Se flere på HITME.NO

En dag i Sthlm...

2009-01-0803:09:20
Skrivet av Sandra Edlund

Vilken trevlig dag jag haft! En väldigt glad dag. Inväntade klockslaget 14.30 då en budgivning på en thailands resa på tradera skulle gå ut.

Att jag ville vinna var inget tvivel.
Att det är köttmarknad på dessa auktioner är ett faktum!

Vann jag...?

YEEEEEES!

Helt otroligt men på något sätt lyckades jag vara den som knappade in det sista budet precis innan sekunderna tickade ner!

Så nu är det bokat o klart! Thailand here we come, det blir i mars som vi far och flyget går till Bangkok. Är jättesugen på att besöka tiger templet som finns där och kela lite med tigrarna.Får väl se om det kommer med i planeringen. :)

I huvudet är resan redan klar, men nu är det dags att leta hotell och annat kul!
Wiiiiiie... jaek e sååå lykkli! ( Med idol-Kevins uttal!)

Efter min "vinst" så startade jag motorerna och begav mig till Sthlm. Hämtade upp Malin på centralen och så for vi vidare till min älskade tygbutik. Malin fick vara med och tycka och tänka lite, alltid bra med fler åsikter. Tyvärr så var det otroligt urplockat och de hade inte fått in så mkt, vilket man kunde räknat ut.
Men jag fick med mig lite roliga grejor hem som jag direkt var tvungen att testa. Nöjd? YES! Mkt bra! Men inte riktigt klar än, kan ev bli en ring mellan kuporna också. Vad tycker ni?Men innan jag for hem så följde jag med hem till Malin och såg hur hon har det i den nya lyan! Väldigt mysig och välplanerade kvm. Där hemma väntade hennes pojke med lite mat till oss. Otroligt imponerad av hans matlagning måste jag säga. Där sitter jag och smaskar i mig för fulla muggar och frågar lite fint hur han gjorde den gudomliga lasagnen. "Bara att rulla in köttfärsen sen eller...?" frågar jag och får tillbaka ett svar jag inte tänkt på. "det är inte köttfärs, det är quornfärs!"

Hade glömt att hennes pojkvän var vegetarian! Så där sitter jag och tror jag äter kött och smaskar i mig, men icke!

Första gången jag åt vegetariskt och jag måste säga att det var ju riktigt gott! Man kan alltså göra annat än äta sallad om man är vegetarian.

Varje dag lär man sig något nytt :P


Kommentarer:
Postat av: MAMSEN

SJÄLVKLART EN RING MELLAN "TUTTARNA" TYCKER JAG.

OCH GRATTIS TILL RESAN SJÄLV SKA JAG UT OCH GÖRA LITE TÄVLINGAR NÄR DEN TIDEN KOMMER SKA BLI SPÄNNANDE MED NY HUND Å SÅ. VI SES SENARE I DAG SHOPPING SHOPPING...

2009-01-08 | 04:57:33
Postat av: Robban

Skitsnygg älskling :-)!! GRYM!!

Postat av: sandra

Tack så mkt!Jag tror som du mamma att en ring blir bra! Men nu hänger jag inte med när du säger en "ny" hund!? Har JAG missat nåt? Du får berätta senare....

2009-01-08 | 13:43:42
URL: http://sandraedlund.blogg.se/
Postat av: Julia

åååh gött med en resa!! fick du ge mkt? har aldrig tänkt på att man kan buda på såna haha :)ah det är väll utplockat nu med tyger, lär väll komma in vårnyheter snart kanske. Vi får försöka hålla ut haha ;)

2009-01-08 | 23:25:55
URL: http://juliakrischel.blogg.se/
Postat av: sandra

Hej Julia! Fick ett hyfsat bra pris tycker jag. 11600 kr för 2 personer i 2 veckor. Hade inte heller tänkt tanken om det förut, men är glad att jag hittade det!Bara att hålla ut och se vad för häftiga tyger som kommer in sen. Det kommer bli perfekt :)

2009-01-08 | 23:53:09
URL: http://sandraedlund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Navmn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:


URL:


Kommentar:


Trackback
Til forsiden

Sandra Edlund

${ProfileDescription}
Mer...