Se flere på HITME.NO

Ny vecka nya tag!

2010-03-0114:56:16
Skrivet av Sandra Edlund

Skönt med ny vecka och nya möjligheter :)

Förra veckan bara swischade förbi. Kändes som jag inte gjorde annat än att jobba. Var inne tidigare varje dag och så avslutade min kollega med att ta ledigt också! Men det gick jättebra att jobba med hans inhoppare :)

Vips så vaknade jag och det var lördag eftermiddag! Vart tog dagarna vägen!?! Hade planerat att åka på tjejfest i Sthlm men den fick vara utan mig... trött och jävlig stannade jag hemma i ovädret istället!

Men det har hänt lite roliga saker i helgen ändå. Var på middag hos svärföräldrarna, och en sväng till ikea för några riktigt bra inköp. Bl.a dessa tulipaner! :)

Visst blir det lite roligare när man har levande blommor hemma som dessutom har färg på sig! Hmm... hur många år har jag kvar till pension sa du..? ;)



Just nu står de på vardagsrumsbord vi hittade som jag blev så glad över! Passar perfekt att ställa drinkarna på en lördagskväll! Hehe...



Man kan tro att Blackie gillar att vara med i bild då hon alltid ska vara där kamera linsen är... men så är det inte. Hon attackerar den hellre än ler fint mot den!



Men nog är hon med på alla kort allt! :)

_______________________________________

I förra veckan fick jag hemskickade biobiljetter till förhandsvisningen "Alice i underlandet" som har premiär snart och jag såg fram emot en tripp dit men nu vette fan om man vågar sig ut på vägarna. Det verkar ju aldrig ta slut detta oväder!!! Helt galet!



Vi får se om vi åker iväg eller hur det blir.. jag vill ju gärna se den. Johnny Depp brukar alltid göra sånna här roller så bra!!



Kommentarer:

Kommentera inlägget här:

Navmn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:


URL:


Kommentar:


Trackback