Se flere på HITME.NO

Nyårsafton 2010

2011-01-0116:23:46
Skrivet av Sandra Edlund

Det blev verkligen en lyckad nyårsafton igår med trevligt sällskap, god mat, goda drycker, mkt skratt och för vissa slutade den i spyhinken... Orutinerat Malin! ;)

Inför kvällen så fixades det och donades för att få den där känslan om att vara lite extra fin till kvällen. Satte mig och fixade lite glitternaglar kvällen till ära och youtubade lite tips på nyårsmake-up.Använde mig av samma glitter till naglarna som jag använde till ögonen. Lite skuggningar från svartglitter till vittglitter. Kul att leka med lite glitter... inte ofta man gör det, speciellt inte i make-upen :)

Började kvällen med att tappa upp ett härligt skumbad där vi tog med oss en drink in i bubblet och bara myste med massa ljus. Helt underbar start på kvällen!

Eftersom det var så härligt ville vi knappt gå upp men då tiden sprang iväg var vi tillslut tvugna att gå upp! Så det blev lite stressigare än tänkt! Men det är lite orättvist tycker jag. När en annan stressar sig in i dressingroomet för att försöka hinna med allt tar HAN fram lite salta pinnar och sätter sig i soffan i pyjamasbyxor nån timme till! Är det inte lite orättvist!? :P

Väl klar tog vi oss ner till stan i en taxi och åkte ner till Bistro Bar där nyårssupén väntade.Det bjöds på ett glas champagne som välkomstdryck och sen fick vi sätta oss till bords. Bistro är verkligen en av stans bästa restauranger tycker jag. Känns lite extra fint där och jag börjar gilla det mer och mer!Men det bästa var nog sällskapet under kvällen! Mkt skratt och tårar var det vid matbordet och trots inte alla träffats tidigare så var det inte problem med att komma överens.Mkt glas på bordet dvs. mkt drycker att få i sig under middagen!En annan som inte dricker så fort jobbade fortfarande på champagnen när förrätten var på bordet.

Ett glatt tjejgäng! :)En glad Nader! :)När vi ätit klart fick vi flytta ner i lounge delen och sitta vid pianot vilket var jättemysigt. Där skålades det vidare och Pinnen som var bartender skämde bort oss med lite goda shots då och då! :)

Mycket bilder togs under kvällen!2 underbara tjejer! :)

Malin skulle ta ett kort på mig och Robban.... såhär slutade det! ;)Haha! Normala som vanligt! :PRoliga lekar med spriten kom Klaus på!KAN ha varit det som gjorde att Malin slutade i spyhinken! ;)Till 12 slaget sprang vi ut i snöyran för att skåla och se lite fyrverkerier! Det var satans kallt men det var nog tur vi hade alkohol i kroppen så vi inte kände av det så mkt! :)

SKÅL FÖR ETT GOTT NYTT 2011!!!


Kommentarer:
Postat av: Anonym

2011-01-02 | 02:22:00

Kommentera inlägget här:

Navmn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:


URL:


Kommentar:


Trackback
Til forsiden

Sandra Edlund

${ProfileDescription}
Mer...