jag vågade inte öppna och tyvärr så har jag inget titthål att kolla i.
Efter ett tag slutade det ringa på och då ifrån ingenstans kom jag på att jag kanske lämnat nycklarna i låset och mycket riktigt så stämde det. Var städkillen som plingade på antagligen.
Förstå vilken tur!! Var ju fritt fram för vem som helst o kliva på eller varför inte sno bilen som står precis utanför farstudörren!! 

KlantFia!

Idag vaknade jag av att Fia stod och viftade på svansen för fullt och påpekade att det var dags att gå ut! Har aldrig varit med om att Robban varit så pigg på 2 sekunder och sen hux flux var vi ute i friska luften.
Kom in efter morgonpromenaden och gjorde frukost till oss och mat till vovvarna!
Mkt kaffe har det varit den senaste tiden! Riktigt kul att hålla på!
Köpte extra fint kaffe igår hos Carina på Kahls kaffe och lite vaniljsmaksättning :)

Efter frukosten bar det iväg mot IKEA, lämnade tillbaka hundarna först då! Där shoppades det friskt! Mkt smått o gott som behövdes och sen så blev det ny tvhylla, matchande sideboard och matta.

Sen var det bara att snickra!

image535

                                                             Baby håller på förfullt

Men jag är nöjd med resultatet! Känns mkt enklare och renare!!

image536

Nej nu måste jag hoppa in i duschen... blir lite Grappa ikväll :)

*puss puss*

Från stress till hysteri :)

2007-12-2720:55:04
Skrivet av Sandra Edlund

Då var julstressen över för att ersättas av mellandagshysterin!

Det har varit en jättebra jul med uppesittarkväll och vinster på Bingo Lotto (vem kunde ana!), jättetrevlig julafton, julfest på juldagen och slottsstek på annandagen! Fullt schema :)

Det var mamma och Lasse som bjöd in till lite trevlig festens med dricka och spel under juldagen! Bror Robin var där, jag och Robban och även min goda vän Emma följde med då hon var hemma i stan på besök under julen. Det dracks konjaksglögg, irish coffe, cider, whiskey, drinkar och massa annat smaskens!

image525

                                                   ..:: Jag och Robban goa o glada ::..

Det var pokerspel där Emma gick i topp med att vinna båda gångerna och gick därifrån 400 kr rikare!! Imponerande!
Efter det var det Genispel där Lasse och mamma glänste som vanligt, hur tråkigt är det inte att spela med nån som kan precis vaaarje fråga!! Jag förstår inte...
Då blev det Fia med Hutt istället, så man har någon chans att vinna!! :) och få dricka ännu mer... haha..

image524

                                                                  ..:: Hutt hutt ::..

Sen blev det lite eld innan taxin tog oss in till stan där utestället Nybron lockade!

image526

Inne på stället var det proppat med folk och många vänner som flyttat kommer hem över julhelgen, trevligt att träffa folk man vanligtvis inte ser!

Det dansades och dracks under kvällen, vissa mer än andra :) Robert var lite extra rund om fötterna! Han mådde som han förtjänade dagen efter! Då vi var bjudna ut till hans föräldrar på trevlig middag med hela släkten!

image528

                                                       ..:: Robban leker julgran ::..

Men nu är julhelgen över och mellandags reorna har börjat. Tog mig ut idag för att se vad rean hade att erbjuda och jag måste då säga att jag verkligeninte gillar mellandagsreorna! Jag hittar aldrig någonting och tycker bara det är skit som hänger, folk ska trängas och slå sig fram för att spara in varenda krona... nää.. ORKA!

Men när man hittar ett klipp så är det klart mkt roligare.. jag gjorde ett inköp och det var kaffemaskin som jag önskat mig och fick pengar till i julklapp!

image529

Packade upp alla julklapparna idag! Mkt var det, från vänster till höger:

Paket från Body Shop med lite smått o gott, necessär från Make Up store, väska från swartzkopf med schampo, balsam och inpackning, hårpulver för tupering av håret (det bästa som hänt mitt hår!), smyckeshållare (hela vägen från Mallorca) , fotoalbum med bilder från sommaren -07, skål från Kosta Boda, fotset med allt som behövs efter en helgalen danskväll + bubbelbad för fossingarna, esspressomaskinen jag köpte idag, wokpanna, presentkort på Akropolis restaurang ( för mig och Baby), biljetter till Grammisgalan, (för mig och Baby), presentkort på Kick's, ljushållare, bok om att välja glädje (från jobbet, undra vad de menade med det :)), fäll att ha i bilen nu när det är kallt o jävligt att sätta sig på skinnsätena!

Ja, knappt man orkar läsa igenom allt... mkt klappar var det iaf! Kommer på fler saker som inte var med på bild nu också.. jaja... Tack tack tack för alla klappar iaf! :)

Nu ska jag ägna mig till annat än att sitta här o knappa!!!

Later!

Julafton 2007

2007-12-2500:25:36
Skrivet av Sandra Edlund

GOD JUL på Er alla!

och hoppas ni haft en lika trevlig jul som jag haft! Full fart hela dagen har det varit och kom precis hem för att krypa i myskläderna och slänga mig i soffan och bara njuta av dagen som varit!

Guuuud så trevlig julafton det varit!

Började med risgrynsgröt till frukost innan det börjades fixas till julutstyrseln! Tomteluva och klänning på sen vidare med en stor säck klappar hem till mormor för att fira med gooood mat och Kalle Anka.
Tradition är tradition.. :)

Julklappsutdelningen gick snabbt fast att det var så mkt klappar. Blev jättenöjd med mina klappar fick bla biljetter till Grammisgalan, bubbelfotmassage, necessär, pengar till kaffe(espresso)maskin, skål från kosta boda, fårpäls att ha i min bil... osm...

Sen bar det av vidare till nästa ställe för att fortsätta julklappsutdelningen hemma hos Babys föräldrar. Där var det full fart med Kevin som var så stiligt klädd dagen till ära!
Strax efter att vi kom knackade tomten på dörren och hade med sig lite julklappar.

image522

Kevin var inte alls rädd för tomten utan hjälpte så snällt till med att dela ut julklapparna.

Men den här julklappsutdelningen tog liiiite längre tid, närmare 4 timmar!!!
Jag har aldrig varit med om maken på så mkt julklappar, eller så lång tid för att dela ut de... Hahaha...

image523

Men som ni ser var det lite klappar att dela ut!

Jag har fått så mkt fina julklappar, vet inte om jag varit så snäll i år att jag förtjänar de men tuuuusen tack för alla paket iaf!
Förutom alla fina klappar sjag fått har det varit ett nöje att få ge bort alla julklappar, vilket nästan har varit roligare än att få.

Detta har varit en perfekt julafton!

Hoppas ni haft en lika trevlig dag som jag haft!!!
Men nu är det dags för en film för mig...

Gooood fortsättning på Er alla...

Fina naturbilder

2007-12-2402:14:21
Skrivet av Sandra Edlund

Fick tillfällen att ta några härliga vinterbilder.

Tänkte dela med mig av de då det inte riktigt ser ut så här när jag tittar ut genom fönstret här hemma! :(

image519

                                Fullmånen skiner upp som en sol i vintermörkret


image520

                            Solen precis påväg ner och dimman ligger över åkern





Uppåt i landet hemma hos pappa o Kikki är det ingen snö men frost

2007-12-2314:33:23
Skrivet av Sandra Edlund

DSC01265.JPG
Uppåt i landet hemma hos pappa o Kikki är det ingen snö men frost som ger lite julkänsla :) här har det ätits julbord och annat julmys!

Dan före dan före dopparedan!

2007-12-2200:50:52
Skrivet av Sandra Edlund

Jag börjar misstänka att de inte gillar mig på jobbet! : P

Har blivit hemskickat 2 dagar i rad nu, de måste hata mig... Eller så är det bara så att de ser hur jag mår och undrar vad f-n jag gör där...
Jag hoppas på det senaste :)

Inte alls roligt att vara såhär dålig innan jul när det finns massor av saker att göra. Tack gode gud att jag var ute i god tid med alla klappar så jag inte kände den pressen nu när jag mår som jag gör. Det tar emot att gå upp från sängen, hela kroppen värker, svettas, fryser och det snuvas och hostas!!
Ska det bli något gjort så är det till att knapra lite värktabletter så febern lägger sig. Det är vad jag gjort idag...

Hade nämligen bestämt med mamma att vi skulle göra lite fler julbuketter idag, och det var sista chansen innan jul. Så det var bara att bita ihop...!

Blev några korgar :)

image514

image515

Efter detta kände jag att jag var tvungen att vila innan jag skulle iväg till jobbet så  mamma föreslog att jag skulle lägga mig i deras jacuzzi och koppla av.. Så det sa jag inte nej till!
Mamma gjorde så fint med tända ljus och massa bubbel, så där kröp jag ner och njöt av denna bubbelmassage som sedan slutade i att hela badrummet var fyllt med bubblor :)
Lite för mkt såpa tror jag ;) Men jag hade kul...

image516

Skrubba mig ordentligt, filade fötterna, använde silverschampo och gjorde inpackning! Riktigt spa! :)
Mindre roligt att kliva upp när det var så varmt och skönt under vattenytan och kallt och burrigt över vattenytan!

Men sen var det dags att åka till jobbet och blev ju inte så långvarig som sagt... Åkte hem och går upp för trapporna när jag inser att min kära pojkvän har min hemmanyckel och befinner sig på jobbet som jag precis åkte ifrån!! ORKA! Kroppen är alldeles för matt för att åka tillbaka där jag kom ifrån så jag tar mig till Statoil och köper mig lite tröst istället då jag hittar till min stora förtjusning att den godaste glassen nååågonsin har kommit till Eskilstuna!

image517

BEN & JERRY'S Chocolate Fudge Brownie!! I JUST LOVE IT!!

Sen satte jag mig i bilen och halvsov i en timme tills Baby kom och släppte in mig!

Nu är det soffan som gäller....

Uppiggande mail..

2007-12-2014:48:16
Skrivet av Sandra Edlund

Alltid lika trevligt att få sånna här mail, speciellt från tjejer :)
____________________________________________

Hey Beautiful
How are you? Whats all new
My names Josie
And i..m a big fan of yours, and your work.
I love your photographs!
Youre an amazing model and you..re so gorgeous
Ive been wanting to get in the modeling industry? Do you enjoy it?
What was your favorite shoot?
I know youre busy so im gonna try to make this short but i was just wondering if i could please have an autographed picture of you signed to myname it would mean the world to me.

Well if you can
my addresss is
Josie Robichaud
30 Rue des Pins
Neguac NB
E9G 1C4
Canada

Well nice meeting you bhave a nice day

Love Josie

_________________________________________________________

Hemma i sängen igen!

2007-12-2014:13:40
Skrivet av Sandra Edlund

Dåååå var man hemma igen! Fruktansvärt skönt! Kom hem slängde av mig mössa, vantar, jacka och packning tittade in i mitt sovrum och kände att det fanns inget bättre alternativ just nu än att byta om till mysiskläder och krypa ner i min nybäddade säng! Sååå underbart!

Har knappt sovit en blund i natt, kunde inte somna och sen hostands och snörvlandes hela natten med feber gjorde att jag låg vaken i stort sett hela natten. Mina bihålor... aj aj aj!

Som vanligt lyssnar Ms Sandra inte på hur hennes kropp mår riktigt. Försöker alltid förtränga att man faktiskt är sjuk. Gör sitt bästa av situationen men snart tycker jag att man borde lära sig att "det kommer alltid surt efter" Vi får väl se om jag blir bättre på det där snart....

Efter min tågresa checkade jag in på  Best Western hotellet som ligger precis bredvid centralstationen. Åkte ner till klubben och soundcheckade, tillbaka till hotellet för att göra oss klara och sen stressa ner till klubben igen för att ta emot gästerna!

image512

                                                ..:: Tina, Ella, Andrea och jag ::..

Mkt blandat folk var det på plats, allt från Arne Weise ( som förövrigt önskade oss en riktigt God Jul, från oss alla till Er alla... ni kommer ihåg!?! ) till Linda Rosing. Mkt press var på plats och fotade och det bjöds på drinkbiljetter hej vilt!
Vi uppträdde senare på kvällen med bla låten "Show me"
Efter allt ståhej kändes det som att hotellsängen lockade så vi drog oss från partajandet och in på McD för en liten chickenburgare som nattmacka.

image513

                                        ..:: Migelbild ::..

Tåget gick 11.50 för mig så jag gick ner till tågstationen, köpte mig en tomtelatte och saffranssnäcka, satte i ipoden med lite julmusik och på med solglasögon inför resans hemfärd. Riktigt skönt.....

Nu tänkte jag att jag skulle få lite sömn... om jag kan somna. Drunknar snart i alla dessa näsdukar som ligger spridda överallt!

Natti på Er!!!

demonstration på stockholms gator!

2007-12-2002:26:40
Skrivet av Sandra Edlund


Då sitter man på tåget till Sthlm. Det var länge sen jag åkte

2007-12-1917:28:23
Skrivet av Sandra Edlund

DSC01233.JPG
Då sitter man på tåget till Sthlm. Det var länge sen jag åkte tåg dit, verkligen skönt måste jag säga. Dagen till ära ska jag uppträda på The Vibe tillsammans med D'licious Divas :) Det är jag, Ella och Andrea som uppträder och sen är det en till tjej som heter Tina med som värdinna. Hoppas det går bra!! :)

Julen är snart här...

2007-12-1805:34:29
Skrivet av Sandra Edlund

Gud så tiden rinner iväg fort!!

Helgen var över på ett nafs och därmed tredje advent också. Fortfarande inte köpt någon adventsljusstake och börjar inse nu att det inte är någon idé längre. Jag får helt enkelt klara mig utan det! :( Men klätt gran det är gjort! ;)

Och nu är det inte ens en vecka kvar till jul! Sjukt så tiden rinner iväg, går den fortare nu när man är äldre eller vad är det frågan om!!??

Nåväl.. idag kom tomten och hälsade på, på jobbet!! Lämnade en sån söt liten julsäck!

image509

Öppnas såklart inte förrän på julaftonen :)

Himla mysigt är det att komma hem och se granen lysa så grann i vardagsrummet.

image510

                                                                        Så fin så....

Nu är det dags att ta mig till sängs och vila min kropp, är trött o sliten efter en jobbig natt på jobbet!

Natti natt!

Rolf på scen :)

2007-12-1414:09:14
Skrivet av Sandra Edlund


Luciafirande och julbord + fest!

2007-12-1414:05:12
Skrivet av Sandra Edlund

Liggandes i sängen surfar jag och återhämtar mig från gårdagen! Lite mosig är jag från gårdagen!

Under dagen for det iväg för att titta på när lilla Kevin skulle vara pepparkaksgubbe på dagis! Utomhus var firandet och alla barnen var jättesöta i sina uppstoppade förklädnader :)
Kallt var det men det bjöds på lite varm glögg och lussekatter så man fick lite värme.

image505

                                            Ett litet filmklipp finns nedan också :)

Efter det gjorde jag mig klar för att gå på julbord med jobbet! Hela Eskilstuna Kuriren skulle till Harrys där övervåningen var hyrd för oss. Det är flera än man tror som jobbar på tidningen!
Men det var jättetrevligt och massa god mat! Drinkbiljetter fick man också under kvällen så törstig behövde man inte vara... snarare tvärtom!

image504

Stackars Pelle på jobbet som är både vegetarian och glutenallergiker, han fick äta lite kokt potatis han!! Hahahaha...

image506

Desto mer mat fanns det åt oss andra! Sill, lax, rostbiff, skinka, patéer, köttbullar, revbensspjäll, jansson, potatis och mkt annat smått o gott! Sen efterrätter på det och massa massa godis! Muuums!

image508

                                             "Vad var det nu i det där glaset??"

Efter alla hade ätit och druckit i några timmar uppträdde "Discoboys" på scen med gammal härlig 60-70-80 tals musik! Sen var festen igång! Folk dansade och drack ännu mer!!! Jättetrevligt!
Sen helt plötsligt stod Robbans pappa (som även han jobbar på Eskilstuna Kuriren) uppe på scen för ett tacktal och sjöng med bandet! Jätteduktig :)

image507

                                   Filmades även det såklart :) Som ni ser ovanför!

Vid 02.00 tiden bar det hemåt, lagom rund under fötterna! :) och idag mår man som man förtjänar! :)

Luciatåg med Kevin :)

2007-12-1413:45:50
Skrivet av Sandra Edlund


Julklappshandel

2007-12-1219:23:38
Skrivet av Sandra Edlund

Guuud så skönt att få komma hem o sätta sig ner. Har varit ute o julshoppat i närmare 5 timmar idag. Först en sväng med mormor inne i stan och sen med mamma ute i köpcentret Tuna Park och sen byttes mamma ut mot Robban! Tiden sprang iväg och lite julklappar inhandlades men än är allt inte klart!

Men nu äntligen är jag hemma och får sitta ner en stund, värmde lite glögg och tände alla julljus här hemma. Tänkte fixa lite med klapparna och bara ta det lugnt en stund innan jag ska iväg till jobbet. Min dag att hoppa in o hjälpa till... Lite luciavaka under natten så jag klagar inte :)
 
image502

Imorgon blir det luciatåg och julbord :)

Leona Lewis, damn!

2007-12-1204:27:19
Skrivet av Sandra Edlund

Mäktigt........


Tisdag 11/12

2007-12-1204:05:50
Skrivet av Sandra Edlund

Att all text inte kommer med när man skickar videoklipp, dåååligt!

Det jag försökte skriva var att jag var påväg upp till Sthlm för att möta upp Frida då vi skulle på ett möte. Satt och lyssnade på radio och hörde denna vackra låt "Dancing in the dark" Tycker den är väldigt fin... :)

Mötet var i Warners Studios där vi mötte upp en producent vi varit i kontakt med tidigare angående ett projekt. Fick klarheter i hur vi skulle gå tillväg framöver och det ser jag fram emot!

På torsdag åker tösen Frida iväg på semester till Thailand med sin karl och är hemma om 1 månad igen! Skapligt avis man blir!!! Hoppas de får de bra, snart blir det min tur att åka dit hoppas jag :) Varit i detta kalla land alldeles för länge nu :P

Fick samtal idag angående bokning av The Swedish Bikini Team som de vill ha här i stan. Får hoppas vi kommer överens om ett datum, någongång i januari verkar vara första datum. Men de ville ha oss flera gånger och det är vi glada för :) Tumbs up for The Swedish Bikini Team!! :)

Jaaaa, då sitter jag här i min soffa och klockan är miss i nassa!! Pigg som en lärka!
Har kommit in i en period där jag verkligen inte kan sova om nätterna! Så himla jobbigt!!!!
Snälla John Blund, kom och hälsa på! Nääär du vill......


image501


Då var man ute på vägarna igen. Mot sthlm nu igen. Ska möta up

2007-12-1118:11:55
Skrivet av Sandra Edlund


2:a advent med härligt julbord!

2007-12-0921:42:04
Skrivet av Sandra Edlund

Denna 2:a advent firades med julbord!

Det var Babys snälla föräldrar som bjöd in familjen till Ektorpsgården där de hade jättegott julbord och mysig miljö!
Har aldrig varit där tidigare men åker gärna dit igen :)

image500

                                                             ..:: Mysig entré ::..

Otroligt god mat, kallrätter, varmrätter och sen ett stort bord med bara efterrätter och godis!! Jag kunde inte sluta äta, fast maten satt upp till halsen på mig...
Under tiden vi åt fick vi även uppleva lite sång... Lillkillen, Kevin (brorson till Robban) blev alldeles förstummad! Så himla söt! Han fick en låt tillägnad honom, Teddybjörnen Fredriksson!
Ett filmklipp kan ni se nedan :)

Nu har jag städat hela lägenheten, bytit lite gardiner till julgardiner, dammat, bytit sänglakan, sorterat tvätt och pyntat! Dags för att bara ta det lugnt framför en film nu...

Niiice!  


Sång för Kevin :)

2007-12-0921:34:02
Skrivet av Sandra Edlund


X-mas tour i Västerås

2007-12-0904:16:18
Skrivet av Sandra Edlund

Då var jag hemma från detta X-mas tour gigget!! Just nu har jag krypt ner under täcket och verkligen njuter av att vara hemma och få somna in vilken sekund som helst!!

Det gick bra och jag tycker vi var otroligt söta i våra små tomteluvor :)

image497

                                                 Jag och Ella i våra tomtenissar-dräkter

Bjöd runt på lite pepparkakor och minglade runt bland folk och tog lite julekort! Sen var det ett riktigt aerobicpass men dans! Guuud, har inte rört min kropp på så länge pga alla krämpor så min stackars kropp fick sig verkligen en match! Därför det känns extra skönt att krypa ner nu.. helt matt i kroppen!
Sen var det jullåtar som sjöngs innan natten var slut!

Se så utslagen jag ser ut efter detta... lite skillnad på för och efter bilderna tycker jag. Men det bjuder jag på :)

image498

Känns skönt, har säkert förbrännt mer än dubbelt så mkt som jag vanligtvis gör en dag och druckit massor av vatten... nu kan jag sova med gott samvete ;)

Tog ett tag att komma hem, fruktansvärt halt ute. Vågade knappt röra gasen. Men hem kom jag tillslut!

image499


Så gonatt på Er alla!!!

Då sitter man i bilen på väg till västerås och ska dela med mig%

2007-12-0821:36:47
Skrivet av Sandra Edlund

DSC01162.JPG
Då sitter man i bilen på väg till västerås och ska dela med mig av lite julstämning :)

Lyckad dag i köket!

2007-12-0803:29:50
Skrivet av Sandra Edlund

Blev riktigt gott med både lasagnen och pepparkakscheesecaken! Åt så jag höll på o spricka tror jag...
Tog med en bit till jobbet men hälften är kvar ändå... så mastig cheesecake, vet inte hur jag ska få i mig den. Får nog be om hjälp på den fronten! :)

   

Tittade på första delen av idol hemma åkte sen till jobbet och släppte allt när det var dags för det stora ögonblicket! Tur att vi har en storbilds tv på jobbet så jag kunde glutta där :)

image495

                                                        Grattis till Marie som vann!

Avgjordes på vinnarlåten tycker jag, låten är ju som klippt o skuren för henne, inte riktigt Amandas stil det där och vi alla förväntar oss en egen cd med Amanda inom kort. En skiva som passar henne!!

Nu börjar CSI, ska ta mig en titt på det och sen försöka sova lite! I

morgon bär det av på X-mas turné i Västerås! Sprida lite julkänslor i tomtenisse dräkt!

Ho ho ho! :)



Pepparkakscheesecake

2007-12-0717:20:13
Skrivet av Sandra Edlund

FREDAG! Så skönt, jobbar dock ikväll sista natten men har sagt till om att jag kommer senare, Idolfinalen får jag ju inte missa.. hehe...

Tänkte ta mig en kväll i köket och laga lite god mat till tillställningen. Har nästan lovat att baka en pepparkakscheescake o ta med mig till jobbet också!
Såg så gott ut när vi läste om det igår.
___________________________________________-

Receptet:

Ingredienser

ca 25 st pepparkakor
75 g smältsmör

800 g philiadelphiaost
2 1/2 dl strösocker
2 msk vetemjöl
2 tsk vaniljsocker
1/2 tsk salt
1 tsk malen kanel
1 tsk malen ingefära
1/2 tsk malen kryddnejlika
4 ägg
10 pepparkakor

100 g philiadelphiaost
1 dl florsocker
Några pepparkakor

Sätt på ugnen på 175 grader. Kör 25 papparkakor och smör i en matberedare. Tryck ut bandningen i botten på en form med löstagbar kant och kyl medan fyllningen görs.
Rör ihop creamcheese och socker. Blanda i vetemjöl, vanlijsokcer, salt och kryddor och rör till en slät smet. tillsätt äggen, ett i taget, under omrörning. Häll hälften av smeten i formen. Grädda i 15-20 minuter eller tills kakan stelnat något. Lägg försiktigt ut cirka 10 pepparkakor och fyll på med resten av smeten. Grädda i ytterligare 35-45 minuter.
Låt kakan kallna helt och lossa den försiktigt ur formen med en kniv.
Blanda ihop ingredienserna till glasyren och bred den över kakan.
Dekorera med peparkakor.
_______________________________________________

Låter inte det gott!!??

Ska ta mig ner till affären nu och handla lite ingredienser så jag kan fullfölja bakandet!
Tror även det blir lite lasagne sen, Babys favoritmaträtt... Kanske kan pigga upp honom som ligger hemma och känner sig lite "mossig"

Let you know how it goes!! :)




Dålig och divig människa...

2007-12-0706:24:13
Skrivet av Sandra Edlund

Ett sånt här mail gör att man känner sig lite som en dålig och divig människa..
________________________________________

Dear Sandra, when Al Pachino got struck by a thunderbolt in godfather he married that girl and here i am struck by one and she doesnt even reply back lol

i had kinda anticipated that u wont reply back....u must be getting a lot of msgs.....still hoping my profile interests u n we can talk

i know i m not even half as good looking as ur...but dreams do come true....

haha u must be thinking wht a stupid guy i am who thinks the great goddess would reply!!


_________________________________________

Min mening är inte att verka oberörd eller divig genom att inte svara på mail men skulle man sitta och svara på allt så skulle jag nog inte få tid över för något annat... så därför har jag dragit en hård parallell till att inte svara alls nästan. Trist men sant!

Men jag är en väldigt snäll tös för det ;)

Blogginlägg från Moorebloggen

2007-12-0622:54:04
Skrivet av Sandra Edlund

Hahah.. ja.. blev inte så mkt engagemang i arbetet här inte... Fortfarandes sittandes framför dumburken och ser ännu dummare ut än själva burken.. som är dumburken, datorn alltså. Krånglade jag till det nu...? :P

Surfar runt som man gör och hamnade på Moores blogg, där jag fann detta inlägg. En jämförelse mellan att vara gravid och sluta snusa!! Haha.. ja.. läs själva...

_________________________________________________

Att hänga läpp


Jag vet inte om det var tandläkarens hot om att min mun bara kommer vara ett illaluktande hål av bruna stumpar och ruttet kött när jag är 35. Eller om det var de där smärtstillande jag fick på sjukhuset som fick mig att skratta hysteriskt åt saker som inte finns på riktigt.

Men jag har i alla fall slutat snusa.

Det är förmodligen det dummaste jag har gjort. Och jag har gjort en hel del riktigt idiotiska saker.

Har jag abstinens? Skiter Peter Swartling i skogen? You bet.

Jag antar att jag går igenom samma saker som gravida kvinnor gör just nu. Jag äter hela tiden, mår illa på morgonen, vaknar mitt i natten, svettas något fruktansvärt, har självmordstankar. (Eller inte det sista kanske, gravida har kanske inte självmordstankar?)

För en stund sen höll jag på att slå till Hugo för att han satt och nynnade på signaturmelodin till "Snuten i Hollywood".

Trots att han nynnar på den nästan varje dag.

Att hänga läpp

----------------------------Det är över nu.---------------------------------

Jobbandes surfare!

2007-12-0622:25:03
Skrivet av Sandra Edlund

Sitter på jobbet och ögonen svider och känns tunga...

Dålig sömn i natt märker jag, eller snarare flera dagar på raden. Eller så är det jag som är känslig och behöver mkt sömn helt enkelt! Kan vara det senare alternativet...

image492

Ugnefär så känner jag mig just nu. Skulle gärna sitta med denna kopp kaffe hemma istället och byta ut den mot det goda "pepparkaksteet" som jag köpt.

Blev en tripp till Västerås idag för lite julhandel och hittade lite smått o gott! Jag måste sluta hitta saker till mig själv bara när jag är ute på klappjakt! Gått åt otroligt mkt pengar redan känner jag... Men det känns himla skönt att vara ute i god tid att handla klapparna, slippa bli irriterad på att alla alltid ska vara ute i sista stund. Blir ingen känsla i inköpena då heller...
Åt jättegod mat på en mysig liten restaurang i Västerås också, oxfile med potatisgratäng och gorgonzola sås.. DET var smaskens du! Mer god mat åt folket!!! Hahhaha...

Imorgon är det fredag redan, tiden har gått otroligt snabbt den här veckan. Känns som det varit full fart i ett, ingen ro ingen vila... Men jag njuter av denna julstämning som är runt omkring! Gillar julen! :)

Men nu är det dags för mig att engagera mig lite i jobbet...

Sooolong! :)

.....

2007-12-0614:48:07
Skrivet av Sandra Edlund

Personligt bloggar

Spice Girls Reunion tour

2007-12-0506:24:26
Skrivet av Sandra Edlund

Varför fastnar man alltid på youtube!!??

Hamnade denna gång på Spice Girls reunion konsert som var den 2 december! Sjuuuukt mkt folk! Jisses!!

Check it out!


Pyssel syssel

2007-12-0505:30:25
Skrivet av Sandra Edlund

Idag... nä vänta nu... igår (!!!) var det "mor o dotter pysseldag"!

Träffade upp mamsen på växthuset där vi strosade runt och letade julblommor för julgruppsbuketter som vi skulle göra. Första gången jag var ute o shoppade växter på det sättet, inga grönare fingrar har jag vanligtvis men idag var de otroligt gröna! :)
Hittade lite fina julblommor och annat smått och gott för att åka hem och pyssla med. Riktigt kul och se hur fint man kan göra...

image487

Nu vill jag göra flera, fick massa idéer! ;)

Hade även ett annat mission hemma hos mamma, hon skulle nämligen lämna "blonds have more fun"-gruppen och gå över till att bli brunett! Inte riktigt frivilligt men ändå nödvändligt :)
Mkt nervositet var det men jag tycker det blev bra... lite för och efter bilder:

image488

                                                                        ..:: FÖRE ::..

image489

image490

                                                                     ..:: EFTER ::..


Nååå... hur känns det mamma??

___________________________________________


Efteråt var vi så hungriga att vi åkte till Restaurang Eleonora och åt lite med våra gubbar!
Så festligt som en vikinig kebab fick det bli för mig :)

Kom hem och julpysslade lite hemma, lite ljusslingor i datarummet, minijulgran packades upp och lite tomtar här och där, slog in julklappar samtidigt som julmusik spelades! Riktigt julmys...
Blev lite god glögg med russin och mandlar till pepparkakor med gorgonzola ost på innan det var dags för att åka till jobbet!
                                                                 image491

                                                          Mycket trevlig dag!!!
___________________________________________

Till pappa som opereras idag önskar jag all lycka och hoppas att allt går som det ska!!!

Nu är det natti för mig....  zzzzzzzzz


En sån gullig bild i tidningen jag hittade :)

2007-12-0401:09:56
Skrivet av Sandra Edlund

DSC01133.JPG
En sån gullig bild i tidningen jag hittade :)

Här har jag lite att träna på.. :)

2007-12-0306:21:15
Skrivet av Sandra Edlund


En helg i julens tecken!

2007-12-0305:46:58
Skrivet av Sandra Edlund

Första advent och julen närmar sig! Måste säga att det kändes lite underligt med julhandel på stan i spöregn i lördags!!! Snön är mer än välkomen just nu :)

En tripp i staden var det iaf för att inhandla bla julklappar till julklappshandels Robban och jag skulle vara med på under kvällen då Malin och hennes nya pojkvän bjöd in nära och kära på lite julpyssel i hennes lilla lya.

Som vanligt var jag inte först på plats men jag får väl skylla på något i stil med att "fint folk kommer alltid sist"!
Men väldigt trevligt var det då det var marsipan och pepparkaksbakning i högsta hugg, glögg, bål, lussebullar, julgodis, nötter och annat gott bjöds det på och Baby och jag var ena höjdare på att baka pepparkakor!

image482

                                             Vem har bakat vilken mån tro...?? :)

image483

 Jag är jättenöjd med julklappsutdelningen då jag fick en söt liten tomtenalle!


Denna lilla tillställning fick fram lite julkänslor och söndagen fortsatte med en tripp på julmarknad i Rademachersmedjorna, kanske ingen höjdar marknad men kändes kul att gå ut en tripp på en söndag och aktivera sig lite, inte ofta det händer! :)

image484

              Jag och alla barn var nyfikna på de små fåren som var på marknaden

Efter marknaden fortsatte vi ner mot stan och inhandlade lite smått o gott nytt till julen. Röda grytlappar och handske, julkökshandduk, julbelysning till fönstret, glögg-tillbringare, glögg-koppar och sist men inte minst en julklapp till Robbans brorsbarn, Kevin.

Helt slut efter denna innehållsrika dagen ochmed lite mat i magen var det skönt att lägga sig på soffan o slockna en liten stund innnan det  bar iväg till jobbet.
Och nu så är man hemma igen efter nattens arbete, ligger i sängen och tittar på den fina adventljusstake som pryder mitt sovrumsfönster tillsammans med lite lyktor och en ängel :)

image485

                                                                     Så fint va ;)


Mamma...

2007-12-0121:24:09
Skrivet av Sandra Edlund

Vill bara tillägna denna lördag kväll till min mamma!

Jag älskar dig!

image481


Sandra -en glad dotter-

Missförstånd..?

2007-12-0118:01:04
Skrivet av Sandra Edlund

Efter flera samtal från olika  tidningar som Aktuellt/Rapport och andra diverse erbjudanden angående strippshower och privata fotograferingar för bra pengar så vill jag nu klargöra om det någon som har missförstått vad jag håller på med!

Dessa typer av jobb intresserar mig inte och är inget jag håller på med!!

Jag älskar att stå på scen, sjunga, dansa och showa men det betyder inte att jag gillar att samtidigt klä av mig som jag dansar.
Vi må ha lite eller sexiga kläder på oss när vi showar, men det görs ändå med klass och vi är till 110 % seriösa med det vi håller på med!

Så bespara mig alla dessa erbjudanden.... jag är icke intresserad!


Sandra -Hård och bestämd men ödmjuk och trevlig-

Daft Bodies - Harder Better Faster Stronger

2007-12-0103:36:41
Skrivet av Sandra Edlund

Skapligt duktigt! Lär ligga bakom lite träning! :)


Sjukt roligt!

2007-12-0103:26:27
Skrivet av Sandra Edlund