Se flere på HITME.NO

Back to Life!

2010-05-3114:58:50
Skrivet av Sandra Edlund

I'm back!

Sitter i bakåtlutad i soffan med benen i kors och laptopen vilandes på mina lår.. precis som det brukade vara innan all stress la sig inför SATC, girls night out kvällen...

Det är med så mkt blandade känslor jag sitter här och bara tänker tillbaka.. "vad var det som hände egentligen"

Mest av allt så är jag så nöjd och glad och försöker ta till mig allt som faktiskt sagts i samband med mitt engagemang med denna modevisning bla. Som jag kämpat för att få det gå så bra som möjligt och de supersöta ord jag fick höra från mina vänner efteråt! De har verkligen värmt mitt hjärta!!

Sen är jag samtidigt besviken, jag hann liksom aldrig njuta av kvällen själv... Men en dag som denna får man inte göra det inser jag nu.

Huvudsaker är att alla var nöjda och att inget gick fel!Bild tagen från Etuna.se när vi tackar för oss och låter festen börja ordentligt! :) All uppdatering kring denna dag kommer uppdateras med massa bilder på Ckrets bloggen!

Och ni har väl för guds skulle inte glömt at kika in på min nya webshop som nu rullar!?!Men nu ska jag börja leva mitt liv igen. Så mkt som jag missat pga detta ska jag nu ta igen och ge lite extra kärlek till.

Det ni inte vet är att Baby faktiskt hållt på förfullt med projekt carport medans jag stressat med mitt projekt. Blir jättebra!!! Ska uppdatera och visa bilder sen...

Nu ska jag göra mig redo för att bege mig ut till Sundbyholms hamn och bara mysa med kärleken och en glass i min hand!

I deserve it! ;)


Seg uppdatering!

2010-05-2614:24:40
Skrivet av Sandra Edlund

Jag har svårt att hinna med att uppdatera på denna blogg då jag hela tiden håller på och fixar inför lördagen! Men kika gärna in på CKRETS BLOGGEN så länge...

Där uppdateras det hela tiden :)

Morgonmöte i stan...

2010-05-2410:44:28
Skrivet av Sandra Edlund

Det är fortfarande tungt i huvudet och snuvan och hostan har inte gett sig... men det är betydligt bättre än för några dagar sen :)

Men nu är det dags att fixa med allt inför lördag!! Jag kan inte förstå att den snart är här!!! Jag ska börja dagen med att åka in på ett möte med Chian från Nybron!

Solen skiner och jag ska in till stan för första gången på mer än 1 vecka!! Wiiiie :)
Life goes on...

2010-05-2113:15:42
Skrivet av Sandra Edlund

Jag vaknade och det kändes som jag sovit hela natten utan att behöva snyta mig varannan kvart eller känna hur kroppen pulserat av all feber.

DIREKT började min hjärna koppla till allt jag skulle kunna göra idag! Min första tanke var faktiskt att ta bilen och åka en sväng! Jag saknar att köra min bil. Jag ÄLSKAR min bil! :) Jag kan känna en så härlig känsla när jag inte åkt på hela dagen ocn äntligen få sätta sig i den och höja volymen...

Nu har jag det gått FLERA dagar utan att jag fått köra min bil... buuuhuuu...

Så jag flööög upp ur sängen och funderade på VART jag skulle åka... I samma veva slog huvuvärken till och jag kände snoken rinna igen. F*CK!! Det var bara en "synvilla"...

JAG ÄR FORTFARANDE SJUK!

Så jag drog ner på tempot och raderade alla dessa tankar om vad jag skulle göra idag.. Bara att inse att jag blir fängslad här i huset idag igen. I love my house as well so there's no shame in that... men det är jobbigt och se hur mkt som behövs städas utan att ha orken till det :(

Jag gjorde mig lite havregrynsgröt som jag lika gärna kunnat krydda med lingonsylt... för smak det kände jag då inte! Läste ut Gynnings "EGO woman" och är tillbaka i samma stråk: vandrar mellan balkongen, soffan och sängen....

När jag är frisk ska jag tamefaaan ut på raveparty!!

Suuuuuuk....

2010-05-2015:17:47
Skrivet av Sandra Edlund

Usch och fyyy faaan vad jobbigt det är att vara sjuk. Idag är febern ännu högre än vad den var igår och jag klarar inte ens att sitta ute i det fina vädret :(

Så jag ligger istället nerbäddad och tröstäter på en 200 g schweizernöt chokladkaka. Tyvärr smakar den inte så mkt.. Förbannade snuva...

Fick helt plötsligt ett väldigt stort sug på att åka utomland och bara ta in på lyxhotell... Cancun har fullt av det!Detta t.ex såg ju inte helt fel ut....

Nu vänder det.. :)

2010-05-1913:50:16
Skrivet av Sandra Edlund

Det har inte varit roliga dagar den sista tiden...

Jag mår verkligen kasst och min kropp reagerar på alla möjliga sätt. Just nu sitter jag och är helt slut av feber och snuva. Dålig energi och knappt någon röst.

Känner mig inte alls på topp :(

Men jag måste vända det här och få saker och ting på rätsida igen. Har inte råd att förlora såhär mkt tid...

Trots motgångar så måste vardagen leva vidare och jag har ju massor att göra inför vår SATC, girls night out fest! Har kommit lite på efterkälken då jag inte varit upplagd för möten iom detta, men jag gör mitt bästa för att vända det nu :)

Tävlingen om vilka som vann biljetter till vår kväll har avgjorts på Ckrets Bloggen, 3 lyckliga vinnare får vara med och dela denna dag med oss :)

Fram tills klockan 23.00 kör vi endast tjejer inne på Nybron men efter det så får även killar komma in och skåla ihop med oss. Kommer bli en stor skååål :) Då vi är så stolta över detta! Vill ni boka bord eller ha gratis inträde fram till kl 00.00 så kontakta oss.

I dagarna har det kommit in flera sponsorer som blev överlyckliga över att få vara med oss och vi har även fått förfrågning om att köra detta event hos en av Sthlm innekrogar också :)

Inte nog med det... idag fick jag även in pengsponsor till mitt företag och shop! :)

Så varför vara ledsen... finns massor att vara glad över nu!

... :: R.I.P Magnus :: ...

Hans farväl...

2010-05-1715:20:42
Skrivet av Sandra Edlund

Jag KAN bara förstå att han är borta! Vi hade ingen vardaglig kontakt men en betydelsefull kontakt som ingen annan någonsin kommer kunna ta ifrån honom.

Han var den person som såg mig växa upp i tonåren och in i vuxenvärlden. Han lärde mig allt han kunde och jag hade alltid en stor trygghet i honom. Samtidigt som han skämde bort mig fick jag alltid veta vad som var rätt och fel. Finns så många minnen med honom inblandade, hur ska jag någonsin förstå att han är borta..?

Han ursäktade sig när han ringde för att berätta att han blivit erbjuden VD tjänsten för pagoden "Det känns som jag vill bevisa för dig att jag lyckats" sa han och jag gratulerade honom! Fanns ingen lämpligare person för denna tjänst. Han förtjänade den! Jag glädjes med honom. I samma samtal pratade vi om himmel och jord och berättade vad som hänt sen sist, vi pratade inte så ofta på senare tid men varje gång vi pratade så ville han höra vad som hänt i mitt liv.

När jag sen fick problem med bilen ringde jag honom för rådhjälp, som jag alltid gjort. Minns när jag fastnat i Sthlm trafik och trodde jag hade fel på bilen, han hjälpte mig att såg till så någon kom och hjälpte mig. Trots att vi avslutat vår relation flera månader innan....

Denna gång jag behövde råd hostade han mellan varje mening... "jag tror jag har fått lunginflammation" sa han. "Men du vet hur jag är, superman klarar sig utan hjälp"

De var hans ord innan han fick beskedet att hans "lunginflammation" var lungcancer....
På omvägar fick jag höra hans besked och tog kontakt direkt utan svar.... Efter ett tag kom svaret och vi hördes av till och från och när han kände sig starkare ringde han för att berätta om allt. "En sak är säker, du ska inte behöva gå på min begravning iaf"

Jag tog honom på orden men fick sen höra att cancern spridit sig och han hade 5 % chans att överleva.... Jag visste inte vad jag skulle göra... Hur skulle jag visa att jag tänker på honom och att jag finns där för honom.

Jag målade en tavla med en skyddsängel och lämnade den på hans trapp med en text "tänker på dig"

Detta var hans svar tillbaka och även hans farväl:

"Hej gumman!
Tack så hemskt mycket för tavlan, tror inte du förstår hur mycket den betyder för mig. Den är väldigt fin. Trist bara att jag inte fick träffa dig, sen vill jag att du ska veta vilken fantastiskt person du är. Du ger inspiration och glädje i allt du gör. Saknar att ha dig i mitt liv och vad som än händer med mig nu så vill jag att du ska vet att jag alltid kommer att ha dig i mitt hjärta!
Kramar Magnus
"

Och nu är han borta......

R.I.P MAGNUS! Saknar dig...

2010-05-1622:36:25
Skrivet av Sandra Edlund

Livet går verkligen upp och ner...

Hela denna vecka har bara varit massa besvikelser som jag försökt vänt tillbaka genom att ordna upp det ena efter det andra....

Tycker jag orkat med att hantera problemen ganska bra under veckans gång och så åker jag iväg till Sthlm på lördagskvällen för att träffa massa gamla vänner som jag bla varit iväg på modellresa till Thailand med.
Vi har massor att ta igen och prata om och har en så trevlig kväll...

En av tjejerna frågar mig senare på kvällen hur det är med min föredetta som jag var tillsammans med under den tiden vi lärde känna varandra och jag blir tvungen att berätta att han tyvärr fick lungcancer och inte mår så bra....

Idag får jag veta att hans kropp inte orkade längre på lördagskvällen och åkte in till sjukhuset! 2 timmar senare var han inte med oss längre... men jag kan inte sluta tro på att han fanns där med oss och tog farväl genom min väninnas fråga.

Varför måste livet vara så orättvist!?


Jag är så glad!!!

2010-05-1412:55:59
Skrivet av Sandra Edlund

Det går inte att beskriva i ord vilken känsla jag just nu upplever. Det är GLÄDJE med stora bokstäver! En stor stor lättnad som var otroligt välkommen!

Gårdagen var riktigt tuff och mina problem med deklaration gjorde igår att jag knappt ätit eller sovit! Visste inte vad jag skulle ta mig till tills jag blev räddad av otroligt snälla och omtänksamma människor som hjälpte mig igenom med detta i ett 12 timmars pass igår! TUSEN TUSEN TACK!! 

Att det finns så snälla människor är mer än fantastiskt! Att ta in en helt okänd människa i sitt hem och bjuda på både lunch, fika och middag endast för att vi har en gemensam nämnare :) Helt otroligt! Jag är chockad men otroligt tacksam!!!

Denna sten gjorde att jag svävade hela vägen hem och kände mig minst 10 kilo lättare!

Idag är en helt annat människa jämfört med gårdagen!                                          *gårdagen*


Hälsan på topp! :)

2010-05-1122:38:14
Skrivet av Sandra Edlund

Idag har det var full fart hela dagen och jag har flängt fram och tillbaka över hela stan! Började med att åka på hälsoundersökning som jag blivit tillsagd, av jobbet :)

För 3:e gången (på 9:e år!) var jag där och kollade att jag mådde bra och det gjorde jag verkligen, bättre än någonsin! Förutom att jag gått ner 5 kilo sen sist... :/ och då var jag inte speciellt överviktig förra gången. Snarare normalviktig (haha!!;) Så nu är jag tyvärr underviktig när det räknas BMI men det är bara för att jag stressat mkt den sista tiden och gör av med mer energi än vad jag får i mig! Men mkt predikande blir det iomkring detta och jag VET att det är viktigt att äta och jag har verkligen inga problem med mat, snarare tvärtom. Men just nu har jag så mkt i huvudet att det kommit lite i skymundan...

Jag jobbar så mkt inför min release och lansering av Ckrets att jag inte hinner tänka på annat. Men jag älskar det jag gör och det finns inte roligare än att se mitt företag växa! I love it!

När det äntligen blev dags att åka hem svängde jag förbi och handlade lite kött och kesosallad att tillaga tillsammans med Baby! Det var ju en sån fin kväll med solen som sken att vi bestämde oss för att inviga vår fina balkong för första gången. Johan kom förbi och gjorde oss sällskap och vi fick en väldigt mysa kväll ihop!

På balkongen blev det stämningsfullt med gitarr och sång!

Johan hade precis varit hos frisören och färgat håret, mkt snyggt! :)Så nu sitter grabbarna på övervåningen och garvar åt någon dålig komedi och jag ska ta fram mina penslar och måla lite! WIIHOO! :) Var verkligen jättelängesen nu! :)

Hemma från Ckrets Casting!

2010-05-1022:29:07
Skrivet av Sandra Edlund

Sitter i soffan och har precis moffat i mig lite McD mat!!!! Är så himla matt!!! Har varit uppe i varv heeeela dagen och nu äntligen fick jag slå mig till ro i soffan och få i mig lite mat.

Hade så mkt att fixa med inför Ckrets castingen som hölls idag och har inte haft en lugn stund! Men GUUD vad kul det varit och jag är så glad över hur dagen blev!

Blir nästan tårögd över hur snälla människor jag har omkring mig som verkligen ställer upp och är så snälla! Utan er hade detta inte gått!!! Tusen tack till Karin, Sofia, Roger, Christian, Fredrik, Johan och sist men inte minst "Nybron" som vi fick låna för denna casting!!

Jag är helt slut nu och vill bara att min sötnos ska komma hem så jag kan berätta om dagen!

Men jag ska uppdatera mer om denna kväll på CKRETS bloggen sen! :)

Helgäventyr!!

2010-05-0920:26:21
Skrivet av Sandra Edlund

Helgen gick väldigt fort men har hänt massor!!

Kom hem från Göteborg idag då jag frusit som bara den på GP i Speedway. Jag trodde jag hade varit med om det värsta förr förra året i ullevi men detta var faktiskt ännu värre. Så pass dåligt att jag blev riktigt orolig för min vänstra pekfinger då det inte tog lång tid förrän jag tappade känseln i det och det blev helt vitt! Riktigt läskigt var det när det bara blev värre och värre hela tiden. När jag tillslut inte kände något och det började bli blått var jag tvungen att springa och be om att få träffa en läkare då jag ville veta att det inte var någon fara att fortsätta.

Så efter heat 12 när jag egentligen skulle ha skjutit upp t-shirts på läktaren så fick jag istället läkarvård då de sa att fingret kunde lossna om jag inte fick igång min blodcirkulation! Men medans jag kom in i värmen så började blodet cirkulera igen och jag kunde ta nya tag inför sista halvan.

Bild och filmklipp från kvällen:Tillsammans med sponsorn, digdeep.comHar träningsverk i hela kroppen eftersom man satt och spände sig så mkt under hela kvällen! Det var fruktansvärk skönt att komma till hotellet efter denna frusna kväll och bara umgås över ett glas och så sov vi sen gott! :)

Men ännu skönare är det att vara hemma!!!

Dåligt väder :(

2010-05-0711:41:49
Skrivet av Sandra Edlund

Vaknar av att hela huset gungar! Känns så iaf när man hör hur vinden tar tag därute! Inge vidare väder men vad gör det när man ska var i globen och se Lady Gaga!?! :) Hihi!
Karin och jag tar oss en roadtrip och åker upp för att äta och umgås över ett glas vin innan! Ska bli så himla trevligt!!

Är dock lite orolig för väderprognoserna inför lördagens GP på Ullevi! Det ser inte speciellt bra ut, ner mot 4 grader med vind och regn! :( Det pratas om att de har en reservdag att köra på söndag istället då det ska vara bättre väder. Än så länge har vi inte fått någon info och jag antar att det bara är att åka dit för att invänta svar där...

Men om planerna går som de ska så kan ni ju se någon frysa arslet av sig i TV imorgon kl 19.00 ;)


I huvudet på Sandra! :)

2010-05-0616:52:30
Skrivet av Sandra Edlund

Vilket underbart väder det sprack upp till! Hääärligt när man sitter bakom syburken och sliter! :(

Nej jag lämnade just den och har bestämt mig för att göra annat! Måste handla, packa, äta och göra saker o ting klart för helgen! Tiden är knapp och det gäller att distribuera den väl!

IMORGON ÄR DET LADY GAGA!!!!!!! Ska bli sjukt kul att se hennes konsert! Det har varit så mkt att jag knappt hunnit tänkt på det men när jag tänker på det blir jag alldeles sprallig :) Hihi!Men det blir inget tokhålligång då jag måste vara pigg o fräsch för att åka till Göteborg dagen efter! Då vill man INTE må dåligt! Det ska jobbas hela dagen och då behöver jag vara pigg o fräsch. Jag är ju inte 18 längre ;)

På jobbet är det massa håll i gång idag med busslaster från Sthlm som ska se vår invigning av nya EKTAB loggan! Önskar jag hade lite tid att åka dit o se hur det går men får se om jag hinner till föreläsningen som är 19.30. Ska tydligen vara bra, börjar ju ändå jobba strax därefter så det ska jag väl hinna...

Men först! Moooooot ICA :)

Projekt!

2010-05-0522:18:53
Skrivet av Sandra Edlund

Gud vad vi håller på och arbetar i huset! Baby håller på med sitt projekt (carport) och jag håller på med mitt (SATC, girls night out)
Hinner inte mer än vakna förrän han är iväg och handlar virke, så jag passar på och sätter mig bakom dumburken och kollar mail och kommentarer till tävlingen som jag precis la ut dagen innan. Än så länge är det inte många om hoppat på om tävlingen konstigt nog. Jag hade direkt anmält mig att vilja gå...

Men jag har fått andra positiva besked idag som gjort att jag studsat upp och ner, mamma kom förbi och gjorde en hjälte insats i mitt "klippa tyg" arbete. Finns ju inte så mkt tid kvar att jobba med allt fram tills måndag då jag åker iväg på Lady Gaga på fredag och Göteborg på lördag. Hem söndag och på måndag är det casting!

Puuuh.. så nu ska jag bara jobba, sen sova och så kör jag igen!


VINN INBJUDAN TILL SATC, GIRLS NIGHT OUT!!

2010-05-0513:16:49
Skrivet av Sandra Edlund

På Ckrets Bloggen delar jag nu ut 3 gratis inbjudningar (+ 1 vän) för er som vill vara med på kvällen men inte fått någon inbjudan!Klicka på bilden för att komma till tävlingen! :)


Stora tavlan på väggen!

2010-05-0513:11:25
Skrivet av Sandra Edlund

Igår när jag kom hem från mötet så möttes jag av en överraskning i trappen! Nämligen min STORA tavla!! Så himla maffig blev den!!! :)Syns kanske inte så bra hur maffig den känns här hemma men ni ser ju lysknappen i vänstra hörnet hur liten den är i jämförelse med tavlan :)

Nu vill jag måla fler maffiga tavlor! Men just nu finns ingen tid till det. Har maaaaassa att göra inför vår SATC, girls night out kväll och jag börjar bli nervös på att hinna med allt! Men jag är nog bara nervös överlag! :)

Nu ska jag jobba vidare! :)

GIRLSNIGHTOUT@HOTMAIL.SE

2010-05-0414:04:23
Skrivet av Sandra Edlund

Alla inbjudningar till vår SATC, girls night out-kväll är ute och jag hoppas att ni blev glada för inbjudan! Tyvärr måste jag informera om att mailadressen som står är FEL! :( och det är girlsnightout@hotmail.se som gäller och inget annat...

Men passa på att osa om ni vill få en plats! De försvinner fort... :)


Painting dirty words :)

2010-05-0217:07:11
Skrivet av Sandra Edlund

Helgen är snart över och jag sitter inne när det är så fint väder! Önskar det vore lite varmare så jag slapp frysa... +10 grader räcker tydligen inte åt damen Edlund! : )

Är nog lite överdrivet småtjurig pga min mensvärk som envisas med att vara kvar!

Men jag har försökt göra lite nytta iaf och målat en tavla. Blev några dirty words...*oooops*

Blev bättre än jag trodde faktiskt :)

Igår åkte jag in till stan med grabbarna och letade potentiella tjejer till modevisningen den 29:e maj. Gick sådär.... men fick ut några flyers inför castingen!

Nu tjatar Baby om pizza ska se om jag kan övertala honom till något annat eller om han vinner den kampen!


1:a MAJ!

2010-05-0112:27:31
Skrivet av Sandra Edlund

Jaha.. dagen då det är dags att demonstrera!! Detta står på mitt plakat:

SÄG NEJ TILL MENSVÄRK!

Måste denna mensvärk envisas med att komma tillbaka varje månad, nej det tycker jag inte! Men som tur var var jag mensvärk fri igår då det var Valborg och vi hade besök med grillning och mys!

Vi insåg att det var exakt ett år sen vi skrev på papprena igår och köpte vårt hus. Bara det var ju värt en SKÅL!! Tänk att det har gått så fort som 1 år sen. Inte så att vi bott här i 1 år men den dagen är snart här också...

Så det var vårat första Valborg här ute och vi tog oss till Mesta IP där det var massa ståhej med en stor brasa!

Skönt att vakna och ha massa energi till att vara kreativ men just nu laddar jag upp med en chokladkaka i soffan...

Til forsiden

Sandra Edlund

${ProfileDescription}
Mer...