Se flere på HITME.NO

Lager 157, nysydd kjol och bröllopsinbjudan!

2009-07-3122:15:54
Skrivet av Sandra Edlund

Sitter här ensam i vårt stora hus, fast helt ensam är jag inte! Har mammas lilla vovvsing här vid min sida! Hon ligger och tuggar på ett JÄTTE ben här på golvet och verkar trivas :)

Men Baby jobbar och jag har en lugn kväll här hemma!

Tidigare under dagen så var vi iväg en sväng till Lager 157 och skulle shoppa loss lite. Blev dock inte så mkt shopping, det är andra gången vi är där och jag tycker inte de har så himla mkt bra grejer. Tror jag hittade mer kläder sist jag var där. Nu köpte jag bara 4 plagg tror jag.

Sen tog vi en liten tur och lunchade på ett jättemysigt litet fik ute mot landet. "Marys" tror jag det heter. Nyöppnat cafe ut mot Vallby. Jättemysigt och bra mat!



                  Hamburgertallrik för mig och kycklingsallad för Mr! 

Sen har jag tillbringat kvällen med att avsluta en kjol jag påbörjade för ett tag sen av ett nytt tyg jag beställt! Blev faktiskt jättenöjd! Har designat den och gjort mönstret själv, som vanligt ;)

Tog en sväng förbi min favorit tygaffär igår när jag ändå var i Sthlm och köpte på mig massa smått o gott så jag kunde avsluta den!

Försökte fota den hur den såg ut på mig men det är alldeles för mörkt och blev inte alls bra med blixten så jag ger er en liten "sneakpeak" bara så får jag be någon ta en bild på mig så den kommer till sin rätt!



                  Härligt mönster på svart stumt manschester tyg

För övrigt fick vi en trevlig överraskning igår när jag kom hem från Stockholm. Karin och hennes Henrik hade nämligen lämnat en liten present på vår farstukvist när vi var borta. Överraskningen var en ny boll som deras hund "Akino" råkade ha sönder när de var här och hälsade på + en inbjudan till deras bröllop som är i oktober! Så söta!!!



Blev jätteglad över inbjudan!!! Vi har inte känt varandra så länge men är jätteglad över att bli bjuden på deras bröllop! Jag ser en lång vänskap framför mig med denna tjej! :) Hon är en otroligt snäll människa! :)
Så självklart ska vi gå på detta bröllop. Dresscode är svart!! :) Då hon ska vara den enda vitklädda i sin fina brudklänning! Gillar deras tema i svart-vitt!

Hon frågade även om jag ville köra lite eld under bröllopsfesten och självklart kan jag göra det! :)

Nu ska jag ta en promenad med lill skrutten!

Puss o Hej!!


Kommentarer:
Postat av: josefin

alltid kul med bröllop. Marys cafe skulle jag o Damian till, men det va stängt då..på vår lediga dag då vi hade barnvakt, typiskt..men det kommer nog fler tillfällen. Tur att amarant i torshälla ändå har öppet.

Postat av: Sandra

Ahhh.. så typiskt! Såg att de hade stängt på måndagar och tisdagar. Ni får åka dit en annan gång innan sommarn är slut för det vara väldigt mysigt att sitta ute i deras trädgård! :)

2009-08-01 | 11:42:38
URL: http://sandraedlund.blogg.se/
Postat av: Karin

Är sååå glad att ni vill komma :) Kommer förhoppningsvis bli en kanondag!! Vi måste ses snart? Kram

2009-08-01 | 12:15:26
Postat av: Sandra

Karin: Självklart kommer det bli en toppendag!!! Messade dig just om vad ni gör ikväll! :) Kolla din mobil ;) Kram

2009-08-01 | 13:33:14
URL: http://sandraedlund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Navmn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:


URL:


Kommentar:


Trackback