Se flere på HITME.NO

Det går fort när man har kul!

2010-10-1200:32:05
Skrivet av Sandra Edlund

Blev verkligen en trevlig lördag!

Gick över till grannarna där grabbarna stod för matlagningen medans jag och Emma snick snackade över ett glas vin! Sång och en sväng ner till stan väntade efter en härlig måltid. Kvällen bjöd på goda drinkar och sen fick vi slita oss från de roliga sångerna när taxin kom för att ta oss ner till stan! Lika snabbt som vi åkte ner åkte vi hem igen!

Så värdelöst det känns att gå ut ibland. Träffade på många goda vänner men kändes dock som det hade varit trevligare att träffa de 1 liter sprit tidigare! ;) Spriten tar verkligen inte fram ens snyggaste sidor alla gånger! Vilket man säkert ska komma ihåg nästa gång man själv är lite extra törstig!

Så vi fortsatte där vi avslutade kvällen med lite sång in mot morgonkvisten! Trötta gick vi sen hem och slocknade på 2 röda.

Med trötta huvuden bjöd söndagen på härlig middag hos Babys föräldrar som så snällt varit hundvakt åt vår lilla prinsessa! Hon är vekligen poppis att låna under helgerna nowadays! :) Roligt att hon är så omtyckt!

Blev en lång dag då vi svängde förbi hos mamsen också för att höra hur de haft det uppe i Sälen. Ännu mer fika och sen var det dags för oss att åka hem och slänga oss i soffan framför en film!

Precis som en perfekt helg ska vara!

Idag började dagen med lite nytta och avslutade med en bio! Wall Street med Michael Douglas! Helt okej film! Kände för att göra något spontant en måndag!

Men roligast idag var nog ändå att se min designade bikini på TV! :) Ni kan läsa mer om det på Ckrets Bloggen!Kommentarer:

Kommentera inlägget här:

Navmn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:


URL:


Kommentar:


Trackback
Til forsiden

Sandra Edlund

${ProfileDescription}
Mer...