Se flere på HITME.NO

Dagarna går i Mexico...

2010-01-2716:03:44
Skrivet av Sandra Edlund






... och vi är nu inne på vår 5:e dag här borta! Guuuud så tiden springer iväg och så kul vi har det! :) Lägger upp lite bilder från stranden där vi hänger om dagarna och äter och dricker oss mätta! Vårat favvo ställe heter Kool där de har allt man kan tänka sig. Pool, solstolar i alla möjliga former, från stora dubbelsängar till vanliga tygstolar. Servicen är helt perfekt och de går och passa upp på en hela tiden där du ligger. Bara att beställa Corona eller fruktshake, vilka är våra favoriter :)





Kvällarna består av massa god mat och härliga drinkställen. Vi har testat massa härlig Mexikansk mat och vi kan aldrig få nog! Det bränner i halsen och tårarna sprutar men ändå vill man ha mer :)



I förrgår var vi en jättefin o mysig liten restaurang bara jag och Robban. Vilket var vår första dag ensamma ihop. Vi beställde in massa goda drinkar som serverades i ashäftiga glas och maten var perfekt upplagd och sååå himla god! Dit måste vi gå igen.





Igår var vi på en utflykt över till ön Cozumel som ligger 30 minuter med katamaran från Playa tillsammans med Hardmans, en innehållsrik resa som vanligt när det kommer till att vi ska göra något ihop. Men så kul vi har tillsammans!! Inget kan bli tråkigt när vi gör något tillsammans! Bilder och uppdatering om det kommer när jag lagt upp bilderna från kameran :)



Kommentarer:
Postat av: Gunilla Hardman

Hej på Er

Tänk så skönt det ser ut. Skulle titta ut här snöstorm!! Inte kul alls. Ni har åkt bort i rätt tid. Kul att ni trivs tillsammans.

Ha det bra kram

Gunilla o Bennie

2010-01-27 | 16:27:23
Postat av: Jonna

Jag och Mathias tycker att det är superkul att ni också gillar Kool!! :-) Det var vårat favoritställe!! Vi pratade igår om att kanske stanna där i en månad nästa gång, vi missade ju cozumel och lite annat!



Glöm för fasen inte att simma och leka med delfinerna!!



Hälsa Robban! Puss


Kommentera inlägget här:

Navmn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:


URL:


Kommentar:


Trackback