Se flere på HITME.NO

Nytt år!

2009-12-3012:33:34
Skrivet av Sandra Edlund

Snart är redan året slut och ett nytt börjar! Det går så fort! Men nu får det gärna bli sommar igen... längtar massa till alla härliga sommarkvällar med grillning och kvällsbad :)

Det har blivit ett lite annorlunda efter att man flyttade ut till huset. Det går inte riktigt att förklara vilken skillnad det är mot att bo i lägenhet. Helt underbart i alla fall. Men jag är glad att det fortfarande är så enkelt att åka in till stan och äta lite god mat eller göra något annat kul. Vilket vi gjorde igår. Det blev ett besök på Grappa innna jag for till jobbet.

Men innan det var vi ute och gick över till Karin och Henriks tomt då de kom över med deras Akino. En snöskoter kom åkandes över åkern och det kändes som man var uppe i fjällen nästan :)

Idag är det dagen före nyårsafton och jag har tagit ledigt från jobbet. Robban har varit ledig i mellandagarna och vi funderar på att åka bort över nyår. Känns inte som att det är samma sak med nyår längre. Att gå ut och festa på krogen har aldrig varit en nyårsgrej tycker jag. Vilka är det egentligen som går ut på nyår? Är det den nya generationen kanske? Man är ju inte 18 längre och är med i utesvängarna :)

Nej nu måste jag ta mig ut i kylan, har lite julklappar som ska bytas!

Gott Nytt År på Er om jag inte hinner skriva innan dess :)




Kommentarer:

Kommentera inlägget här:

Navmn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:


URL:


Kommentar:


Trackback