Se flere på HITME.NO

Robert ber om ursäkt!

2009-03-2520:18:53
Skrivet av Sandra Edlund



Det var alltså rakning jag pratade om och mot min vilja blev jag tvingad att raka av honom håret!!





Där står jag och rakar av honom håret mot min vilja, det tog emot ordentligt kan jag lova! SEN....!! När jag nästan är helt klar så kommer grannarna förbi och börjar prata med oss när jag då helt plötsligt tappar fokuseringen och SLINTER med rakapparaten så det blir ett stort jack i huvudet på honom! Hahahahhaa... Jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta! Garva det gjorde, men det var nog mest av skräck! Så det vara bara att dra ner på stubben och köra på det allra minsta!! En blev glad och en annan ännu mindre nöjd!



                                            Hack i huvudet...



... och här har vi hulliganen! Som om folk inte trodde vi var hulliganer innan så lär de definitivt tro det NU! Tack så jävla mkt Robert! *fnys*



Du ser ju för fan ut som om du precis kommit ut från kåken! Nu är det du som är extra trevlig mot allt o alla så vi slipper ha Thailändska maffian efter oss!


Kommentarer:
Postat av: johnny

sluta gnäll nu sandra. blev bra ju! fräscht o skönt med kort hår

2009-03-25 | 21:44:25
Postat av: Rebecca

hahah, har hänt mig också när jag klippt Christian med trimmern, oops :) Men shiit vad avundsjuk jag e på er! Vill också åka till värmen! Verkar helt underbart ju. Ha det toppen! Massa kramar från ett kallt göteborg brrrr

2009-03-25 | 23:06:44
Postat av: PaMa

Hmm, ikväll ska jag visa mor. Jag kommer att planera det hela med att hon får sitta ner, jag kommer att köpa blommor, frukt m.m. Sedan säger jag att jag bokat en resa redan i maj och att jag vunnit 1 miljon på lotto. Får se hur det går, jag vill inte att hon slänger ut datorn för den är ju ny. Närå, hon tar det säkert som en mor "slutar aldrig att bli förvånad" (inte jag heller). Vi är ändå glada att det inte var tvärtom om ni förstår, skulle se ut!

Idag skrapade jag åter rutorna på bilen, nu får det räcka men don varnade för sol i helgen, kanske kan det bli 8 grader ändå. Vore skönt.



Hare nu bra och var rädda om varandra.



Sawasdee krap/kha

2009-03-26 | 11:06:45
Postat av: Sandra

Johnny... nu låter du precis som Robert! ;)



Rebecca: Haha.. verkar vara lätt hänt! :) Ni måste verkligen åka till Thailand snart! Det är helt underbart! Ni går verkligen miste om något! Men hoppas allt är bra med er därhemma iaf! KRAM



PaMa: Hahahhaaa.. ja du får lägga upp det varsamt. Som sagt, datorn är ju ny :) Får hoppas hon inte blir rasande! Hoppas ni får bättre väder hemma till helgen. Vi har sol så det räcker här för tillfället. Legat i skuggan hela dagen, ändå kan vi inte röra oss för att vi är sönderbrända!! Otroligt!

Vi hör av oss eventuellt imorgon! KRAM på er!!


Kommentera inlägget här:

Navmn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:


URL:


Kommentar:


Trackback