Se flere på HITME.NO

Svar till Sandra Scholz kommentar...

2008-09-1812:46:40
Skrivet av Sandra Edlund

Tack gumman! Vad söt du är! Att underhålla kroppen behöver alla, mer eller mindre. Det tråkiga är att jag inte verkar kunna hålla ett bra mönster i träningen utan det ska alltid gå i upp och ner gångar! Jag förstår inte...

Jag har inte fotat så mkt på sistone, tyvärr. Vet inte varför. Har bara inte blivit så.. mkt annat som ska göras antar jag. Men det var jättekul i söndags och det gör att man blir mer taggad till att fortsätta!
Klart du ska höra med Roger om ni kan ta  några bilder! Då blir han nog bara glad!

Min hemsida är igång vilken sekund som helst. Har en motor klar nu så jag kan styra den själv helt och hållet sen, vilket är jätteskönt! Det som fattas är en sista touch på den bara... Så snart, SNART... :)

Jo denna tygbutik du pratar om har jag varit hos! Alla pratar om den och det var verkligen som alla sa! Himmelriket!
Lär nog bli några vändor dit. :)

Jag har tänkt ut ett namn för bikinisarna.. lämnade just in det till patentverket igår och hoppas att det går igenom. Berättar när allt är grönt! Några "Sandrisar Bikinisar" är det inte iaf.. kan jag avslöja.. hihi!

När det kommer till webshopen är det mkt som behöver fixas men jag håller på för fullt! Det är mer än vad man tror, smågrejer! Men det är kul o se hur något byggs upp som man själv gjort!

Hoppas allt faller på plats snart så jag kan visa er hur det ser ut!

Hoppas vi ses snart Sandris! :) KRAM KRAM!


Kommentarer:

Kommentera inlägget här:

Navmn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:


URL:


Kommentar:


Trackback