Se flere på HITME.NO

Bla bla blaaa bla bla blaa.... (pratar i nattmössan)

2009-06-2302:27:54
Skrivet av Sandra Edlund

Vilket underbart väder det varit idag! Man blir som en helt annan människa när solen skiner. Man vill bara ut och sätta sig på en uteservering, man vill shoppa, man vill ut och åka bil... man vill... man vill...!!

Jag började dagen med att cabba ner och åka ut och göra lite ärenden. Bäst att passa på att åka nercabbat innan bilen ska säljas. Efter att jag utfört mina ärenden svängde jag förbi pastahaket och köpte med mig en liten lunch. Kändes skapligt surt att behöva åka hem och äta den inomhus, men då tänkte jag för mig själv "det är inte långt kvar nu" :)

Väl hemma var jag tvungen att jobba lite och packa lite. Tiden har ju en förmåga att springa iväg då så vips var Baby hemma och vi åkte iväg till Strängnäs på en tripp. Vi kollade lite på tapeter då vi ska tapetsera 2 rum (till att börja med) i huset. Jag har mer viljor och ideer men vi får börja med 2 rum och så får vi se sen efter att vi bott in oss.

Vi hamnade i ett hav av tapeter.
Ni vet när det nästan är för mkt att välja på så man backar istället. Så kändes det. Pärmar var överallt och man visste inte vart man skulle börja. Men till slut hittade vi varsinn tapet som jag tror blir perfekt! Jag valde tapet till mitt dressingroom och Baby till hans kontor. Jag funderar även på att lägga in en heltäckningsmatta i mitt dressingroom.
Jajaja, jag vet hur det låter, men jag tycker det är lite mysigt. Så ETT golv kan jag väl få täcka över!?

Hur lägger man en heltäckningsmatta egentligen?? Man behöver väl inte limma fast skiten? Jag spikar fast den lite i hörnen med småspik... hahahaa... Blir pefekt! ;)

Efter att vi valt tapeter så tog vi oss ner mot hamnen och stannade för att äta en Slagsta Glass som de har där! Riktigt mysigt i solen. Sen for vi hemåt igen... Brummande med vinden i håret!

Sen var det bara att börja packa igen! Känns som det börjar bli ordning och reda nu på allt, förutom mina kläder då! SUCK vad mkt skit jag har. Varför ska jag alltid spara allt???
Speciellt nu när jag syr så mkt så får jag alltid ideer om vad jag kan göra om med kläderna och spara för det. Men när ska jag ha tid för det??? Borde slänga skiten istället!

Har jobbat med lite beställningar idag också... måste bli klar med de innna vi flyttar. Hoppas jag hinner... Skönt att slippa ha det hängandes över mig när vi kommit in i huset.

Annars så är det mkt "Entourage" som går i TV rutan nu.... länge sen vi följde en serie och den är riktigt bra! "Sex and the city för killar" som de säger.... men jag gillar den!

Nääähäää... nu är det sussa som gäller!

GOD NATT!!


Kommentarer:
Postat av: Camilla

Klart man ska ha heltäckningsmatta!! Helst i sovrummet också, jätte gossigt att sätta ner fötterna på.

2009-06-23 | 13:43:05
Postat av: ann

Heltäckningsmatta låter mysigt...men jag tycker det är i fel rum! Det måste bli urdammigt av all textil? Svårt att rengöra/dammsuga heltäckningsmattor ordentligt. Förlåt för att jag förstör, men så tror jag ;-)



Kul att ni hittade tapeter som kunde vara något!

Idag har Svante fått en lära gå-stol samt badat ute på tomten = toppendag. Kram

2009-06-23 | 21:37:18

Kommentera inlägget här:

Navmn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:


URL:


Kommentar:


Trackback