Se flere på HITME.NO

Hardrock Hallelujah, Avesta!

2009-03-2218:46:33
Skrivet av Sandra Edlund

Det var ett grymt bra gig igår i Avesta! Riktigt bra drag och massa folk på plats som hängde med i låtarna!! Fan vad kul det är att uppträda då. Sån jäkla skillnad!! Alla klubbar borde marknadsföra sig bättre när vi åker ut på vägarna tycker jag. Att uppträda "utan" publik är värdelöst. Men vi ger alltid gärnet men självklart ger vi det lilla extra när publiken är i sitt esse och vi bjuder mer på oss under showen!

Gårdagen kändes toppen! Det fylldes på med  massa folk redan vid 22.00-tiden och vi märkte att många såg fram emot vårt uppträdande och det taggade oss.



Det var jag Ella och Sabina som var iväg denna lördag och vi minglade runt i våra pisang ambon kläder som vanligt! Delade ut nyckelband och var allmänt trevliga! Som alltid ;)

Tyvärr så hade vi varken hotellrum eller loge och kunde därför inte göra annat än att låsa in alla grejer i bilen. Så kameran kunde därför inte vara med så mkt som jag velat. Därav inga bilder från själva showen. Typiskt!!

Men Sabina som hade med sig sin pappa filmade lite av showen, hoppas på att få se det någongång!

Vi hade 2 set som vi skulle köra men eftersom publiken vara så ivriga att få mer efter att vi avslutat första setet så körde vi båda setena på en gång! Sen var vi helt slut!
När vi klev av scen var det många som ville fram o prata och vi fick skriva autografer! :)

Speciellt kul när det är yngre tjejer som kommer fram o ger komplimanger o vill ha autograf!



                         Här skriver jag autograf på en tjejs arm!



    Ella har precis skrivit autograf o ser nöjd ut , Sabina ska just skriva :)

Har tyvärr inte tid att skriva mer om gårdagen, håller på o fixar för fullt inför morgondagens resa!! :)
Packning på hög nivå! MEN ni kan gå in på http://hardrockhallelujah.blogg.se och läsa mer om kvällen! Massa mer bilder hittar ni där också!! :)

Puss puss



Kommentarer:

Kommentera inlägget här:

Navmn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:


URL:


Kommentar:


Trackback