Se flere på HITME.NO

CKRETS blir intervjuad!

2010-07-1602:49:34
Skrivet av Sandra Edlund

Nej fyyyy vad jag är trött!! Men än får jag inte sova. Sitter på jobbet än så länge. Känslan av att få åka hem när man är såhär trött är obeskrivlig! SOOOOVA!

Kunde inte riktigt sova imorse, inte nog med att det är tokvarmt som alla andra dagar så var jag så rädd att försova mig då jag skulle få besök av tidningen Folket som ville göra ett reportage för tidningen med mig! :)

Så tillslut efter 5 timmars sömn gick jag upp för att göra mig redo för intervjun och det gick jättebra tyckte jag! Tills de åkte om jag kom på en liten viktig detalj :)

Hmm... jag nämde nog aldrig riktigt stavningen på CKRETS *secrets* utan jag uttalade det nog bara och då hamnar man ju inte riktigt rätt! Undra vart man hamnar då tänkte jag och skrev in det i iphonen! Det första jag ser är "Watch porn and get payed" Gaaaaaahhh!!

Hahaha.... i ren panik ringde jag till min käreste som inte kunde sluta skratta!! Att han tyckte det var så kul att jag satt där och förklarade att jag drev en porrsida tyckte han var mkt roande tydligen! :P

Efter några samtal så löste sig det hela och jag hoppas att det inte blir några felstavningar i reportaget! Vore ju himla synd! Haha!

Efter intervjuen så åkte jag för att hämta världens bästa Malin! Hon har semester och hälsar på i stan så vi bokade in ett umgänge idag. Vi satte oss i trädgården med varsinna canvas och målade tillsammans medans vi snackade massa skit! Så himla skönt att få lätta sitt hjärta för Malin, hon lyssnar alltid och är rak och ärlig i tankar och funderingar. Vilket jag värderar väldigt högt! Men denna gång var det mest Malin som behövde prata och jag lyssnade mer än gärna! <3



Malin och Blackie under björken redo för att måla!

Jag gjorde en abstrakt tavla med mkt härliga färger! Blev inte riktigt färdig men hoppas på att få avsluta den snart så jag får hänga upp den i vardagsrummet. Ska nämligen byta ut den som hänger där just nu....

Efter vi umgåtts klart med våra tavlor väntade en superhärlig tacobuffe ute hos Åsa där alla grabbarna umgåtts och badat i poolen hela dagen.
Världens bästa Åsa hade fixat så fint med allt och alla hennes gudomliga röror kommer göra mig rund om kinderna känner jag! Såååå himla goda! Fetaoströra och guacumole!! Love it!! :)

Det har varit mkt denna vecka känns det som! Men imorgon är det fredag och jag jobbar... men sen på lördag blir det Lööööve weeeekend med min käreste!! Då flyr vi staden och tar in på hotell med spa och 3 rätters! :)))

LÄÄÄNGTAR!!!



Kommentarer:

Kommentera inlägget här:

Navmn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:


URL:


Kommentar:


Trackback