Se flere på HITME.NO

Thailand, part 1!

2011-02-1219:31:48
Skrivet av Sandra Edlund

Nu har jag äntligen lagt över alla bilder till min dator och det visade sig vara 2539 st! Peeeeew! Så jag inser att det kommer bli uppdelade inlägg med Thailand spirit! :)

Trots så mkt bilder så är det bara bilder från sista veckan typ då vi inte hade någon kamera den första veckan! Så jäkla typiskt så hade jag lämnat in min systemkamera på service precis dagarna innan vi åkte. Visste ju inte då att det skulle bli en så impulsiv semester inom de närmaste dagarna.

Påvägen till Arlanda svängde vi förbi expert för att fråga om de hade kameran redo, men det hade de ju självklart inte. Så vi åkte iväg med våra iphones och fick dokumentera genom den till en början. Men efter några dagar i Thailand så mötte vi upp Nader och Emma som också var i Thailand under vår vistelse och fick vara med på ett hörn på deras kamera då vi insåg att det här med att vara utan kamera på semestern verkligen SUGER!

Men de bilderna har vi ännu inte fått se eller lagt fingrarna på så jag får uppdatera de senare.

När vi sen skulle skiljas åt gjorde vi så att vi mailade Danne som också skulle till Thailand några dagar senare, och skrev att han var tvungen att köpa med en enkel kompaktkamera så vi hade något att fota med! Så när vi möttes upp på Phi Phi Island så fick vi äntligen en kamera att använda!

Åter till resan!

Vi hade bestämt oss för att vi skulle prova lyckan i Krabi, vi har aldrig varit där tidigare och såg verkligen fram emot att få se hur fint det var där. När jag läste om det fick jag känslan av att det skulle vara lite liknande som Phuket, vilket jag inte gillade alls, så vi försökte kolla på ett hotell som låg lite i utkanten av Ao Nang och bokade 2 dagar på Prinsess Resort & Spa som låg på udden Riley Bay! 15 bort med båt från Ao Nang.

Där bodde vi i 2 nätter och hamnade sen ändå i Ao Nang då det var lite fööör lugnt på Riley. Ingen shopping och dåligt utbud av restauranger. Men en underbar strand; Phra Nang Beach där vi hängde, tillsammans med alla andra turister som tagit en long tail boat dit från Ao Nang.
Så det var en perfekt start på semestern, lugnt och harmoniskt i dagarna 2. Sen intog vi stormen i Ao Nang. Där var det lite mer fart och fläkt!
Vi bokade ett hotell som heter Heritage Ao Nang genom siten www.latestays.com som vi på något sätt hittade till och användt oss av hela semstern. En perfekt site med sista minuten priser på flera bra hotell!

Efter 2 dagar i Ao Nang ville vi fälla ut vingarna resa vidare och nu var nästa anhalt Phi Phi där vi skulle möta upp nästa gäng. Daniel hade anlänt med vår kamera tillsammans med Camilla, Carola, Johan och Poppe.
Soooo off we went, men hade bara planera på att stanna max 2 dagar på Phi Phi då vi inte hört så mkt gott om det. Alla förklarade Phi Phi som "lilla Magaluf" och det var inte riktigt vad vi var ute efter...

Men ack så fel vi hade. Phi Phi var verkligen perfekt för oss och vi blev kvar i 4 dagar! :) Vi bodde på hotell Phi Phi Prinsess och trivdes bra. Inte direkt något att klaga på ;)Hotellets pool med bar i vattnet och utsitkt mot havet!Longtailboat på väg till Long BeachPå Long Beach kunde man ta massage precis vid stranden eller sitta i hänggungor och bara njuta av skuggan ibland!Grabbarna roade sig på sitt alldeles speciella sätt! :PHahaaaa!!

Kommentarer:
Postat av: Sarah Ahlsten

Goddag! vad rolig dina poster verkar vara. kommer verkligen att läsa dina poster lite mer. =P Ha en trevlig dag (:


Kommentera inlägget här:

Navmn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:


URL:


Kommentar:


Trackback
Til forsiden

Sandra Edlund

${ProfileDescription}
Mer...