Se flere på HITME.NO

Fullt hus!

2010-09-0300:46:35
Skrivet av Sandra Edlund

Vaknade upp med huvudvärk idag. Var ute igår och tog några glas vin på Grappa med massa god mat och trevligt sällskap. Blev en helkväll med taxi hem efter midnatt...

Tänk att man inte ens ska klara av att ta ett par glas vin utan att få baksmällehuvudvärk! *skandal*

Sen har denna dagen bara försvunnit..... De ena efter de andra har avlöst varandra idag då det komit och gått folk hela dagen här hemma. Men det är ju bara trevligt! Sen har det faktiskt blivit saker och ting gjorda som vi skjutit upp länge... och då menar jag läääänge! T.ex så har vi inte kopplat in våran hemtelefon förrän idag! Låt mig se nu... hur länge har vi bott här... Mjaooo.. jo lite mer än 1 år!!!

Men nu så! Funkar den! ;) Bala o liiiinga!

Visst mår man lite bättre när man har tagit tag i saker som man skjutit framför sig en tid! T.ex städningen! Jag offrade några timmar igår för att städa upp igår och rensa iordning, torka, dammsuga och sätta upp lite nya tavlor!
Nackdel med att ha stort hur: STÄDNINGEN tar sån jäkla tid!

Puuuuh..... går inte direkt fort att "rensa undan" lite!

Imorgon är det redan fredag! Vill inte att veckan ska vara slut. Har verkligen haft en härlig tid med lite lugn och ro i huset. Och så nu till helgen har vi INGET bokat! Men något ska väl hitts på! ;)

Har iaf suttit och letat reda på danskurser idag som kan passa och kom fram till denna dans:





Dansstilen heter Ragga och ser verkligen as-svår ut men jäkligt kul! Dags att ge sig ut på djupt vatten nu! :) Hehe.. får se hur det går! :P


Kommentarer:
Postat av: Andreas Sundqvist

Ramlade in på din blogg..

Shysst en :D

I Like

Andy

Postat av: Sandra

Kul att du ramlade in! :)

2010-09-06 | 01:59:45
URL: http://blogg.ckrets.se

Kommentera inlägget här:

Navmn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:


URL:


Kommentar:


Trackback