Se flere på HITME.NO

Blandade känslor!

2009-04-2918:41:02
Skrivet av Sandra Edlund

Det är mycket känslor inom mig just nu! Allt från glädje, ilska, besvikelse och förhoppningar...

Sitter hemma ensam och har all tid i världen och tänka på allt mellan himmel o jord. Händer det även er att ni ibland stannar upp och tänker på livet ibland?!
Det bara flyger iväg och vart är man påväg egentligen?

Planerar ni ert liv eller tar ni det som det kommer?Vad jag ska planera just nu är iaf  valborgsmässoafton! Det innebär lite härlig grillning för vår del ute hos Magnus och Ann.  Blir en hyfsad lugn kväll för mig då jag ska åka till Arlanda fredag morgon. Blir en helg uppe i Norrland för min del tillsammans med Ella och Sara. Hardrock Hallelujah står på schemat!

Ni har väl inte missat att Hardrock Hallelujah har fått en egen blogg där vi uppdaterar om turnen?


Så vad jag borde göra nu är att byta däck på bilen, packa iordning allt inför resan och äta lite mat....

Men först ska jag prova mina nya kläder jag just shoppat! :)

Puss o Kram!

Min tid i EPT!

2009-04-2801:45:27
Skrivet av Sandra Edlund

Den 28 april är det dags för the big Grand Finale för EPT i Monte Carlo och drar självklart fram minnen från förra året!

För ett år sen var jag en av spelarna i detta stora event och är otroligt nöjd med min insats då jag slutade på 220:e plats och var bästa skandinavisk tjej som lämnade turneringen.

Men att jag deltog var en ren slump som jag inte riktigt var beredd på men inte ångrar det minsta... trots alla negativa kommentarer jag fick av ingen anledning. Denna blogg fylldes med kommentarer som:

"jag föraktar sånna som sandra... dom är inte kvinnor utan dom stoltserar med ett IQ som en daggmask..."

eller:

"du är bara en dålig kopia av alla andra plastbrudar som försökt sig på en karriär... lycka till med att vara en nolla resten av livet..."

+ en hel del andra kommentarer som jag inte ens vill dra upp igen. Ju mer någon försökte försvara mig desto värre blev kommentarerna.
Jag ska inte säga att det inte sårade mig för jag förstod inte riktigt varför jag förtjänade dessa ord men insåg också att en människa som kan skriva något sånt om någon annan, inte kan må riktigt bra! Bitter pokerförlorare...? eller bara avundsjuk..? Jag vet inte men något fel på en sån människa måste det vara!

Som sagt så var inte syftet med resan att jag skulle delta utan vi var 6 tjejer som skulle representera pokerföretaget T6. Jag visste inget om personerna bakomT6 men kände tjejerna som jag åkte med väldigt bra!Vi möttes av lyx, champagne och en otrolig genorisitet när vi var på plats. Har var det inget prat om snåla middagar eller dålig budget.
Vi fick massa sponsringskläder vi skulle bära och gick igenom dagarnas program.

Närmast i planeringen var Poker Stars stora invigningsfest kvällen innan själva turneringen drog igång och vi fick order om vilken klänning som skulle bäras. När limosinen skulle gå från hotellet och sen var det bara att göra sig iordning...Det var TV inblandat och mycket publicitet kring detta. Vi begav oss mot den stora festen och allt var magiskt fint!Väl framme fick vi inte riktigt det bemötandes vi hoppats på... eller ja, vi tjejer hade ju inte förväntat oss något eller hoppats på något överhuvudtaget. Vi visste ju inte riktigt vad vi skulle på. Men arrangörerna Poker Stars var mindre nöjda över att ett konkurerande bolag, dvs T6 kommer in på deras invigningsfest med 6 iögonfallande tjejer med konkurerande loggor på kläderna. Det tog inte lång tid innan de sparkade ut oss från festen vilket inte T6 var beredda på.

Så från ingenstans säger ägaren av T6, "is there anyone who plays poker?"

Jag som har en bror som livnär sig på pokerspelet, och en familj som älskar spelet + att jag även varit dealer, tvekade inte på den frågan! Så jag och en till av tjejerna blev registrerade för turneringen. Detta gjordes impulsivt för att få tillgång till att vara på festen. Som spelare kunde de inte mota ut oss och vi hade all rätt att vara där med våra loggor.
Att sen varje plats kostade närmare 100 000 kr och det las fram på bordet utan problem var lite av ett haksläpp för oss.

Mobilerna gick heta till Sverige för att berätta vad som just hänt och vi var lyriska över att få vara med i denna stora turnering. Gång på gång upprepade de att vi inte skulle ha någon press på vårt spel men ju längre vi höll oss levande i turneringen desto mer reklam fick de, vilket var positivt. Men vi hade också chansen att vinna riktigt stora pengar och det taggade oss att göra det bästa vi kunde!

Dagen efter var det dags att delta och jag har nog aldrig varit så nervös som jag var då. Kunde knappt sova eller äta! Vi träffades i sviten innan turneringen började för en bit frukost och liten genomgång om vad som skulle hända.

Invigningen av EPT var så otroligt maffigt och att komma in i salen med alla bord kändes helt overkligt.Där satte jag mig på min plats och nästintill skakade av nervositet. Men var otroligt laddad över att sätta mig ner och låta folket få sin uppfattning av mig som den blondie jag ser ut och sen förhoppningsvis ge de haksläpp på att jag faktiskt förstår spelet.Jag fick en riktigt dryg kille bredvid mig som pikade mig med elaka kommentarer men jag försökte bara le och borse från det genom att spela mitt spel.
Det var inte förrän jag tog ut en spelare och han ställde sig upp och skakade hand med mig samtidigt som han sa att han åkte ut mot en värdig spelare som jag fick lite respekt på bordet. Helt plötsligt började kamerorna blixtra mot mig och folk kom fram och frågade vem jag var.

Som chipleader i bordet kände jag mig äntligen bekväm och kunde slappna av lite...

Tiden gick och det var en otroligt lång dag. 13 timmar höll spelet på samanlagt och jag kunde knappt äta under hela dagen. Jag var så full av adrenalin och älskade spelet. Jag höll mig levande hela dagen och fick byta bord 3 gånger.

Vann några stora händer, en hand vann jag över Patrik Antonius. Han kom fram och berömde mitt spel efteråt och presenterade sig. När klockan ringt för dagen och vi fick gå tillbaka till hotellet ramlade det fotografer och journalister över mig som ville veta vem jag var och hur jag hamnade här. Jag berättade hur jag av en slump hamnade i turneringen men var otroligt glad över att få delta...

Dagen efter kom dagsbladet med gårdagens uppdateringar då jag var med på en sida där inget av det jag sagt stod med, jag antar att de gick direkt till datorn efter vår intervju och googlade mitt namn. För där stod det bara om mig som modell och att "miss hawaiian tropic var med i EPT"För mig kändes allt som en saga och jag hängde inte riktigt med i vad som hände. T6 var väldigt nöjda med min insats och deras reklam de fick i sammanhanget. Ju bättre det gick för mig desto bättre publicitet fick de...

Men min insats gick jag vidare til dag 2 vilket gjorde att jag inte kunde åka hem som planerat men jag hade inget emot att stanna några extra dagar. Resan var planerad hem på söndag men mitt spel fortsatte på måndag så tjejerna fick åka hem utan mig.
Men innan de åkte hem fick vi se lite av Monte Carlo och njuta.Vi som spelade för det svenska teamet:Sen var det dags för forsättningen av turneringen och jag var minst lika nervös denna dag som första. Nu hade det gått några dagar med dålig sömn och mat, kvällen innan försökte de ge mig så många tips som möjligt för att jag skulle lyckas och jag minns deras ord " vi går igenom mer imorgon efter att du klarat dig vidare"Men så långt kom jag inte... tyvärr! Men jag höll mig levande i flera timmar och åkte ut med QQ på hand mot AK och han fick in ett A på rivern...Det kändes surt att lämna bordet men samtidigt hade jag varit med om en av de roligaste händelserna i mitt liv! Jag var uppe i det blå och var otroligt nöjd och glad. I Monte Carlo var jag intressant och journalister var galna i intervjuer. Hade ingen aaaning om att mitt rykte inte alls var så positivt här hemma. Fick en mindre chock när jag ringde hem och fick höra vad folk skrev och skvallrade om mig.

Vad var det egentligen som jag gjorde fel!?

Var det att jag tog chansen att vara med i en av de störta poker turneringar...? Vem skulle inte gjort det?
Vem skulle tackat nej till ett sånt erbjudande...?

Jag tvekar på att det finns någon därute som skulle göra det...

Jag kan fullt hålla med om att jag inte förtjänade den platsen och att jag endast var med pga mitt utseende, det var ju faktiskt pga mitt utseende jag var i Monte Carlo överhuvudtaget. Men ju längre jag kom i turneringen desto mer anklagades jag för att vara en kass spelare... Lustigt, inte sant!
Men T6 fick den reklam de hoppades på och jag fick en upplevelse i mitt liv som jag aldrig kommer glömma!

Jag har idag ingen kontakt med T6 men har inget elakt att säga om de. De människorna som jag träffade i samband med Monte Carlo var jättetrevliga. Mycket rykten har gått runt om T6 och vissa kanske stämmer, mer eller mindre men jag har inget illa att säga om de.

Fick höra för någon dag sen att en av tjejerna, som var med, fick se i finsk TV att de efterlyser ägaren av T6 då han troligtvis gömmer sig någonstans i Panama....


Vilken underbar helg!

2009-04-2715:37:56
Skrivet av Sandra Edlund

Jättekul att ni engagerade er i min klänning! I sista stunden bestämde jag mig för att köra med band då jag kände att det nog var säkrast med tanke på hur mkt alkohol som skulle förtäras under lördagen! :) Några "flashing boobs" var inte på önskelistan från mitt håll!

Blev jättenöjd med klänningen tillslut iaf och den kommer ni nog se mer av! :)

Ett sånt underbart väder det kom till helgen! Riktig sommarkänsla!

Vaknade på lördagen och åkte direkt ut till mamma för att ligga i solstolen en stund. Hon hade även erbjudit sig att hjälpa mig med mitt småplock som jag skulle göra iordning till kvällen. Så efter några soltimmar åkte vi hem till mig och drack lite Caipirinhas!

Jag bjöd på lite tunnbrödssnittar, bruschetta, konjakkorv med feta ost och oliver och honungsmelon med parmaskinka.                               ... och lite bubblande till det!

Folk ramlade in under kvällen och jag fick så himla mkt fina presenter! Bland annat fick jag massa olika presenter av Malin där hon samlat i hop lite olika presenter från att jag var liten upp till att jag fyllt 26. En liten barnbok (0-5 år) litet diadem (5-10 år) en Vecko Renyn (10-15 år) en flaska persikolikör (15-20 år) en bukett tulpaner (20-25 år) och så en trisslott för lycka i framtiden! :)
Av Sandra och Stefan fick jag en så söt liten rosa sparkcykel! :)
Magnus och Ann hade så sött hemmagjort kort med sig och ett paket med massa söta figurer att sätta på glasen för att lättare kunna hitta sitt egna glas. Supergulliga!
Av Johan och John fick jag Body Shop oliv body butter, och av Jonna och Mattias fick jag Body Shops wild cherry. Båda luktar sååå himla gott!
Fick massa massa Champagne flaskor och vin och choklad och annat smått o gott!

Svårt att komma ihåg allt...

Jättestort tack för alla presenter iaf!

Men mest av allt var jag så himla glad att mina vänner kom! Det var så länge sen jag träffade många av Er att man nästan blev tårögd. Inte så lätt att umgås när alla flyttat från stan men det var otroligt kul att så många kunde komma och det var länge sen jag hade så kul!Vi snackade skit och drack massa gott tills klockan närmade sig 00.00 då vi tjejer + Stefan gick ner på krogen.

Sandra beställde in en flaska skumpa till oss för att skåla i! :)                        Sen dansade vi hela natten lång! :)

Jag kunde inte haft en bättre födelsedags fest! Tack allihopa som var närvarande (+ extra tack till Emma som var duktig på att ta bilder under kvällen, mer bilder finns på hennes blogg)

Nydesignad klänning!

2009-04-2414:29:05
Skrivet av Sandra Edlund

Det är strålande väder ute och jag sitter inne för att designa klart en klänning jag hållt på med! Ska göra klart här sen ska jag ut i det härliga vädret och gosa mig!

Är nästintill klar men vet inte riktigt om jag är helt nöjd... inte heller säker på om jag ska ha med band eller utan band på klänningen!

Det är ju imorgon så jag har inte så mkt tid på mig att tänka heller. För vill jag inte ha den på mig imorgon så behöver jag åka ner o inhandla något nytt att ha på mig istället...

Hinner ni, så tyck gärna till! Det skulle göra mig jätteglad!!

Bilder:

Utan band:

Med band:
Jordgubbs cheesecake!

2009-04-2315:39:29
Skrivet av Sandra Edlund

Ikväll kommer tjocka släkten som sagt för att fira mig och jag har precis dekorerat den (förhoppningsvis) smaskiga jordgubbs cheesecake jag bakat! :)

                            Svårt att hålla händerna borta.... :)

Underbar födelsedag!

2009-04-2313:59:20
Skrivet av Sandra Edlund

Jag ber om ursäkt för min frånvaro efter min födelsedag....

Det har varit så mkt att hinna med att bloggen inte legat på prio listan. Men nu tror jag att jag har några minuter över (egentligen inte) men jag måste sitta ner en stund.

Min födelsedag var helt underbar, även fast jag mestadels var hemma under dagen så trivdes jag i att planera inför vad som komma skulle. Bakade massa godsaker och höll koll på klockan för att inte missa min tid som skulle passas.

Under tiden jag höll på att fixa o dona här hemma så ringde blombud och sa att blommor var på väg :)

När jag precis kommit ur duschen kom Baby hem med blommorna som levererats och ett litet paket och grattis kort!

Han vet hur länge jag letat efter den perfekta krämen och tog sig därför ner till stan och fick hjälp med vad som skulle passa mig (förhoppningsvis)

Tusen tack Baby! Så gulligt av dig!                                Den är underbar and I love it! :)

Sen var det dags för oss att åka vidare mot okänd plats... som visade sig vara ett bord bokat på den än obesökta restaurangen "Bistro Bar". Det var såååå himla mysigt!

Kommer dit och där står det ett kuvert på bordet och väntar på mig. De serverar champagne och vi njuter av en otroligt mysig kväll med otroligt god mat och jag var så himla glad!                Otroligt god mat! Ett nytt favoritställe helt klart! :)

I kuvertet var det biljetter till Beyonces konsert som är den 13 maj! Heeeelt otippat har Baby snappat upp att jag lyssnat på hennes låtar. Han är helt underbar på att komma på bra presenter. Inte en enda gång som han frågat mig vad jag önskar mig... men har alltid de perfekta presenterna.

Efter den underbara middagen var jag tyvärr tvungen att åka till jobbet. Men jag var otroligt nöjd med dagen och tacksam mot Baby! Du gjorde verkligen min dag! :)Man hinner glömma mkt under ett år...

2009-04-2116:21:14
Skrivet av Sandra Edlund

... och jag måste säga att jag hade glömt hur roligt det är att fylla år!

Jag blir verkligen superglad över alla gratulationer genom sms, samtal och facebook! Känner mig verkligen omtyckt och det är ju inte alls fel :)
Fick även samtal om blombud som är påväg till mig.. *supersmile*

Min dag hittills har till största del hållts till i köket då jag har förberett smaskiga saker som vi ska avnjuta på torsdag med tjocka släkten!
Men nu måste jag börja fundera på vad jag ska ha på mig och fixa till mig inför överraskningen ikväll! Hihi...

Solong!


My Birthday!

2009-04-2112:08:30
Skrivet av Sandra Edlund

Gooood Moooorgon!

Och GRATTIS till mig!! Känns konstigt att fylla år, var ju så länge sen... ett helt år sen för att vara exakt! Haha.. humorn är på hög nivå såhär på morgonen.

Tack för alla gratulationer och lyckoönskningar! Men det blir inget familje firande för min del idag, utan det är framflyttat tills på torsdag!

Så idag så har jag fått order av Baby att vara fixad och klar klockan 17.45 då vi ska till en okänd plats, än så länge! :)

Wiiieee... vad roligt!

Berättar mer sen...


Statistiken ökar igen...

2009-04-2010:49:59
Skrivet av Sandra Edlund

... precis när man tappat intresse för att uppdatera bloggen pga nedfall i statistiken så ökar den igen!? Bugg i systemet kanske?

För övrigt så fyller jag ju för fan år imorgon!! Det var nästan bortglömt! Massa o göra inför det...


Jaha... God Morgon!

2009-04-2010:46:03
Skrivet av Sandra Edlund

Trodde jag nog aldrig jag skulle säga vid den här tiden just denna dag efter det jag varit med om!

Det var kryssning som sagt! Med jobbet... Eftersom jag och Baby jobbar på samma jobb så var vi iväg båda två. Känns tryggt att ha honom vid min sida på en kryssning när det bara var jag som var tjej med på resan.

Kryssning innebär att precis aaaallt kan hända och man vet aldrig vad som komma skall. Vi hade med oss vår f.d produktionschef som precis slutat. Så det var "konferans" där han grinade och tacka för sin tid på slottet! Vi hade buffén, ät och drick tills du spyr! Det var karaoke, som vi tyvärr inte hann sjunga på men skratta åt andra! Vi hade de som var radiostyrda redan efter att bussen kommit fram till hamnen vid 15.30 -tiden och sen fortsatte med en platta Smirnoff till frukost! Vi hade han som gick ut och la ut danssteg på golvet för att kunna dansa...  mm mm...

Och vi hade självklart mig som är så himla åksjuk att jag vaknade mitt i natten och spydde för att jag mådde så dåligt! Den här gången var det min tur Baby! Vilket radarpar vi är asså... ;)

__________________________________

Efter solsken kommer regn...

Nämligen dags för mig att jobba samma natt vi kom hem! Inte så roligt, det var jobbigt och därför är jag förvånad över att jag inte kan sova längre än så här. Knappt sovit på kryssningen och sen jobbat under natten. Ändå vaknar jag nu...

Vad är det som händer...?

Vändning...

2009-04-1800:39:04
Skrivet av Sandra Edlund

Jag lyckades vända dagen ändå...

En after work nere på Centro och sen grillning och jag var inte lika bitter längre! Imorgon väntar en kryssning med jobbet... Nu väntar sängen :)

God Natt!

Bitterf*tta!

2009-04-1713:30:02
Skrivet av Sandra Edlund

Jag sitter hemma och känner mig  bitter...

Jag vet inte om det bara är för att min symaskin bestämde sig för att sluta fungera när jag hade massor att sy denna vecka! Eller om det är något annat också...

Känner mig väldigt bitter iaf!

Det är ju fredag och man borde vara på bra humör! Solen lyser in genom fönstret och det är toppenväder. Men jag sitter inne och surar.

Life sucks right now...Kanske vore nåt att läsa?

Jag fyller år snart = party!

2009-04-1611:15:32
Skrivet av Sandra Edlund

Jag fattar ingenting men helt plötsligt så har min statestik sjunkigt något fruktansvärt! På en dag så förlorade jag 2/3 av mina läsare!  Vad hände!!??!!

Antar att jag helt enkelt blev tråkig över en natt! Hmmm...

Tänkte bara skriva att jag nu fått arslet ur vagnen och gjort en inbjudan på facebook till min födelsedag som vi firar den 25 april! Alla har inte facebook så ni kanske inte fått en inbjudan... men ni är självklart välkomna ändå!

Så jag tänkte jag skulle skriva ner det här så ni vet om det... om det nu är någon som läser min blogg... vilket det verkar dåligt med... hmmm.... DÖTT LOPP!


Sicken resa!!!

2009-04-1514:36:23
Skrivet av Sandra Edlund

Thailandsresan har varit otroligt lyckad som ni säkert förstår. Saker o ting har gått betydligt bättre och smidigare än jag någonsin hade kunnat hoppats på att det skulle...

Men visst fanns det sånna situationer som man absolut velat undvikit, speciellt en dag! I dagsläget kan vi skratta åt det och berätta det som en rolig grej. Men under den verkliga tiden så var det mindre kul!

Jag tror precis ALLT hände på samma dag, allt negativt på en gång!

Vi hade varit ute och ätit. Tagit några drinkar och hade jättetrevligt. Vissa drack mer än andra. Jag var ganska tillbakadragen i jämförelse med andra. Det beställdes in buckets hit och dit och vi hängde på ett ställe som hette "Lotus". Där var det alltid drag varje kväll/natt. Fram till klockan 03.00 skrålade det ur högtalarna och folk dansade, härjade och med det höga tidvattnet så stod folk i vattnet och dansade ju längre natten blev!

Det var varmt och folk slängde sig i vattnet för att svalka sig. Där hade vi 3 av "våra" Jenny tog av sig och hoppade i vattnet, Stefan droppade allt, ink. kalsongerna och sprang ner med draken synlig och sen så var det Linnea som också ville bada. Med kamera, plånbok och telefon tog hon så fint av sig kjolen och la alla värde saker inlindat i den. När hon kom upp var allt borta... förutom kjolen!!! Alla semester bilder borta! 3000 bath borta! Telefon med alla nr borta! PUTS VECK! Så himla trist och tragiskt! Ett roligare avslut för henne hade det kunnat blivit...

När klockan närmade sig stängning så fanns det ett ställe till att gå till men jag och Baby bestämde oss för att gå hemåt istället då vi hade bokat snorklingstur dagen efter klockan 10.00. Stefan ville vidare och festa och vi sa till Sandra innan vi gick då hon säger att hon ska följa med Stefan... Så vi går! Men det vi inte visste var att Sandra sen ångrat sig och skulle följa efter oss... Men då det var bäcksvart ute och tidvattnet så högt så lyckades hon springa förbi hotellet då det låg mkt närmare än vad vi trodde. Det var bara ren tur att vi såg det. Tog säkert 2 minuter att gå dit strandvägen.

Så medans vi är hemma går Sandra vidare... och går... och går... och går! Tills hon kommer till slutet av stranden och inser att hon inte hittat hotellet! Går tillbaka och kommer tillbaka till "Lotus"! "Va fan!" Så går hon tillbaka igen... men tillbaka i slutet på strandkanten har hon inte hittat hotellet denna gång heller och inser att hon inte hittar hem!!!
Så hon bestämmer sig för att hon måste sova på stranden, helt själv!!

Där sitter hon, ensam och olycklig när en snäll engelskman kommer fram och frågar om allt är OK.
"No, I can't find my hotel" Säger hon.

Han frågar vart hon bor och följer henne hem, när hon ser Lotus igen så tror hon inte han vet vart det ligger men då pekar han bara några meter bredvid där hotellet låg. Då var klockan 05.00 och hon letat i nästan 2 timmar!

Tur att den snälla mannen följde dig hem, gumman! Vem vet vad som hänt annars!!

Klockan 6 var Stefan tillbaka, klockan 8 var tjejerna tillbaka och som sagt gick båten klockan 10.00! Vi alla var trötta, bakis och sena såklart!
Slängde i oss lite frukost och for sen ut med båten! Jag som känner mig själv väldigt väl när det kommer till båtar och gungande lyckades ta ett åksjukpiller. Men jag var den enda....

Vi alla satte oss i båten, glada i vågen. Utan att veta vad komma skall...

Vi stannade på första stället som var "Shark Bay" där vi skulle snorkla med hajar. "Black Tip Rake Shark" fanns här i viken och kaptenen hade lovat oss att se hajar. Annars fick vi pengarna tillbaka!

Jag som aldrig lyckats med snorkling tidigare då den jämt läckt in vatten och jag ändå inte sett något hade inte så stora förhoppningar på att det skulle vara annorlunda denna gång. Men jävlar i havet! Det var det!! Jag kunde snorkla som alla andra och såg livet från en helt annan vinkel under vattnet. Det var helt underbart! Jag hakade på vår kapten som även var guide och såg hajar 4 gånger!!! Varje gång han såg en haj tog han min hand och liksom "knuffade" fram mig! Haha.. livrädd som jag var fick jag självklart kallsup första gången jag såg hajen dyka upp! Då såg han att jag hade lite imma på glaset så han tröck ner mig och samtidigt ryckte i mina cyklopglasögon! Trodde jag skulle dö... Men det gick bra....

Tillskillnad mot den andra Sandra som någongång under den här tiden fått panikångest under vattnet och trodde på allvar att hon skulle dö! Gungandet hade gjort henne åksjuk och fick panik helt enkelt. Hon skrek på hjälp och det tog ett tag innan de andra förstod att det var allvar. Men hon kom fram till stegen på båten och höll hårt i den då hon behövde lugna ner sig... SAMTIDIGT hade även Robban börjat må dåligt och rejält åksjuk och visste inte att Sandra fått panik i vattnet.
Han simmade tillbaka för att komma upp i båten där Sandra stod och han börja undra om hon skulle flytta sig någongång. Tillslut var han tvungen at "knuffa" bort henne för att komma upp i båten.... där gungade det ju inte mindre.

Själv var jag helt ovetande i vattnet och var skitnöjd över att jag sett hajar gång på gång på gång. Jag hade skitkul! Snorklade för fulla muggar tills jag tittade upp och hörde de andra säga

"Du kan fortsätta snorkla därborta, det är spyor här!!"

Då var det inte lika roligt längre....

"Vem är det som mår dåligt" sa jag.

"Robban"

Robban mådde så illa att han spytt överbord och mådde inte alls bra. Folk började fråga om jag hade några mer åksjuketabletter men icke, de låg kvar på rummet och gjorde ingen nytta alls :(

När spyorna var borta kunde vi alla samlas vid båten igen och diskutera vad vi skulle göra. Ska vi åka tillbaka med Robban och Sandra som mår dåligt eller ska vi vidare till  nästa ställe där de har restaurang och toalett. Vi bestämde oss för att åka vidare till restaurangen i "Mango Bay"Mango Bay är ett otroligt fint ställe med en restaurang högt uppe på bergen med en enorm utsikt! Men vägen dit var mindre rolig. Jag såg på Robban hur dåligt han mådde och nu var det inte bara spyor som var påväg upp. Det började även röra sig i nästa hål också! Efter vad som kändes som en oändlighet var vi väl framme och det enda vi kunde se vad den extrema trappan som ledde till restaurangen och toaletterna! "Det är inte sant!!"Sandra började gå, Robban hoppade i för att "svalka" sig lite och sen var det bara att kuta!! Sprang förbi Sandra och in på första bästa toalett där det enda som fanns till papper var lite näsdukar som låg på toalettlocket. Men det var inge snack om saken, det som skulle göras måste göras!!
Efter att han var klar insåg han att det inte gick att spola! Gick ut till Sandra som väntade på den andra toaletten som var upptagen "det går inte att spola här"

Sandra berättar hur han måste gå in och ösa vatten i toalletten för att spola!!! Hahahaha... så det var bara att gå in igen och försöka ösa i vatten så skiten försvann! FY FAAAN!

Själv sprang Sandra in på nästa toalett när den var ledig och gjorde samma sak, det värsta var att på denna toalett så funkade det inte att ösa vattnet, för vattnet försvann inte utan skiten bara fylldes upp till kanten istället!!! "Do not go in there!!" Var det sista som sas innna de lämnade toaletterna!!!

Jag som inte hade lika bråttom upp kom efter att allt detta hänt och när jag kom upp såg Robban ut såhär:Stefan Sahlin gav goda råd till Robert och agerade programledare :)Vi satte oss till ro på restaurangen som hade en otrolig utsikt

Vi beställde in lite mat och försökte hitta en lösning på hur Sandra och Robert skulle kunna ta sig hem, förutom att åka båt då. Men det var nästintill omöjligt. Närmast var en gång väg på 20 minuter för att få tag i en taxi. Så vi fick tänka om och försöka hitta andra lösningar. Detta var det bästa vi kom på:Så vi fick i Robert lite alkohol och soppa och han började få tillbaka färgen i ansiktet. Så när vi hade njutit klart däruppe började vi alla dra oss ner mot båten igen då vi skulle tillbaka. Marcus, som var en av våra resenärer tog en avstickare mot toaletterna innan och medans Robban och jag precis skulle gå ner i trappan hör vi hur någon hulkar från toaletterna!!!

"Vem är det som spyr nu då!" Säger vi...

Ut kommer Marcus från toaletterna och spyr rakt ut! "Det var det värsta jag sett i hela mitt liv!" Ovetande av vad som skett tidigare på toaletterna hade han gått in på Sandras toalett!!! Jag kunde inte sluta skratta! Skulle det någonsin ta slut på detta!!?? Samtidigt som han ska berätta för oss så spyr han åter och åter igen! Hela trappan ner lutar han sig över räcket och spyr!

Hahahahaaa....

Det var verkligen en av de sjukaste resorna någonsin! I flera bemärkelser!

Men vi var lika glada för det! Robban satte sig bak hos kapten och blev bjuden på whiskey och så blev även han glad ;)


Jaså det är såhär det känns...

2009-04-1416:29:01
Skrivet av Sandra Edlund

... att vara upp med tuppen och ha ett vanligt dagsjobb!

Att äta frukost vid 10.00 tiden och sen ta lunch strax efter 12.00. (Varför blir man så hungrig fort där emellan?)

Jag har just upplevt ett en ovanlig dag med frukost, lunch och arbete. Dock hemma i mitt egna hem och jobba för ingen annan än mig själv. Men ändå samma lika eller hur...!

Satt mig i vardagsrummet samtidigt som nyhetsmorgon gick på TV:n och skissade fram en ny monokini modell. Har lite planer kring den och hoppas det går som jag tänkt!

Bilder på hur det ser ut finns på Ckrets Bloggen! :)

Tidig morgon...

2009-04-1410:21:10
Skrivet av Sandra Edlund

Att ligga och lyssna på hur Baby snoozar om och om och om igen hör inte till vanligheten. Jag var tvungen att fråga om han brukar snooza så mkt. I så fall måste jag sova som en stock i vanliga fall då jag aldrig vaknar av det.

Men så var det inte idag, då var jag vaken innan hans klocka ringde för att han skulle till jobbet. Själv är man ledig 1 vecka till och är nu inne på min 5:e vecka! SICK!!

Men jag har massor att göra så det är bara bra, tjuvstartade redan igår med att sy lite. Visste fortfarande hur man gjorde iaf :)
Ska ta mig en macka och lite te nu sen ska jag köra igång igen vid symaskinen. Delar eventuellt med mig senare av verken :)

Tjo!

Påskafton

2009-04-1209:29:44
Skrivet av Sandra Edlund

Så här till påsk så är det familjemiddagar som gäller!

Igår var vi hemma hos familjen Peterzons! Vi var bjudna dit till klockan 15.00 men efter att ha vaknat klockan 08.00 och gjort allt som skulle göras hemma så ville vi ut i det härliga vädret. Vi tog en tur till blomaffären... åkte ner på stan... klackade om mina kära träskor... åt en glass.... När vi tyckte att vi gjort ALLT var klockan fortfarande bara 11.30!!

Så vi bestämde oss för att vara lite tidiga. Att ta igen från alla gånger vi varit sena liksom! :)

Så vid 12.00 tiden var vi på plats och gottade oss på deras uteplats. Vädret stekte och vi drömde oss tillbaka att vi låg i en solstol på Thailands stränder.Kevin cyklade på sin nya cykel och när han cyklat klart skulle vi måla ägg med honom...Verkade som alla gillade att måla ägg... utom Kevin! Hahahaa...

Mina målade ägg:Babys färgglada ägg:Det var ju jättekul o måla ägg... det tror jag inte jag gjort sen jag var ett litet barn!Uppdukat bord stod o väntade för att intas:Kevin satt på plats:Bröderna brothers:Sill, gräddfil och gräslök framdukat:Min smaskiga tallrik:Det var så himla mysigt med riktig svensk mat. Köttbullar, prinskorv, potatis och gräddfil med gräslök. Jag hoppade över sillen, den fick Baby stå för... inkl. nubben!

Lillkillen Kevin fick en Ed  Hardy tröja av oss som satt som en smäck:Finns det något gulligare än att se sin Baby busa med barn..? :)   Det var en supertrevlig dag! Stort tack till Gunnel och Rolf för allt!

Banyan Tree Hotel, Bangkok!

2009-04-1018:56:25
Skrivet av Sandra Edlund

För alla som åker någongång till Bangkok måste jag rekomendera denna restaurang/bar som heter "Vertigo Bar" och ligger i "Banyan Tree Hotell"

Vi hade läst om denna bar där man har hela himlen som tak och en otrolig utsikt uppifrån 61 våningen! Det var ju bara ett måste att besöka. Sagt o gjort!

Efter att vi duschat klädde vi upp oss i de härliga morgonrockar och tofflor vi fick på hotellet :)

Efter lite mys i våra morgonrockar så klädde vi upp oss för ovanlighetens skull och begav oss...

Taxibilen framkörd...Jag står uppklädd utanför hotellet innan vi kliver in i taxin:


Väl framme åkte kameran fram såklart:
En otrolig känsla att sitta däruppe och titta ut över hela Bangkok! Jag är glad att vi tog oss dit och fick se detta. Nästa gång ska jag bo på detta hotell. Sjukt fint! För mer info om Banyan Hotell titta in på www.banyantree.com

Sandra vaken klockan 07.00! Kan det stämma...?

2009-04-0911:40:48
Skrivet av Sandra Edlund

Gårdagen var lång... vaknade klockan 07.00 och var pigg som en lärka, inget oväntat där inte!

Satt o väntade in att stan skulle öppna så vi kunde ta oss ner till Waney's Coffee för en kaffe och frukost. Med kylskåpet tomt så kändes det rätt skönt att bara åka ner och sätta sig där. Babys bror följde med och fick höra om resan!

Sen fortsatte dagen med att åka runt och visa att man levde och berätta om hur resan varit! Kändes som en väldigt lång dag. Från resan har vi över 1000 bilder och filmklipp. Så det finns en hel del att berätta och visa...

Som sagt så ska jag berätta mer om resan här också! Snart, snart! :)

Nu ska jag iväg och luncha....

Beyonce - Halo

2009-04-0823:33:09
Skrivet av Sandra Edlund

En låt som gick ofta i min ipod under resan var denna låt! Kan fortfarande känna känslan av att titta ner på molnen från flygplanet när jag hör den........ oooohh, take me back to where i wanna be!

Blogg tips!

2009-04-0817:22:53
Skrivet av Sandra Edlund

Som ni vet så hade vi turen att umgås med Sandra och Stefan under vår tid i Thailand och flitig bloggare som Stefan är så kan ni hitta lite roliga klipp om resan på hans blogg! Ta en titt :)


Hemma i Sverige!

2009-04-0815:42:43
Skrivet av Sandra Edlund

Då sitter jag tillbaka i den stora soffan hemma i vardagsrummet i Sverige och det känns helt overkligt vad kallt det är ute!! Även fast våren börjar närma sig så kan man inte tänka sig hur varmt det var nere i Thailand jämfört med här hemma! Kom ut på arlanda i t-shirt och trodde jag skulle dö. Sent igår kväll landade vi och med tidsomställningen var jag sjukt trött och grinig och ville bara sova. Gick knappt att hålla ögonen öppna...

Men nog om tråkiga Sverige! Har ju inte skrivit något sen vi for från Koh Tao, som jag trodde jag skulle... Det var full fart nästan hela tiden i Bangkok. Där kan vi snacka storstad!!

Nästan ett skämt att kalla Stockholm storstad när man sett detta! Trafiken var galen och inte bara under några enstaka timmar utan HELA TIDEN! Du har tåg som går ovanför vägarna, de så kallade "Sky train" I anknytning till det bodde vi. Hotellet hetteAsia hotell och var sjuuukt stort! Betydligt större än vad vi tänkt oss. Rummet likaså. Big Big Big!!
 


Resan till Bangkok gick bra förutom att jag fick kramper i magen. Vet dock inte av vad! Otroligt jobbigt... Höll i sig under hela vår vistelse och hindrade oss från att uppleva Bangkok till fullo, tyvärr! Men vi hann med en hel del iaf :)


Vi landade i Bangkok precis i tid så att vi hann springa ihop oss med Sandra och Stefan och se lite av vad de köpt och höra vad de upplevt under sina dagar i Bangkok. Sen for de i en taxi mot flygplatsen och vidare till Sverige.


När de åkt var det ent och vi var trötta efter allt resande + min krampande mage så vi bestämde ss för att inte åka långt utan tog oss till en "Rock Bar" som inte låg långt ifrån vårt hotell. Det skulle vara ett band som spelade och det var nog bland sämsta jag hör och sett i hela mitt liv. Vi fick oss ett gott skratt iaf. Beställde in lite käk (soppa) o dryck men blev inte långvariga...


Somnade gott den kvällen men tyvärr så vaknade Baby flera flera gånger under morgonen då han blivit dålig i magen. Så det var många toalettbesök innan vi vågade oss iväg till Chatuchack marknad som endast är under helgerna i Bangkok. En marknad utan dess like! Går inte att beskriva...

Tog oss dit med detta så kallade Sky Train, väldigt smidigt då det fanns en station inne i vårt hotell!!

 

Väl framme såg det ut såhär:Ett måste på vårt schema, trots att vi var dåliga båda två så tog vi oss dit och värmen tog kål på oss. Jag som knappt kunnat ätit eller druckit de senaste dygnet hade inga krafter.              ...syns på bilden här att jag inte riktigt var i mitt esse....

Vi klarade 2,5 timme sen gav vi upp! Med Sky Train tog vi oss tillbaka till hotellet. Lämnade vad vi shoppat och vilade upp oss några minuter. Men glöm att jag tänkt ligga på hotellrummet!!
Vi bestämde oss för att gå en stund till MBK då det ligger så nära att vi lätt kan gå hem om det krisar. Det var helt klart behagligare då inte värmen tog kål på oss. Hittade direkt inköp och var glad. Vi tvingade oss tillslut att äta lite så det blev snabbt hemgång efter det!

Asjobbigt att magen krampade varje gång jag fått i mig mat eller ansträngde mig! Får liksom inte hända när man bara har några dagar kvar i Bangkok och shopping stod med hög prioritet!

Men efter lite vila så tog jag mig en dusch och gjorde oss klara för att besöka en otrolig bar som vi läst rekomendationer om. Vertigo Bar hette den och låg i Banyan Hotell, 62 våningar upp med en eeeeenorm utsikt över Bangkok stad. Sååååå himla fint och vackert!! Får visa bilder i nästa inlägg...


Nu bär det av mot Bangkok!

2009-04-0408:29:09
Skrivet av Sandra Edlund

Igår hade vi vår sista kväll här på Koh Tao och packning stod på listan. Baby var framme med videokameran och skulle videofilma såklart! Var inte riktigt med på det som ni märker i klippet.. haha!Nu har vi checkat ut och väskorna står och väntar i receptionen på hotellet. Vi har precis tagit oss vår sista massage här på ön och det var det bästa vi kunde gjort! Gud så underbart det är med massage!
Nu är det bara en timme kvar och så kommer bussen att hämtar upp oss. Sista desination blir Bangkok. Känns sorgligt fast vi ser båda fram emot storstaden Bangkok! Shopping, shopping, shopping säger jag bara ;)

Har bokat ett lite bättre hotell därnere med wireless internet på rummet så mer uppdatering kommer när vi är framme!

Hörs!! :)

Koh Samui

2009-04-0306:14:47
Skrivet av Sandra EdlundSista kvällen på Koh Samui så gick vi till marknaden där de har massa mat stånd där man kan beställa allt möjligt. Hade gått förbi där förut men med blotta ögat ser det inte så fräscht ut eller inbjudande. Men är man i Thailand ska man väl testa allt. Så vi gick dit och plockade lite mat och kollade vad de hade att erbjuda. Otroligt billigt blev den kvällen och vi räknade ut att vi 2 åt och drack för 50 kr tillsammans den kvällen. Sjukt billigt! Här är lite filmklipp och bilder från då:

Koh Tao!

2009-04-0210:48:24
Skrivet av Sandra Edlund

Det var några dagar sen sista inlägget och det har hänt massor sen dess att jag inte vet vart jag ska börja! Får berätta i flera omgångar om allt då det skulle bli alldeles för långt inlägg för att berätta allt på en gång!

Vi åkte iaf över till ön Koh Tao med minimala förväntningar. Folk pratar alltid väldigt gott om ön och det är klart man lyssnar på det men samtidigt så sa folk att hela ön är uppbyggd på dykning och vi som inte dyker tänkte att vi inte skulle ha något här att göra. Tänk så fel man kan ha!! Koh Tao är rena paradiset och jag skulle inte lämna denna ö för något annat. Så känns det just nu!

Koh Samui är verkligen helt otroligt fint. Koh Tao är snäppet bättre när det kommer till stranden. Att gå längs strandpromenaden här är som att på i ett enda stort mjölpaket + att längs stranden så är det uppbäddat med massa mysiga puffar överallt så man kan sitta nere på stranden och beställa alternativa drycker och mat. Runt 18.00 tiden dukar alla upp för BBQ och gör ordning i sanden med massa gropar där de stoppar ner flaskor som de har ljus i. Facklor överallt och efter att man sett den underbara solnedgången lyser alla ljus upp den underbara stranden. Det går inte att beskriva hur mysigt det är!! Det ÄR paradiset!!!

Har hur mkt bilder som helst att dela med mig av, här kommer en fin bild. Såhär ser vår utsikt ut just nu :)Extra roligt över att åka hit var för att Sandra och Stefan var här på ön och väntade på att vi skulle komma över. De hade träffat 2 tjejer från Sverige på Koh Pangang som de börjat umgåtts med så vi har varit ett sånt skönt gäng här i några dagar. Linnea och Jenny heter tjejerna. Den ena från Stockholm och den andra från Piteå! Tillsammans har vi gjort så mkt olika utflykter och hittat på massa olika saker. Därav har det inte funnits tid för att skriva och uppdatera. Full fart hela tiden! :) Men det finns internet överallt och här på Big Blue kan du surfa wiresless samtidigt som du beställer in mat och massa goda drinkar!

Vi ska snart få in mat som vi beställt och sen beger vi oss ut på en tur med andra svenskar på en fisketur! Hur kul som helst att fiska här. Nappar hela tiden och riktigt rogivande att sitta ute på havet och se solnedgången.

Men nu kom maten in så jag ska äta lite! :)

Puss o Hej!

Til forsiden

Sandra Edlund

${ProfileDescription}
Mer...