Se flere på HITME.NO

Ta saken i egna händer

2008-10-0821:17:52
Skrivet av Sandra Edlund

Är det något jag hatar så är det att vara beroende av någon annans tjänster! Helst av allt vill jag kunna klara mig själv i alla situationer. Tyvärr så kan man ju inte kunna allt och veta allt! Tur är väl det annars skulle man nog vara ganska jobbig som person också. Något annat som jag även hatar är att behöva tjata! Om någon sagt till att den ska hjälpa till så vill jag inte behöva gå på flera gånger om det. Så ibland måste man ta saken i egna händer. Det gjorde jag idag!

Bildmaterial som ligger och väntar på att bli ompysslade gjorde att jag idag installerade photoshop på min laptop och försökte fixa till de, med lite hjälp om hur jag skulle göra! Har nog redan glömt bort allt men en bild blev iaf fixad ite smått.




Bilden är tagen av fotograf Roger Sundberg i hans studio då vi fotade produktbilder för mina bikinisar. Detta blev då en lite roligare serie i en av mina monokinis. Se inlägg här!

Det roliga är att mitt hår blivit diskuterat i samband med att jag lagt ut den bilden på facebook. Tydligen tror folk att jag skulle passa i kort hår. Vilket det nästan ser ut som att jag har på bilden...


Folk förstår inte vad de pratar om ;)


Kommentarer:
Postat av: eMMa

hahaha JAG VET VISST VAD JAG PRATAR OM!!! ;)


Kommentera inlägget här:

Navmn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:


URL:


Kommentar:


Trackback