Se flere på HITME.NO

Dan före dan före dopparedan!

2007-12-2200:50:52
Skrivet av Sandra Edlund

Jag börjar misstänka att de inte gillar mig på jobbet! : P

Har blivit hemskickat 2 dagar i rad nu, de måste hata mig... Eller så är det bara så att de ser hur jag mår och undrar vad f-n jag gör där...
Jag hoppas på det senaste :)

Inte alls roligt att vara såhär dålig innan jul när det finns massor av saker att göra. Tack gode gud att jag var ute i god tid med alla klappar så jag inte kände den pressen nu när jag mår som jag gör. Det tar emot att gå upp från sängen, hela kroppen värker, svettas, fryser och det snuvas och hostas!!
Ska det bli något gjort så är det till att knapra lite värktabletter så febern lägger sig. Det är vad jag gjort idag...

Hade nämligen bestämt med mamma att vi skulle göra lite fler julbuketter idag, och det var sista chansen innan jul. Så det var bara att bita ihop...!

Blev några korgar :)

image514

image515

Efter detta kände jag att jag var tvungen att vila innan jag skulle iväg till jobbet så  mamma föreslog att jag skulle lägga mig i deras jacuzzi och koppla av.. Så det sa jag inte nej till!
Mamma gjorde så fint med tända ljus och massa bubbel, så där kröp jag ner och njöt av denna bubbelmassage som sedan slutade i att hela badrummet var fyllt med bubblor :)
Lite för mkt såpa tror jag ;) Men jag hade kul...

image516

Skrubba mig ordentligt, filade fötterna, använde silverschampo och gjorde inpackning! Riktigt spa! :)
Mindre roligt att kliva upp när det var så varmt och skönt under vattenytan och kallt och burrigt över vattenytan!

Men sen var det dags att åka till jobbet och blev ju inte så långvarig som sagt... Åkte hem och går upp för trapporna när jag inser att min kära pojkvän har min hemmanyckel och befinner sig på jobbet som jag precis åkte ifrån!! ORKA! Kroppen är alldeles för matt för att åka tillbaka där jag kom ifrån så jag tar mig till Statoil och köper mig lite tröst istället då jag hittar till min stora förtjusning att den godaste glassen nååågonsin har kommit till Eskilstuna!

image517

BEN & JERRY'S Chocolate Fudge Brownie!! I JUST LOVE IT!!

Sen satte jag mig i bilen och halvsov i en timme tills Baby kom och släppte in mig!

Nu är det soffan som gäller....


Kommentarer:

Kommentera inlägget här:

Navmn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:


URL:


Kommentar:


Trackback