Se flere på HITME.NO

Förnyelser förnöjer :)

2009-10-2217:50:14
Skrivet av Sandra Edlund

Idag har det beställts nya badrums artiklar till våra badrum. När vi flyttade in var båda badrummen fräscha i kakel och klinkers men det kändes som det inte riktigt hade någon personlig prägel på de. Så vi har bestämt oss för att göra om och sätta VÅR personliga prägel på båda badrummen.

Bland annat har vi nu beställt nya handfat och blandare som jag är helt kär i. Tycker det är så snyggt när de bara står på bänk och ser ut som en skål. Man får lite Thailands känsla på det, vet inte varför... men jag gillart! ;)

Så ser handfatet ut med blandare. Fast vi kommer ha det på en mkt större bänkskiva. Där uppe kommer det vara längs hela väggen och därnere kommer det bli en speciell variant av bänkskiva :)

Sen har vi även varit och tittat på en stor spegel till badrummet på övervåningen! Det ska en så stooooor spegel som möjligt med massa snygg belysning :)

Därnere ska vi även byta ut vårt badkar som just nu inte alls känns speciellt bra där det står. Utan vi har beställt detta massagebadkar som är exakta mått på hur det får plats vilket kommer kännas mkt bättre!



Det kommer bli så bra när det blir klart tror jag! Så roligt att göra om och fixa i hemmet! I love it!



Kommentarer:
Postat av: Mamsen

Blir så fiiiint! Vi blev smittade åxå så bra...

2009-10-23 | 05:14:21
Postat av: eMMa

Gud så härligt med ett sånt badkar!!! Och vilket läckert handfat, kommer bli sååå fint!! :)

Postat av: Sandra

Ja, jag bara längtar tills det blir klart! Nu verkar det som att leveranstiden var i december så det blir en perfekt julklapp! :)

2009-10-23 | 21:15:30

Kommentera inlägget här:

Navmn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:


URL:


Kommentar:


Trackback