Se flere på HITME.NO

Ass-training!

2010-03-1613:49:43
Skrivet av Sandra Edlund

Fy faaan vad skönt det är att ha träningsvärk i rumpan att man inte ens kan gå.... Eller?

Därför blev jag sittandes här bakom dumburken.. haha...

Igår kom jag på den underbara idén om att jag ska börja träna bort allt sladder till sommaren och med det menat så grävde jag i mina minnen och försökte komma på alla rumpövningar jag någonsin kommit över.

Sen adderade jag dessa x 50 och tvingade mig själv att köra fullt ut! Jag skrek och frustade så att Blackie kom springandes och trodde jag var döende eller nåt. Hon la sig bredvid mig och lät som en säl samtidigt som hon slickade mig i hela ansiktet!



"Åh nej, vad gör matte!!?!!"

Haha.. hon är för söt vår lilla granitsten :)

Efter min träning gick jag en långpromenad med Blackie och det kändes redan då som att jag hade en rumpa av sten! De där musklerna har nog aldrig fått någon träning tidigare...
För idag har jag nog den värsta träningsvärk jag någonsin skådat. Ser ut som tant agda som är ute o går när jag skulle ta mig ut till postlådan för att hämta tidningen imorse.

Tog mig ända ut till solstolen på altanen och satte mig i solen och sola lite medans Blackie frustar fram och tillbaka i snön! Så härligt med den varma vårsolen som är framme! Det här är första våran för vår del i huset och det måste vara den absolut bästa tiden på året att ha hus... förutom sommaren då förstås!

Men inte nog med träningen igår, idag har jag kört samma race igen och jag hoppas jag inte behöver åla mig fram imorgon.

Imorgon kör vi samma visa igen!

Härligt med motivation nu till sommaren eller hur!?


Kommentarer:
Postat av: Mamsen

Stackars Blackie hon tror ju att du håller på att dö. Hon är en känslig hund. Lydia sov gott i går kväll efter dagens utflykt till er.

2010-03-17 | 05:13:45
Postat av: Sandra

Ja, jag märker det! :)



Åhhh.. hon var ju så söt när hon somnade i mitt knä! :) Ni får ta o hälsa på lite oftare!


Kommentera inlägget här:

Navmn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:


URL:


Kommentar:


Trackback