Se flere på HITME.NO

Leverfläck borta!

2008-10-2814:25:12
Skrivet av Sandra Edlund

Nej tyvärr, jag har inte klippt av mig håret!

Du ska veta att du startat en otrolig press på mig Emma genom att kommentera min bild på facebook! Okänt folk ute på krogen har t.o.m kommit fram och sagt att de sett våra kommentarer och bilden och tycker också att jag borde klippa av mig håret!!!

Räcker det inte med att jag lockade det och hade halvuppsättning som på bilden. Ser ju nästan ut som jag klippt mig då ;)

Nej igår var det dags att ta bort lite leverfläckar bestämde jag mig för. Med laser! Blev en sväng till Västerås. Det var ingen trevlig upplevelse! Det blev bara 1! Den på min näsa! Jag var nervös och fösökte lugnt andas genom näsan! Sen börja han bränna och jag fick panik, gick ju inte att andas genom näsan samtidigt som han brände mig på näsan! Röken stack i mina ögon och tårkanalerna fylldes!

Inte riktigt så illa var det men jag nöjde mig med att ta bort den! Men just nu ser det ut som någon målat med tusch på mig! En svart bränd prick istället....



                                Jag hoppas resultatet blir bättre.....


Kommentarer:
Postat av: eMMa

Förlåt!!! :) Jag ska sluta tjata! Nu har jag ju iaf framfört mitt önskemål :) Jag har oxå funderat på leverfläckarna men jag ahr så otroligt många... och efter att ha läst detta inlägg får dom sitta kvar haha

Postat av: Eva

resultatet KOMMER att bli bättre jag lovar! Tog du ingen bedövning först??

2008-10-31 | 21:28:22
URL: http://eva.blogg.se/
Postat av: Sandra

Jag ser en förbättring varje dag som går men än är det inte snyggt! Jag håller tummarna på att det blir ett perfekt resultat! Bedövning!? Nej.. haha.. här körde vi den hårda vägen!! :)

2008-11-01 | 18:27:44
URL: http://sandraedlund.blogg.se/
Postat av: Eva

HÅRDING!! Jag tog bedövning jag =) ska snart göra dte i gen, om ca 6 veckor är det dags!! Gör det samtidigt som jag tar bort hår permanent!! KRAAAAAAAAAAAAM!!

2008-11-02 | 12:43:45
URL: http://eva.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Navmn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:


URL:


Kommentar:


Trackback