Se flere på HITME.NO

Halloween party?

2009-10-0516:38:30
Skrivet av Sandra Edlund

Det slog mig just att vi är inne i oktober och innan vi tänk på det så kommer halloween helgen vara här och man står och funderar på om man ska fira det eller ligga hemma i soffan. När jag tänker tillbaka på alla år som halloween varit i mitt liv så tror jag inte jag varit taggad till att klä ut mig och känna den riktiga halloween känslan någongång. Varje år säger man "halloween är ju inte så speciellt här i Sverige"

Men det blir ju vad man gör det till inte sant? Detta år skulle det faktiskt vara kul att få en anledning till att klä ut sig och gå på fest. Men än så länge så har jag inte hört talas om någon halloweenfest... Så då slog mig tanken om man skulle göra slag i saken och försöka fixa ihop en halloweenfest på egen hand?

Känner dock inte för att göra det helt själv så frågan är om jag har någon tvillingsjäl som är lika sugen som jag därute på att spöka ut sig och fixa en fest?

Karin, du kanske är sugen nu när bröllopet är över och inte vet vad du ska göra om dagarna och all planering är över... eller så är du bara helt slut på att planera och vill inte tänka "planering" längre...

Sandra, du kanske känner för att planera och ta rollen som den mamma du är? :) Du har alltid varit duktig på event och fix. Du jobbar ju inte inom catering för intet! Då har du något att vila tankarna på också ;)

eller du kanske är sugen, eller du eller du!??

Frågan går ut till er alla.... Är vi några styckern som fixar det tillsammans så går det säkert väldigt smidigt och fort.

Hör av er om det finns nån som är sugen så smider vi lite planer :)



Kommentarer:
Postat av: Karin

Hej gumman

Självklart ska vi planera en fest! Är ju proffs på det här nu :) När är Halloween?

2009-10-05 | 17:17:27
Postat av: Rebecca

Låter kul tjejer! Kan bli svårt för mig att vara med o planera, men kommer gärna på festen! (om jag kan komma hem då vill säga!) KRAM!

2009-10-05 | 20:40:26
Postat av: Rebecca

Låter kul tjejer! Blir svårt för mig att vara med o planera, men kommer gärna på festen! (om jag kan komma hem då vill säga!) KRAM!

2009-10-05 | 20:42:48
Postat av: ann

Shoot!

Jjag vill komma på halloween-party! (och jag älskar att fixa och planera oxå ;-) ) Det är ju så himla kul med halloween-partyn och att få klä ut sig :-) Vi har haft i flera år men nu var det några år sen :-(



2009-10-05 | 21:08:30
Postat av: Sandra

HA ha ah ha Jag läste överskriften och tänkte direkt.. klart vi ska ha fest Sandra!! ha hah ha skoj!!!!

Jag kommer gärna och tänker ut nått skiiiit skoj och läbbigt hi hi hi

JAg älskar att fixa.. ja som den hönsmamma jag är ha ha



Men vi kan inte boka in fredagen den 30e för då är jag på kryssing m jobbet men kommer hem på eftermiddagen på lördagen.. men vi kan ju ha det i NOVEMBER....7e kanske PERFFA!!

Ok hur går vi vidare??

Jag kan komma över och vi tänker.. eller om du har vägarna förbi:) JAg har ju gärna en ursäkt till att få åka till Tuna så:))

VAd händer i helgen?? Eller nästa?

Ill e there:)

Kraam S

2009-10-05 | 21:53:21
Postat av: Jonna

Jag tror att jag jobbar halloween... Damn it!! Måste kolla upp! Ska vi ha mystjejkväll nästa helg? Om 1 1/2 vecka alltså? På lördagen, för jag jobbar fre och sön natt så då tänkte jag va kvar på lördagen :-) vore ju kul om Sandra S kom också :-) puss!

Postat av: Sandra

Jättekul att jag fick lite respons på mina idéer om halloween fest och jag har precis mailat till er tjejer som var intresserade av att fixa det tillsammans med mig. Hoppas vi kan hitta en tid som passar för att planera :)



Rebecca: förstår att du inte kan vara med och planera men garanterat så är du bjuden! Jag hoppas du har vägarna förbi då! En inbjudan kommer snarast hoppas jag :)



Jonna: Du mååååste ta ledigt då! Vore ju så kul o spexa till det lite på halloween och klä ut sig!

Ang. nästnästa lördag, har du tänkt något. Nämligen så att det är samma helg som Rebecca och Madde (mina barndomsvänner) vill ut och äta en bit och träffas. Men vi kanske kan kombinera något eller vad har du i tankarna??



KRAM på ER!

2009-10-06 | 21:32:40
URL: http://blogg.ckrets.se
Postat av: Ella

Låter skit kul! Men jag är på "träningsläger inför tjejvasan" i Torsby den helgen så håller med Sandras förslag om november haha!

2009-10-10 | 21:47:38
URL: http://ellasweb.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Navmn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:


URL:


Kommentar:


Trackback