Se flere på HITME.NO

Dagarna i paradiset!

2010-02-0117:21:44
Skrivet av Sandra Edlund

Vi fortsätter att gotta oss i el Meeechicoooo! :)





Är det här kärlek eller vad!! :) Såååå himla söt liten gubbe som satt och höll i parasollet åt sig och sin fru heeela dagen! Hahaha... Vad vi skrattade när det höll på att blåsa bort hela tiden! :)

Dagarna svalkas med Corona på beachen och till kvällarna klär vi upp oss och går ut och äter något gott. I förrgår gick vi till ett ställe där de hade buffé och blev servade med deras specialiteter. Den mexicanska maten är helt guuuudomlig och jag kan inte sluta äta. Men nu börjar man gå i samma mönster och äta samma sak hela tiden. "One chicken fajitas, please" ;) Så denna gång fick de välja åt oss så vi fick lite variation och det var riktigt gott. För första gången åt vi soppa som förrätt och sen fisk till huvudrätt :)

Efter vår buffe gick vi och satte oss på en gata där de har massa mysiga och coola ställen som håller i gång hela natten lång sen. Tror de stänger 05.00. Men varje kväll på ett ställe kör de eldshow som ligger mot stranden. Det bestämde vi oss för att se och jag drack Miami Vice, vilket består av en blandning av Pina Colada och Strawberry Daquiri!!! Sååå sjuuuukt goood! Och varje söndag och torsdag har de Ladies Night då tjejerna dricker gratis! :) Kan det bli bättre?? ;) Där satt vi och gottade oss i alla roliga människor som dansade och sippade på våra drinkar tills eldshowen startade! DAMN vad de var duktiga!!! Massa cooola grejer hade de... tex hade de rockringar med eld på!







Igår tog vi bussen in till Cancun för att shoppa i "Los Americas" som är ett stort shopping center. Där gick vi i några timmar och hittade lite roliga saker. En perfekt dag för shopping då det helt plötsligt spöregnade här borta!! :(

Men vi var inte ledsna för det efter några timmar av shopping så var vi lika glada ändå! Och så hittade vi så himla goda choklad grejer där de doppade jordgubbar och bananer i diverse olika smak av choklad! Guuuuud så gott det var! Varför finns inte sånt i Sverige!?!



Men nu har jag inte tid med er längre för nu ska vi ner till beachen och jobba lite på brännan ;) Vädret är riktigt najs idag!!!

SOLONG! :)


Kommentarer:

Kommentera inlägget här:

Navmn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:


URL:


Kommentar:


Trackback