Se flere på HITME.NO

HELG; Hedesunda, Stockholm

2007-11-0419:29:36
Skrivet av Sandra Edlund

I fredags blev det en tripp upp mot högre höjder! Nämligen mot Hedesunda och hälsa på min far och hans Kikki.
För er som inte vet så ligger det i närheten av Gävle.
Kikki fyllde år dagen till ära så vi handlade en blomma, lite mat och åkte dit och sa grattis! Kom fram under eftermiddagen och blev bjudna på smörgåstårta som Kikki hade bakat. Otroligt god, som alltid!

Hedesunda är inte så stort som ni kanske förstår och där bor de mitt ute i skogen bland alla troll! Kallt var det och kallare blev det, tom så att det började snöa ju senare kvällen blev! Men vi höll oss varma med lite god mat, Idol och varandra!

image446

Morgonen därpå låg snön fortfarande kvar till vår förvåning. Kändes verkligen som att det var vinter.
Friluftsmänniskor som vi är tog vi en promenad i snön efter att vi ätit frukost! :) Haha.. Lånade pappa o Kikkis gång-stavar och begav oss! Haha.. fick oss verkligen ett gott skratt!

image447

                                                            ..:: Sandra går stavgång ::..

Kom tillbaka alldeles frusna och pappa hade tändt upp vedbastun åt oss så det bara var att hoppa in o värma sig. Har nog aldrig varit så skönt att basta någongång tror jag!

image448

Efter vårt lilla SPA var det skönt att komma in i stugan igen och bli serverad mat. Kikki hade lagat hemmagjord pizza till oss så vi mumsade i oss så vi höll på o spricka! Sen hemmabakade bullar på det med kall mjölk! Kan man begära mer!?!

När vi kunde röra oss igen så begav vi oss vidare till Stockholm och Erotikmässan! Har aldrig varit där tidigare och det var ju en upplevelse för sig!
Strippor hit och dit, tog ett tag innan man vänjde sig med det hela. Men efter ett tag kändes det helt naturligt!

image449

                                                ..:: Manliga strippan "Carlos" ::..

Tills det sedan kom ett band från New York som heter "Erocktica" o uppträdde senare på kvällen. Fy fan så osmakligt! Gick inte att titta på!

Då åkte vi hem istället!

Nu är det dags för mig att jobba igen!


Kommentarer:
Postat av: Sandra

Ha ha ha ha ha jag den mässan är verkligen speciell! Men att bandet var så osmaklingt att ni åkte hem var ju för roligt ha ha ha!
Har nästan packat allt här hemma nu.. det är bara det där sista som man använder hela tiden som är kvar. på torsdag 08.00 blir vi stolta ägare av en 4:a:)
Kom och hälsa på så snart ni bara kna!
En liten för värmare innan vi har inflyttnings fest ska vi ju ha.. kanske en grej innan jul med glög och god mat. Typ den 20e/22:a dec eller något.
Massa kramar
S

2007-11-04 | 20:05:04
Postat av: Sandra

Ahh.. nu närmar det sig mer o mer! Måste självklart hälsa på när ni flyttat in! Att ses på en glöggkväll dagarna innan jul låter som en toppenidé! Jag röstar JA! :)
Höras mer om det o verkligen boka något tycker jag! *kraaamis*

2007-11-05 | 16:24:44

Kommentera inlägget här:

Navmn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:


URL:


Kommentar:


Trackback