Se flere på HITME.NO

Fina människor!

2009-07-1321:30:11
Skrivet av Sandra Edlund

Visst är det härligt med fina människor! Fina människor som är ens vänner...

Jag saknar många av mina vänner som flytt staden, jag hälsar på de alldeles för sällan men blir lika glad när de är i stan och hälsar på!

Detta har ni säkert redan förstått om ni följt min blogg tidigare då jag saknat att ha någon att bara träffa spontant då och då... snacka lite skit med över en promenad eller vad som helst. Ibland är det tråkigt att man måste boka in varje gång man ska träffas, skönt att kunna vara lite impulsiv. Sånt gillar jag! :)

Efter ett inlägg här på min blogg om just detta fick jag kommentar från en tjej varav jag stött på ett flertal gånger i olika sammanhang sen innan jag var tonåring. Dvs lääääänge sen!!

Vi har varit rivaler i en basket cup i skolan, vi har träffats på en tjejmiddag då jag var och hälsade på hos en kompis jag spelade teater med, vi har sprungit på varandra när jag var på min turnéresa till italien för att spela tvärflöjt, vi har varit på samma halloween fest i gymnasiet.... och sådär har det hållt på! Men vi har aldrig liksom lärt känna varandra eller umgåtts... fram till nu! :)

Efter mitt inlägg här på bloggen så fick vi en "connection" och har träffats några gånger under denna sommar och jag är verkligen jätteglad för det! Hon verkar vara helgo och gillar att sättet hon omtänksamt hör av sig titt som tätt för att höra hur det är med mig :)

Än så länge har vi inte gjort så galna saker ihop, men det kommer nog... det känner jag på mig ;)



          En bild från Centro där vi sitter och tar oss lite goda drinkar!


Kommentarer:
Postat av: Jonna

Jag förstår precis hur du menar Sandra. Det är det där spontana man saknar... Blir inte riktigt samma sak när man måste planera in "vän-dejter"... En spontanfika eller shoppingrunda, en glass i Slagsta...



Det blir en helt annan sak än när man planerat träffen flera veckor i förväg. Men det är ju kul på ett annat sätt, för då har man något att se fram emot :-)



Ses snart min vän! Puss!

Postat av: Sandra

Jonna: Ja precis! Och för ett år sen var det dig jag fann som min spontana härliga vän här i stan... :) Så flyr du fältet inom 1 år!! :( Men som du säger... då får man något att längta till istället! När ses vi nästa gång?

Puss

2009-07-14 | 01:06:20
URL: http://blogg.ckrets.se
Postat av: Karin

Men Sandra vad gullig du är :) Ett helt inlägg till lilla mig :) Ja jag är jätte glad att vi efter typ 15 år tar vår vänskap lite längre haha

Tänk om vi blir grannar också? Då blir du aldrig av med mig! Ska bli sååå roligt att ses imorgon o sen får vi planera in något vecka 31.

Kram

2009-07-14 | 09:47:26
Postat av: Sandra

Karin: Jaaa... jag hoppas det blir härute i Borsökna som ni slår upp ert hus :) Hoppas det gick bra på mötet idag... ni får berätta om det imorgon! Då ni får se vårt lilla paradis! KRAM

2009-07-14 | 19:46:11
URL: http://blogg.ckrets.se

Kommentera inlägget här:

Navmn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:


URL:


Kommentar:


Trackback