Se flere på HITME.NO

Nu vänder det.. :)

2010-05-1913:50:16
Skrivet av Sandra Edlund

Det har inte varit roliga dagar den sista tiden...

Jag mår verkligen kasst och min kropp reagerar på alla möjliga sätt. Just nu sitter jag och är helt slut av feber och snuva. Dålig energi och knappt någon röst.

Känner mig inte alls på topp :(

Men jag måste vända det här och få saker och ting på rätsida igen. Har inte råd att förlora såhär mkt tid...

Trots motgångar så måste vardagen leva vidare och jag har ju massor att göra inför vår SATC, girls night out fest! Har kommit lite på efterkälken då jag inte varit upplagd för möten iom detta, men jag gör mitt bästa för att vända det nu :)

Tävlingen om vilka som vann biljetter till vår kväll har avgjorts på Ckrets Bloggen, 3 lyckliga vinnare får vara med och dela denna dag med oss :)

Fram tills klockan 23.00 kör vi endast tjejer inne på Nybron men efter det så får även killar komma in och skåla ihop med oss. Kommer bli en stor skååål :) Då vi är så stolta över detta! Vill ni boka bord eller ha gratis inträde fram till kl 00.00 så kontakta oss.

I dagarna har det kommit in flera sponsorer som blev överlyckliga över att få vara med oss och vi har även fått förfrågning om att köra detta event hos en av Sthlm innekrogar också :)

Inte nog med det... idag fick jag även in pengsponsor till mitt företag och shop! :)

Så varför vara ledsen... finns massor att vara glad över nu!

... :: R.I.P Magnus :: ...


Kommentarer:
Postat av: Jonna

Gumman, du är så duktig! Och jag är säker på att alla i din närhet har förståelse över att du inte är på topp just nu. Du kommer ikapp snart, stronger than ever!



Jag mailade till mailadressen igår och skrev att jag tar med Lotta (skrev hennes fullständiga namn). Fick svar idag, så det var nog Karin eller Sofia som svarade :-)



Längtar verkligen! Sänder en stooor krya på dig KRAM och PUSS!


Kommentera inlägget här:

Navmn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:


URL:


Kommentar:


Trackback