Se flere på HITME.NO

I'm not a hot girl!

2008-10-3017:47:18
Skrivet av Sandra Edlund

Det är kallt här hemma! Just nu håller de på att drar in fjärrvärme i huset och då har vi inge värme tills det är klart! Det innebär att vi inte kan duscha, (om man inte vill ha en kalldusch förstås) ,jag kommer huttra mig till sömns, vakna och vara blå som ett lik :)

Nej riktigt så illa är det inte. Vår hyresvärd var precis inne med lite fläktar och så har vi ett elelement i sovrummet!                        De berömda vargtofflorna är på plats iaf!


Men det som oroar mig är att imorgon så ska det fotas nya affischer till "Manipulate" och då vill man gärna duscha och göra sig i ordning innan dess... Hur jag ska lösa det får jag se! Vem som helst kan oroa sig över ett duschbesök just nu. Mamma, du ligger riktigt illa till!

Blir det inte klara imorgon och hela helgen ska behöva gå också då blir jag riktigt sur på Energi och Miljö! Kunde varit klart redan idag om de inte vart så tjurskalliga! *fnys*


Usch idag är jag bitter....

And the day goes on...

2008-10-3002:40:56
Skrivet av Sandra Edlund

Efter en marängsviss och 119 sidor i boken så kliade det i fingrarna på mig att få sy något med de nya grejerna jag fick på posten.

Använde mig av ett tunnt, elastiskt, svart, nästan genomskinligt polyster tyg som jag först sydde en nederdel av. Tyckte den blev så söt så jag var tvungen att göra en matchande överdel också!Tanken var att jag skulle ha lite rosetter på också men när den var klar så tyckte jag den var söt som den var! Vad ger ni för betyg?

Ber om ursäkt för de dåliga bilderna, jag är otroligt besviken på min digitalkamera som jag köpte i somras då jag bestämt mig för att ha en ordentlig kamera istället för mobilkamera. Hade bestämt mig för vilken jag skulle ha men väl inne i butiken så tyckte jag den här var snyggare! Tjii fick jag för att man går på utseendet! :(

Ska jag vara ärlig så saknar jag faktiskt min mobilkamera. Den var sjukt bra! Jätteledsen över att jag inte har den kvar!
Fick besked igår om att jag skulle få hämta min nya mobil och kunna börja leva igen! Men icke! Hade ännu ett "trevligt" möte i telenorbutiken men jag orkar inte ens bli irriterad. Just nu skakar jag bara på huvudet och rycker på axlarna!

Har beställt mig en Sony Ericsson Xperia och hoppas på att få den snarast! Denna vecka eller nästa är det sagt! Ska bli intressant o se vad den har att erbjuda!
Överaskningarnas dag!

2008-10-2921:00:42
Skrivet av Sandra Edlund

Idag har ringklockan gått varmt här hemma. Bla så fick jag en chock när ett blombud stod därute och hade blommor till mig! Hihi.. vilken härlig överraskning! Blir så glad över att han fortfarande tänker på att överraska mig!                                           Puss på dig älskling!

Sen tyckte jag själv att det var dags att läsa den omtalade boken med Jenna Jameson "att älska som en porrstjärna" som så många har rekomenderat för mig! Så det var bara att ta sig till nästa bokhandel och införskaffa sig den tyckte jag. Här ska läsas :)På posten kom massa sygrejer jag beställt också! Happy happy... många överaskningar idag!

Dags för första kapitlet nu!

Notis:

2008-10-2915:18:50
Skrivet av Sandra Edlund

Att steka bacon när du är topless är ingen hit!


Könsbyte!

2008-10-2912:51:57
Skrivet av Sandra Edlund

Ibland skulle jag vilja byta kön! Inte för att jag inte gillar att vara kvinnlig utan ibland verkar livet vara mkt enklare som kille.Det jag egentligen vill säga är att vi tjejer kan vara himla komplicerade. Den gamla klassikern "tjejer snackar så mkt skit" kommer inte ifrån ingenstans. Tyvärr är det så! Vi älskar att prata skit, skvallra och gå bakom ryggen på andra. Vågar sällan stå för något och är ganska fega egentligen. Nu pratar jag inte om alla, men om majoriteten!


Därför är det mkt enklare att ha killkompisar, de känns lite mer spontana, raka och är inte intresserade av skitsnack! Jag har alltid haft väldigt mkt killkompisar genom mitt liv och jag trivs väldigt bra med det. Tyvärr är det alltid enklast att ha killkompisar när man är singel. Annars blir det lätt missförstånd, tyvärr!

Anledningen till detta inlägg var för att ikväll var tanken att jag skulle på tjejkväll. Skulle träffa massa girls som jag vart ute och turnerat med men sällan träffar eftersom vi alla bor på olika ställen i Sverige. Tyvärr så blev det inställt så sent som igår! Folk avbokar och krånglar i sista stund. Precis som vi tjejer gör! Egentligen är man inte förvånad men samtidig så är det tragiskt!


Att vi tjejer inte kan vara bättre vänner och uppskatta varandra mer är tragiskt!


P.s Jag är inte så bitter som jag låter :)


Leverfläck borta!

2008-10-2814:25:12
Skrivet av Sandra Edlund

Nej tyvärr, jag har inte klippt av mig håret!

Du ska veta att du startat en otrolig press på mig Emma genom att kommentera min bild på facebook! Okänt folk ute på krogen har t.o.m kommit fram och sagt att de sett våra kommentarer och bilden och tycker också att jag borde klippa av mig håret!!!

Räcker det inte med att jag lockade det och hade halvuppsättning som på bilden. Ser ju nästan ut som jag klippt mig då ;)

Nej igår var det dags att ta bort lite leverfläckar bestämde jag mig för. Med laser! Blev en sväng till Västerås. Det var ingen trevlig upplevelse! Det blev bara 1! Den på min näsa! Jag var nervös och fösökte lugnt andas genom näsan! Sen börja han bränna och jag fick panik, gick ju inte att andas genom näsan samtidigt som han brände mig på näsan! Röken stack i mina ögon och tårkanalerna fylldes!

Inte riktigt så illa var det men jag nöjde mig med att ta bort den! Men just nu ser det ut som någon målat med tusch på mig! En svart bränd prick istället....                                Jag hoppas resultatet blir bättre.....

BLOGGTORKA!!

2008-10-2715:08:59
Skrivet av Sandra Edlund

Känns lite sjukt när man inte vet hur/vad man ska skriva... på något sätt så sätter fingrarna stopp när jag försöker skriva och så skriver jag inget alls istället! Vad vill egentligen folk läsa, vad vill jag skriva för något? Vem skriver jag för och varför? Mkt frågor kring min blogg just nu.

Förstår att mamma inte vill att jag slutar blogga! Min blogg måste vara det bästa som hänt dig va! Hahhaa... att ständigt veta vad din dotter gör (eller trooo sig veta *blink*)
Vad skulle man göra utan bloggen idag? Bli tvungen att prata mer med sina nära och kära? Känns som att läsa andras bloggar är ett sätt att hålla kontakten på. Det knäppa är ju att det vet ju inte den som skriver bloggen! Den har ju egentligen ingen aning om man inte lämnar ett fotavtryck. Jag lovar att jag ska bli bättre på att låta mina vänninor veta att jag läser om de för att jag vill vara en del av deras liv och vara deras vän...

And that's a promise! ;)

För övrigt så lägger jag upp en bild från helgen på mig... ta er en noga titt för nästa bild kommer vara annorlunda! Hihi....Slutbloggat..?

2008-10-2623:57:18
Skrivet av Sandra Edlund

Har verkligen inte haft någon lust att blogga den senaste tiden och vet inte om jag har lust att fortsätta överhuvudtaget. Klart att det är kul o skriva ibland och för det mesta så skriver jag för min egen del men självklart är det kul med lite feedback också. Känns lite dött annars....

Ska känna efter lite till o så får vi se om jag återkommer :)

Ciao ciao!

Full fart..

2008-10-2419:59:47
Skrivet av Sandra Edlund

Vad slut jag är i huvudet! Helt sjukt! Känns som hjärnan svullnat och inte orkar tänka längre.... Utarbetad hjärna! Skulle behöva sitta här en halvtimme och bara stirra upp i taket men istället ska jag iväg till jobbet. Samtidigt som jag skulle behöva ringa samtal jag inte hunnit heller. Mamma, ringer upp dig snart!

Det är fredag och jag hoppas ni myser riktigt därhemma! Det skulle jag gjort om jag inte jobbade! Men jag får ta det en annan gång! :)

Nej faaan.. hinner inte skriva mer nu! F*CK !

Wiiiiiiee!

2008-10-2320:02:22
Skrivet av Sandra Edlund

Idag är jag väldigt glad av flera anledningar! :)

Men mensvärken lever kvar... tyvärr! :(

Nysydd rutig underdel

2008-10-2319:17:17
Skrivet av Sandra Edlund


Fyll i pratbubblan!

2008-10-2303:13:20
Skrivet av Sandra Edlund

Nu tycker jag ni får muntra upp mig lite i min smärta genom att fylla i pratbubblan på min vän Andreas här:Vad vill Andreas säga til mig eftersom han ser så snopen/förvånad/borta/vilsen ut!!

Kom igen nu! Må bäste kommentar vinna! :)

I'm in pain....

2008-10-2216:34:11
Skrivet av Sandra Edlund

Mensvärk.... behöver jag säga mer!? Alla tjejer vet vad jag pratar om, och för er killar som aldrig kommer få känna på det! Lucky bastards! Killar brukar alltid kontra med att säga att vi tjejer inte vet smärtan av att få en pungspark! Helt rätt..... men har ni fått en pungspark har ni säkert förtjänat den! Mensvärk är inget vi kan styra... den bara finns där ändå.

Trevlig öppningsfras va! :)

Nu till något roligare.... fick alla bilder från Monte Carlo resan idag, mkt bilder att kolla igenom. Vilket gör att man lätt fastnar bakom datorn alldeles för länge då!                                               Vackert va!?

Delar med mig mer sen.... har inte tid o sitta här längre. Got things to do.....

*puss*


Ingen vanlig utskällning....

2008-10-2014:20:39
Skrivet av Sandra Edlund

Igår fick jag en utskällning! En utskällning av ett annorlunda slag!!

Fotograf Roger Sundberg satt med bildmaterial som ska levereras för en kalender i sammarbete med Gatebil som är ett stort evenemang i Norge (körs även 1 gång om året i Sverige) och på en bild han valt ut på mig ser jag alldeles för vältränad ut att han tom var tvungen att sitta o retuschera bort muskler! Hahaha...  tyckte det var lite komiskt!

Tog inte så hårt på den utskällningen utan skrattade mest, vad ska jag göra!?! Sluta röra mig från sängen till soffan, från soffan till kylskåpet, från kylskåpet till matbordet!?! Förlåt Roger men du får allt stå ut med mina muskler ;)

Det var en sommar för några år sen då jag var med Zolex och agerade modell/casting director i samband med Gatebil i Rudskogen.Det var mkt folk, solen sken och tjejerna från Rask Models tvättade bilar i bikini! Det var populärt vill jag lova...

                                Ni kanske förstår varför...?? ;)
                                 Det fotades dag som natt!


Plåtning börjades under kvällen och avslutades sent efter midnatt! Så här ser resultatet ut!__________________________________________________________________

Annars under gårdagen så slappade jag bla i soffan, kollade på TV, käkade glass med chokladsås och grädde!
Ni kanske förstår varför jag blev lite fulliskratt när han ringde o "skällde" på mig! ;)

Saturday!

2008-10-1913:42:55
Skrivet av Sandra Edlund

Hej på Er! Hur mås det en sån här vacker söndag? Bra hoppas jag! Sjäv sitter jag här hemma ensam i min soffa. Det har känts sjukt tomt när baby är borta! Väldigt tyst... ingen o babbla med! Men jag har klarat mig bra. Jag har ju mitt dressingroom som jag kan sitta i och prata med mig själv om inte annat! ;)

Jag lockade håret och sminkade mig i timmar, tills tiden var inne att hämta Jonna som ville komma över och göra mig sällskap med lite mat! Hittade ett italienskt inspirerat recept på Julia Krischels blogg. Hon har riktigt många bra tips på matlagning! Tittar alltid in där om jag behöver lite matinspiration.Jonna hjälper till i köket. Kyckling bryns och ska rullas in i lufttorkad skinka! Sen tillsätts körbärstomater, färsk basilica och creme fraiche med vitlök. Sen in i ugnen 20 minuter! MUMMA!!!        Jonna är så sugen att hon inte kan hålla upp ögonen ens! :)

Efter vår delicata middag kom även Lotta och joinade oss... alltid lika trevligt när Jonna och Lotta är här........ men jag tror nog jag ska införskaffa mig mobilförbud här hemma! Hahahaha!

Ett bra tips om ni vill lukta gott om håret! :)

2008-10-1818:12:44
Skrivet av Sandra Edlund

Dofter är viktigt! Att lukta fräsch är underbart! Jag har precis duschat och känner mig tip-top!

Jag har fått mkt positiva kommentarer om att mitt hår luktar gott!
I förrgår trodde Jonna att det var min spray som luktade så gott när jag fönade håret. Men det var bara mitt schampo och balsam.

Jag hade använt mig av Herbal Essence:Dyra frisör-schampon kan slänga sig i väggen! I alla fall när det kommer till att dofta ;)


En av alla helger...

2008-10-1814:21:59
Skrivet av Sandra Edlund

Fan tror fortfarande jag är bakis! Känns så nästan! Eller så är jag bara trött för att jag inte fått min skönhetssömn då man vaknat x timmar för tidigt av att en söt vovve står och trampar och viftar på svansen och har öronen bakåt samtidigt som hon pratar lite *mooooorr*

Det menas att det är dags att gå ut!

Har gjort mitt jobb som hundvakt och är nu är hemma! Baby åkte iväg till Norge för en "kick off" med Carlings då de ska presentera massa nytt med "Manipulate" Han beklagade sig över bilresan innan han for så jag skickade just ett uppiggande mess till honom där jag berättat hur jag just dammsugit heeela lägenheten i alla vrår och kanter! Ruskat av mattor och dammat av hyllor... att sitta i en bil i jämförelse till det är nog rena himmelriket! ;)

Ska städa lite till sen tar jag mig en dusch. Hoppas på att kunna hinna sy lite också. Till kvällen blir det nog roligare än
så...!!


Vad gör/har ni gjort denna helg??

Sthlmtripp

2008-10-1722:45:37
Skrivet av Sandra Edlund

Jag är en otroligt spontan tjej det vet de flesta som känner mig! Så ibland händer de saker man inte planerat. Som igår.. efter min raseri över mobilen åkte jag hem till mamma för att prata av mig över en middag hon bjöd ut mig på! Tack mamma!

Sen helt plötsligt så satt jag i bilen på väg till Sthlm! Jag och Jonna bestämde oss för att röra våra lurviga ner mot stureplan och vara lite sociala! Började självklart med lite vin och skitsnack i hennes "dates" lägenhet! (som hon bor hos när han är i dublin och för övrigt hela tiden) Gumman... dags att sätta pojkvän, flickvän på kartan nu! ;)

Det blev en hård och lugn kväll! Damn.. den där bruden kan dricka! Jag hinner knappt sippa på mitt glas vin medans hon druckit upp sin drink och beställt in ett glas vin... + att hon dricker upp det före mig!

Vi hade sjukt kul iaf! Träffa massa olika människor bla ett par Amerikaner som är med på bild här nedan:Så roligt att försöka prata engelska på fyllan. Inte nog för att man sluddrar, tungan gör vändningar man inte trodde fanns!

Kameran var även med inne på toan! Hahaha..

                                                Strike a pose.....?

Tiden rann iväg och innan vi visste ordet av det så var klockan 5 och vi satt och käkade hamburgare på MAX! Shhhit vad gott det var, länge sen en hamburgare smakat så bra! Somna som en stock väl tillbaka i lägenheten... och kunde inte röra mig därifrån på ett bra tag! Usch så sliten jag var.... inte kul alls när man bara vill hem och inte kan köra!

Låg och tänkte på hur mysigt det skulle bli en fredagkväll med god mat och idol + annat smaskens. Mellan mina funderingar ringer mamma och frågar om jag kan bo hos de ikväll då de vill åka till Stockholm och ta in på hotell och gå på Casinot! Självklart unnar jag de det så just nu ligger jag i deras nybäddade säng och gottar mig till idol!

En hund ligger på rygg med tassarna i luften på min högra sida och om hennes högra sida ligger Baby och petar på henne och kallar henne för tjockis.... mysfaktorn är hög!

Ibland undrar man ju...

2008-10-1615:10:10
Skrivet av Sandra Edlund

Min mobil gick sönder igår! :( Så tyvärr har jag inte kunnat varit anträffbar eller kunnat läst några sms!

Självklart var det prio 1 idag att ta tag i! Utan mobil är man ingenting!

"Himla skönt att man tog en sån där mobilförsäkring" tänkte jag högt och  precis de orden gav hon mig nere i Telenor butiken när jag lämnar in den.
"Verkligen" håller jag med. Tills jag  kommer vidare.

Min mobil är..VAR! inte av den nyaste sorten och är väl snart 2 år gammal skulle jag chansa på! Efter att jag fick ringa kundservice och berätta vad som hänt så skulle jag då få en likadan mobil med mig hem. Så säger ialla fall försäljarna när de pratar för att betala extra för mobilförsäkringen! Men är man förvånad över att det inte är så! Knappast!

Jag får vänta mellan 2-4 veckor på att mobilen ska komma och då får jag betala 600 kr i självrisk!! Är ens mobilen värd så mkt i dagsläget!? Då har jag alltså betalat ca 50 kr varje månad i snart 2 år (=1200 kr) plus att jag sen ska betala 600 kr för att få  en likadan! (=1800 kr) Troooligt att den är värd det! No way!

Inte nog med det... tills jag får mobilen så får jag då så snällt låna en lånemobil. "Tack tack" säger jag tills jag går ut och ringer 2 samtal där båda två säger "hallå! hallå" "jag hör dig inte" Med full mottagning och samtal till en hemtelefon går jag tillbaka och säger "den här funkar inte, har ringt 2 samtal och ingen hör vad jag säger"

Gubben som hade lånemobilen innan mig lägger till "det gjorde den ju för mig" Jaha.. då drar de slutsatsen att mitt simkort har blivit förstört och ber mig beställa ett nytt som kostar 250 kr!! Skämtar ni!! OM jag skulle betala ett nytt simkort vill jag väl ändå veta till 100 % att det är det som är felet och inte bara för att en gubbe säger att den funkade nyss! Men det värsta av allt är att jag precis stått och läst om mobilförsäkringar i butiken då jag fick vänta där det står att nytt SIM-kort ingår i försäkringen! Så varför skulle jag betala överhuvudtaget!!??!!

Så vips så fick jag ett nytt SIM-kort iaf. Går ut ur butiken och ringer ett samtal. FORTFARANDE ingen som hör mig! Då går jag till närma "The phone house" butik och raka vägen fram till kassan! "Ge mig en ny mobil, Xperia verkar bra!" Berättar om att min mobil gick sönder igår och att jag fick en lånemobil som inte fungerar så nu vill jag bara ha en ny! Butiksbiträdet drar slutsatsen att micken är dålig, ger mig en handsfree "prova nu!" Jag ringer ett samtal och helt plötsligt hörs jag! Alltså var det telefonen det var fel på! SUCK! "Du kan behålla den tills Xperian kommer in för den är slut för tillfället" säger han! DET ÄR SERVICE!!

Så jävla trött på att saker alltid ska vara så komplicerat och på folk som inte kan sina jobb!! Inte den första dåliga erfarenheten jag har av telenor och det ska bli den sista för jag ska inte ha något mer med de att göra! PUNKT SLUT!


Pink bikini!

2008-10-1602:55:09
Skrivet av Sandra Edlund

Shhiiiit vad jag är tråkig..... men effektiv just nu!


Känns som jag tjatar om samma sak varje gång jag skriver och jag är ledsen för det, men just nu har det varit mkt tid vid symaskinen passar på att jobba medans jag är ledig från jobbet! Hur lät det där egentligen...?

Men idag har jag faktiskt varit inne på jobbet en sväng och hjälpt till också. Verkar som jag valde rätt dag då det bjöds  på tårta. Nämligen en av våra bästa medarbetare som tyvärr måste sluta :( Hoppas det löser sig för honom på något sätt!
Det bjöds iaf på Chokladtårta!! Det måste var den godaste men onyttigaste tårtan som tillagats! Nam nam!

Folk bara går o garvar åt mig på jobbet när jag frossar i mig... jag förstår inte!

Under arbetet hade jag så mkt idéer i huvudet att jag var tvungen att fortsätta när jag kom hem. Men denna gång gjorde jag faktiskt något till mig själv. Måste faktiskt unna mig något eget ibland också!

Så titta vilken söt liten nederdel jag gjorde! Kan jag ha när jag ligger i Thailand sen och sippar på en matchande paraplydrink! Hihi...Överdel får jag sy imorgon, fast egentligen behöver jag ju ingen. Solar alltid topless utomlands ändå! Kanske bara göra massa söta nederdelar istället. Det var jättekul!

Synd att den rosa färgen inte riktigt kommer till sin rätt i kameran för den är så himla söt IRL!

-Babypuss-

VARNING! Känsliga läsare varnas!

2008-10-1501:09:27
Skrivet av Sandra Edlund

Jag har ett stort plåster i bakhuvudet! Ska bli mäkta intressant o ta bort det imorgonbitti! För inte förrän då får jag se hur det ser ut!Jag har varit på besök hos Doktorn idag på hudkliniken. Nämligen så att jag fick något väldigt läskigt bakom örat/i hårfästet som växte och blev större och större och blödde och blödde och varade och varade. Mkt otrevligt kan ni förstå. Någon nämnde hudcancer och alla ser ut att sett ett spöke så fort de tittar bakom örat på mig. Lyckades skrämma livet ur mina kära töser i taxin då det sprutade blod om mig en kväll innan utgång,förövrigt så har jag kört med röda slingor i håret den senaste tiden.

Inte trevligt med andra ord!

Första läkaren skrev ut lite antibiotika utan att ens tittat på det knappt, funkade inte! Tog mig då till ett annat ställe som skickade mig till ett annat ställe och där fick jag idag bort fanskapet!

Fick ligga på sidan på båren, lite bedövning och sen hörde jag hur det knastrade bakom örat på mig. Svimfärdig...? Nästan! Men det gick bra... hoppas jag! Nu vet jag hur det känns att vara stelopererad i nacken. Den känslan fick jag av bedövningen!

Men de säger att det inte är något farligt så nu kan alla andas ut som varit oroliga!

Jag är otroligt lättad!

Filmtips: The things we lost in the fire!

2008-10-1412:50:08
Skrivet av Sandra Edlund

Sååå.. hur gick det igår? Kunde jag somna.....?

Satte på en film jag tänkte blunda till men OJ så bra den var!! Så istället för att sova låg jag snyftandes i sängen och ville inte missa en sekund.

En film jag verkligen rekomenderar: Things we lost in the fire!Påminner lite om filmen P.S I love you fast den här är kanske lite bättre! Inte lika dramatiskt kärleksfull utan mer dramatisk berörande. Svårt att förklara, ni bara måste se den..... om ni inte redan gjort det!

Ny vecka...

2008-10-1401:24:30
Skrivet av Sandra Edlund

Jag borde sova.. jag kan inte sova... längre! Jag somnade till en film för ca 1 timme sen. Frustrerande!! Men nu är jag pigg igen.. undra hur länge det varar i natt då. Igår blev jag så frustrerad att jag gick ut för att ta en promenad 02.00 mitt i natten. Gick 1 timme... natten är fridfull... men läskig. Otroligt skönt att ta på sig mössa, vantar och bara gå ut helt osminkad. Vem bryr sig mitt i natten... ingen! Jag var nog en nattuggla i mitt förra liv!

Söndag var söndag, slappa lite, äta glass.. äta godis! Såg början av en film, somnade och vaknade. Söndagar är alltid söndagar! :)

Idag är det måndag, det har tillbringats tid vid symaskinen. Och vad jag höll på!! Testade lite nya sätt att sy på, inte roligt att testa nya saker, då vet man liksom inte hur man gör och man får göra om flera gånger. Men jag gav inte upp tills jag var klar. Det är mitt måste, då vill man inte återuppta det. Därför måste det avslutas.

Jag önskar jag kan dela med mig av det jag syr, har frågat om jag får dela med mig av det eller om det är hemligt tills allt är klart. Väntar på svar.... känns ju mkt roligare att dela med mig och kanske få höra vad ni tycker!

När jag var klar firade jag med att baka en äppelpaj som Baby och jag tog med ut till hans föräldrar. Smaskig!                                Packad o klar för avfärd

Äta bör man också, annat än bara godis o dylikt. Idag lagade jag kött! Var riktigt sugen på det! Till det: broccoli! Wonderful!                                   Mat mat mat mat mat mat

Sen blev jag ompysslad! Mina fötter fick kärlek! Hihi...

Nu är mina fötter lena som en babystjärt! :)

Nyfixade naglar har jag också...                         Glitternaglar... gjort av mig själv!


Imorgon ska jag till hudkliniken! :)

Vad tror ni om att sova nu...? Försöka duger...!


Dr Alban i Eskilstuna

2008-10-1215:25:32
Skrivet av Sandra Edlund

Igår sov jag bort hela dagen typ. Blir så sne när jag vaknar och inser att halva dagen gått. Det är nackdelen när jag jobbar som jag gör att jag är hellre vaken om nätterna än dagarna.

Hade pratat med brudarna om att vi skulle köra en kväll i Sthlm men tiden flög iväg och jag kände att jag inte fick ordning på mig själv så då tog jag mig en stänkare och stannade hemma! Baby gjorde likadant och tog fram sin gitarr och repade lite inför hans inhopp i hans lillebrors band "Endless Circulation" som är 1 november.

Självklart filmade jag lite!Det roliga var att vi hade ingen aning om vad vi skulle göra eller planerat något men bestämde oss för att gå ner till Grappa och äta en bit till att börja med.

Bättra på maken innan man går måste göras... hmm... vad gör Robban vid mitt sminkbord helt plötsligt!? Där fick jag dig allt! ;)                              Något du vill berätta kanske? :)                                          Jag är redo att gå iaf!

Tog oss ner till till Grappa och åt gott, drack gott och funderade på vad vi skulle göra. Lillebror Johan skulle ner till stan och vi bestämde oss för att gå in till det nya innestället "Statt Saturday" för att hälsa på. Visade sig att Dr Alban var i stan och skulle uppträda.

Ni minns väl honom och hans hits som spelades för x antal år sen.Lite chockad över hans comeback måste jag säga och efter att sett honom uppträda så måste jag säga att han borde nog gått i pension för alltid. Detta var ingen hit!! Nog för att han var sjukt besviken på ljudkillen och grinig över ljudinställningen och rundgångarna men... ja... se själva hur han lackar ur! Hahaha.. SJUKT ROLIGT!

 

Träffade även min kära bror där inne som hade laddat med Dr Alban hela kvällen och var helt lyrisk! Haha... Han är bra rolig ibland! Prompt skulle vi fotas med legenden, inte ens ett leende kunde han bjuda på! Men vi ser glada ut iaf...                   Dr Alban, Syster, Bror (syns det eller)

Träffade massa roligt folk och det blev en toppen kväll. Blir alltid som bäst när man inte har förväntat sig något! Kul o träffa brudarna Tezzan o Nina. Var ett tag sen!Bäst av allt när vi kom hem och kröp ner så ringer helt plötsligt lillebror Johan och vill komma upp på besök, han hade precis följt med en tös hem till dörren (gentlemän går i familjen tydligen) Självklart får han det. Alltid välkommen! Helt plötsligt dracks det whiskey och bira och han fick prata av sig....

Trodde aldrig han skulle gå! :) Hahaha... så rolig när han står påklädd och är påväg ut!                                     "Har du alla papper i en pärm?" *Hahahaha... Otroligt lyckad kväll!! :)

Puss på Er!

___________________________________

*Citerat Pappa Rolf Peterzon (internt skämt)

Födelsemärken/leverfläckar -Bort Bort Bort-

2008-10-1021:50:19
Skrivet av Sandra Edlund

Åhhh.. så trött jag är just nu på alla dess födelsemärken jag har. Nu när jag verkligen stört mig på de så är det ju det enda jag ser  när jag tittar mig i spegeln också!

Sitter här och försöker leta efter något ställe som kan snällt och fint ta bort de jävlarna, men det verkar ju inte existera här i Eskilstuna iaf.

Jag har varit och kollat mina fläckar några gånger eftersom jag varit orolig om de är farliga eftersom att jag råkar riva upp ett och annat ibland (inte så konstigt när de tex sitter precis vid BH bandet!!)
Men det enda jag får höra är "Nej,de är inge farliga" "Ta bort de!? Nej. tyvärr så gör vi inte skönhetsoperationer här"

*SUCK*

Det verkar som helt enkelt får ta mig till en plastikklinik som kan hjälpa mig! Men vilken ska man då välja? Vad känns bra egentligen? Jo det ska jag säga.. att när någon man känner/litar på säger att den varit någonstans och varit nöjd med resultatet så känns det genast mkt tryggare! Det kallas rekomendation! DET är grejer det!!

Så... någon som kan ge mig ett tips?? Nää.. trodde väl det!


*This sucks!*


P.S Erkänna att du inte kommer kunna titta på något annat än mina leverfläckar nästa gång du ser mig nu! :)


Hål i väggen!

2008-10-0914:38:15
Skrivet av Sandra Edlund
Ta saken i egna händer

2008-10-0821:17:52
Skrivet av Sandra Edlund

Är det något jag hatar så är det att vara beroende av någon annans tjänster! Helst av allt vill jag kunna klara mig själv i alla situationer. Tyvärr så kan man ju inte kunna allt och veta allt! Tur är väl det annars skulle man nog vara ganska jobbig som person också. Något annat som jag även hatar är att behöva tjata! Om någon sagt till att den ska hjälpa till så vill jag inte behöva gå på flera gånger om det. Så ibland måste man ta saken i egna händer. Det gjorde jag idag!

Bildmaterial som ligger och väntar på att bli ompysslade gjorde att jag idag installerade photoshop på min laptop och försökte fixa till de, med lite hjälp om hur jag skulle göra! Har nog redan glömt bort allt men en bild blev iaf fixad ite smått.
Bilden är tagen av fotograf Roger Sundberg i hans studio då vi fotade produktbilder för mina bikinisar. Detta blev då en lite roligare serie i en av mina monokinis. Se inlägg här!

Det roliga är att mitt hår blivit diskuterat i samband med att jag lagt ut den bilden på facebook. Tydligen tror folk att jag skulle passa i kort hår. Vilket det nästan ser ut som att jag har på bilden...


Folk förstår inte vad de pratar om ;)

Svante Mets

2008-10-0813:05:37
Skrivet av Sandra Edlund

I söndags så var vi o hälsade på hemma hos lilla Svante! :) Så himla söt....


                                               ..:: Hela familjen ::..

Just another thuesday!

2008-10-0721:32:49
Skrivet av Sandra Edlund

Det är najs att ha lite tid över på jobbet och sätta sig i den nyinköpta monster massagestolen! Ser ut som ett riktigt rymdskepp och för några minuter tror man nästan att man är med i Star Wars när man sitter där!
Inte för att massage har något med Star Wars att göra.. men ni förstår säkert!Just nu sitter jag på jobbet alltså och ska se vad vi kan åstadkomma denna natt! Har flytit på riktigt bra än så länge...

Fick lite nya idéer när tjejerna var över i fredags på vad hur de vill att en bikini ska se ut så jag har suttit hemma tidigare idag och testat lite och det gick riktigt bra! Måste komma på lite enklare lösningar bara...

Vill ju att töserna ska gå runt med mina bikinisar i sommar sen och se läckra ut! :) Of course!

Back to work!

Sandra spelar gitarr... för sista gången!?

2008-10-0615:30:47
Skrivet av Sandra Edlund

De här klippen kan jag sitta och titta på hur många gånger som helst och bara garva!

Det är lördag kväll och jag har kommit hem efter en kväll med mamma på Ladys Night. Baby och jag sitter i vardagsrummet och jag plinkar lite på gitarren! Jättetrevlig och roligt har vi....Tills.... Baby får för sig att vara lite extra rolig! Antingen är han bara avundsjuk på mitt fina gitarrspel eller så vill han helt enkelt inte höra mitt plinkande nå mer... ever! För nu har jag ingen gitarr att spela på längre...!! :(      Haha.. skapligt ynklig jag låter! "Gjorde jäääättee ooo-oo-ooont!" Haha... 

                                      Tills jag inser att det är inspelat!

            

En fredag i Eskilstuna!

2008-10-0520:16:31
Skrivet av Sandra Edlund

Under fredagen hade jag planerat att ha en liten "Pretty in Pink" fest men eftersom att det var så många som ville komma men inte kunde flyttar jag fram det istället till en annan gång när jag kan planera in det bättre :) Jag och planering säger jag bara!!

Men bara för det hade jag inte tänkt sitta hemma och rulla tummarna utan jag bjöd över girlsen och bjöd på lite mat! Det var Jonna, Lotta och Hanna som ville komma på besök! Det var tjejkväll till 100 %. Vin dracks och det snackades sex! Typ vad en tjejkväll brukar innehålla!                                           Jag, Jonna och Lotta

I köket satt vi hela kvällen tills det var dags att dra sig ner mot stan. Vi hade tänkt checka in Statt där de hade premiär för klubben fuse där Darwin & Backwall skulle spela! Där inne dracks det skumpa och drinkar, det dansades och hade överlag roligt!             Här ser vi hur Lotta öppnar monsterflaska till champagne!Tjejer och mobiler säger jag bara! Lotta ser ut att prata med champagneglaset också! Haha         Jonna och Lotta på dansgolvet, lillfingret är med! Hahaha...                                       Darwin & Backwall in action                    Tack tjejer för en trevlig kväll! Det får vi göra om!!

Utflyktsdag!

2008-10-0302:46:07
Skrivet av Sandra Edlund

Guuuud vad skönt att vara hemma!

Har haft en riktig utflykt idag! Började med att jag åkte till Sthlm och besökte den omtalade tygbutiken som är rena himmelriket! Har varit där tidigare och man kan strosa runt i hur många timmar som helst om man har tid/känner för det!

Idag fanns det inte tid för det, skulle nämligen vidare till Uppsala sen för att hämta bildmaterial med mina bikinisar från Ibiza. Men fick med mig 10 st nya tyger och nu är jag ivrig med nya idéer igen! :)

Är jättenöjd med bildmaterialet från Ibiza och det var precis vad jag behövde för att dra webshopen ett steg närmare öppning! Det tar sig... den som väntar på nå gott :)
Jag har redan fått beställningar fast jag inte ens startat och det känns jättebra!

Jättekul o se hur bikinisarna sitter på olika personer, alla ser ju inte ut som mig!
Även bra att bikinisarna fick komma till användning innan de går till försäljning så att jag vet hur de klarar av solljus, saltvatten och slitage överlag. Vill ju veta att det är kvalité på produkterna jag säljer! De verkar ha klarat det fint och det glädjer mig mycket!

Har lite behind the scenes bilder som ni kan få se!Såg även att jag fått ett stort tack av själva agenturen "Rask Models" som stod för modellerna under resan! Känns jättekul att de gillade bikinisarna och visar sin uppskattning! Sånt värmer!

Inlägget ser ni här:

http://raskmodels.blogg.no/1222944347_en_stor_takk_til_flin.html

Donnan bakom Rask Models är Helene Rask som är en otroligt driftig tjej med skinn på näsan! Hon har varit med i branschen länge och byggt upp en agentur i Norge, där hon själv kommer ifrån och bor. Jag har träffat henne personligen och man kan inte annat än gilla den tösen! En tjej jag ser upp till på många sätt! :)

Är det detta som kallas att ha kul på jobbet!?

2008-10-0202:14:20
Skrivet av Sandra Edlund

Goda minnen från förra sommaren i Frankrike/Normandie! 

__________________________________________________________________           ..........Sandra and Ella goes wild!................


-Asså! Hur ska vi posa nurååå! Känns alltid som man gör samma sak hela tiiiiiden *suck* (Ella)-Vi hittar på nå kul! Nå helt annorlunda! Typ hoppar lite... (Sandra)-Typ såhääääär, liksom ba! (Sandra)

Ella kliar sig i huvudet och undrar vad f-n Sandra gör.

-Ehhh, jo det kan ju va kul.. eller liksom? (Ella)

-Testa! (Sandra)-Du menar såhääär typ!? (Ella)

Ella hoppar 5 cm ovanför marken

-Ja, jo eller ja.. lite högre typ, liksom! Kom igen vi testar! (Sandra)-Ååååååh wiiiiiie! (Sandra och Ella)-iiiiiiiiiiie (Sandra och Ella)
*Duuuuns!*
-Du ser va kul det va! Kändes som vi flög typ!! Eller hur!? (Sandra)

-Ehhh.. jo visst asså, vi va ju i luften en stund iaf och det eee man ju när man flyger så det måste ju va samma sak typ, eller hur! (Ella)

Ella kliar sig i bakhuvudet och undrar om Sandra verkligen har rätt!


Men det spelar ingen roll, för kul hade de!


_____________________________________________________________

P.S. Tjejerna på bilderna har inget med texten att göra....

Eldshow

2008-10-0122:39:03
Skrivet av Sandra Edlund                        Ett filmklipp på när jag och Ella kör eldshow!

Nysydda trosor!

2008-10-0119:49:30
Skrivet av Sandra Edlund

Dags att sy lite nya trosor till mig själv idag! Alltid fräsch med nytt under :)

Resultat:
Svante to earth!

2008-10-0114:00:49
Skrivet av Sandra Edlund

Stort grattis till Magnus och Ann som blivit föräldrar till denna lille pojke!                                                Hur söt är han inte!?


Til forsiden

Sandra Edlund

${ProfileDescription}
Mer...