Se flere på HITME.NO

Sandra vs Sandra

2007-01-1619:57:45
Skrivet av Sandra Edlund

Sandra vs Sandra

Då var man tillbaka i Sverige igen! Efter en lååång resa hem så känns det fruktansvärt skönt att vara tillbaka igen. Inte för att jag inte trivdes i Birmingham, men resan därifrån var fruktansvärd.
Verkar inte riktigt som att det här med flygning är min grej.
Började illa redan med att jag missade flyget ner till Köpenhamn på onsdag morgon!!! Hur man nu lyckas med det. Jo då, jag kan lyckas med det mesta... hihi..
Iaf så ordnade det sig så jag fick ta ett annat plan genom Amsterdam och sedan vidare till Birmingham. Så jag kom fram iaf. Lite senare än tänkt bara :)
På hemvägen var det en lååång väntan och från att jag startade i taxin från hotellet i Birmingham så tog resan sen 12 h innan jag var på Arlanda igen!! Inte nog med det så avslutades resan med att de inte fått med sig mitt bagage hem! Jag var gråtfärdig när jag gick därifrån. Vilken hemsk resa! Inget batteri i min mobil hade jag heller för att kunna ringa och batteriladdaren låg i mitt bagage som ingen visste vart det var!! Som ni kanske förstår så berodde allt detta på ovädret som varit. Lite otäckt att vara i luften när vindarna är så starka.
Well well.. jag överlevde helvetet och har varit med om ännu ett äventyr här i livet *s*
Dagarna i Birmingham var jättetrevliga! Fullspäckat schema varje dag, tidiga mornar, 9 timmar på mässan, sen middagar på kvällarna med avslut på någon bar/klubb.
Har träffat mycket trevliga människor och är otroligt tacksam till Budda som tog med mig på detta äventyr.
En resa jag sent kommer glömma!
Bilden tog Budda på me and myself. Affischen de hade var ju nästan lika stor som jag i verkligheten :)

Väl hemma i verkligheten igen, tillbaka på jobbet och är helt slut i kroppen min. Skönt att bara slappa på soffan lite...

*puss o kram*


Kommentarer:
Postat av: Björn Möller

Hejsan Sandra,,,,,,ojdå vilket äventyr med englandsresan,,,härligt att du hade det trevligt i Birmingham iaf,,,,,,,
Väldigt fin bloggsida

Björn


Kommentera inlägget här:

Navmn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:


URL:


Kommentar:


Trackback