Se flere på HITME.NO

forts. på mammas 50 årsdag!

2009-02-0223:56:55
Skrivet av Sandra Edlund



När mamma blivit omstylad klart så blev vi hämtade för att åka hemåt och fortsätta firandet! Där hemma hade grabbarna gjort iordning så fint med skyltar och grejer.

I köket satt mammas chef och jobbarkompisar som var där för att fira henne, och så ramlade det på under hela dagen. Det var smörgåstårta, gräddtårta, fikabröd, kaffe hit o kaffe dit! Däremellan var det presentöppningar och annat kul!




Av mig och Robban fick hon en överraskning som fullföljer på onsdag. Det enda hon fick med sig var en packningslista och datum :) Resten återstår o se sen...



Tiden sprang iväg och snart var kväller, då åkte festen fram! Det börjades med lite champagne och sen bjöds det på massa pajer och en rejäl pasta sallad som jag var där och hjälpte mamma med dagen innan.



Det kom fler folk som var med och förtärade alkohol. det var alla möjliga blandningar vin, öl, cider, whiskey, baylies, jäger mm.

Sista överraskningen som mamma inte visste var att vi bokat in oss på Harrys för de som ville följa med. Där hade vi pratat med bandet som spelade så de skulle dra upp henne på scen! Mamma var inte blyg hon...

Så här såg det ut:




Det var en toppendag/kväll och jag tror mamma uppskattade hela dagen!

Som sagt...
 
.... det ska kännas att man fyller 50 :)


Kommentarer:

Kommentera inlägget här:

Navmn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:


URL:


Kommentar:


Trackback