Se flere på HITME.NO

Badrum nästan klart!

2010-03-1613:16:50
Skrivet av Sandra Edlund

De senaste dagarna har vi.... vi och vi... Baby har fixat och donat med att få ihop badrummet så det blir som vi vill ha det. När vi köpte huset var det snyggt kaklat och klinkers vilket vi var jätteglada för men sen var det mindre rolig inredning med badkar och handfat osv.

Så vi gjorde slag i saken på övervåningen först och fixade till det. Vilket vi blev jättenöjda med och nu är det då dags för nedervåningen att bli lite uppiffat :)

Inhandlade oss ett bubbelbadkar som passar in perfekt i det lilla badrummet, eftersom det inte fanns plats för hörnbadkar så passade det här oss perfekt. Sådär hjärtformat och fint :)
Sen gillar vi dessa handfat som är som skålar så det fick bli ett likadant sådant här också. Med stor blandare och stående på brunbetsad ekskiva.



Letade i evigheter efter det perfekta badrumsskåpet och hittade det tillslut... på IKEA :) Gillar att det ligger på längden och öppnas underifrån-upp. Got it? Vi valde att inte sätta dit handtag då det känns cleant utan.

En liten hylla ovanför badkaret för schampo och diverse saker...



Handfatet som blev perfekt på denna lilla hörnvägg. Skivan passar perfekt in i kaklets rand bakom.



Nu kan man ju tro att badrummet är klart och att vi är nöjda såhär.. men icke då. I veckan kommer en elektriker som ska fixa att dra om lite el och så ska det upp spottar, högtalare och små dotts (?) i taket.

Kommer bli så fint! Så kan man tända stjärnhimmel när man badar, spots när man känner för det och lyssna på harmonisk musik när man bubblar :)

Kan man bosätta sig i badrummet tro ;)


Kommentarer:

Kommentera inlägget här:

Navmn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:


URL:


Kommentar:


Trackback