Se flere på HITME.NO

SOL!

2010-08-2315:39:35
Skrivet av Sandra Edlund

Hade jag vetat att det skulle bli fint väder direkt när jag började jobba så hade jag kunnat hoppa över semestern :) Förutom dagarna på Öland har det inte varit något sommarväder under semestern vilket har känts riktigt trist.. och vips så jobbar man första dagen och det är strålande sol igen.. Är det inte underbart! ;)

Jag lider dock inte lika mkt som Baby efter som han måste sitta inne hela dagen när solen är framme... en annan jobbar ju när solen gått ner och kan vara ute och njuta om dagarna ändå.
Så det har jag verkligen gjort idag. Tog direkt på mig min bikini och satte mig i solstolen med min bok. Här har jag sen blivit sittandes. Bäst att ta vara på den sista solen!

Otroligt skönt att vara tillbaka i rutinerna igen måste jag säga. Semestern som varit kändes inte direkt som någon semester då det var inplanerade saker hela tiden vilket gjorde att man mer känner sig stressad än utvilad. Men eftersom det blev lite ändringar av sista veckan på semestern så fick jag bara vila och komma tillbaka till den kreativa människa jag är igen. Det är en sån härlig känsla när man känner att det spritter i kroppen för att man har så mkt som man vill göra. Idéerna bara sprutar.

I lördags var det dags för den årliga kräftskivan här i området och det var verkligen supermysigt. Jag börjar uppskatta det här med kräftor mer och mer. Har inte varit så mkt för det på tidigare år men nu så börjar jag tycka att det är riktigt mysigt. Bakade såklart en västerbottenpaj som blev riktigt lyckad! Har jag sagt att jag älskar att laga mat? ;)

Kvällen avslutades tidigare än väntat men det kändes lagom. Vaknade och mådde oförskämt bra :)

Så jag tog bilen och åkte till Tidö Lindö för att repa lite inför ett gigg vi har på lördag. Var ett tag sen nu som vi körde turné men det ska bli riktigt kul! Skönt att det inte är så långt bort heller...

Annars då..? Jo det rullar på. Känns som sommaren gjort sitt och det är dags för mysiga höstkvällar. Pratade om det när grannarna var förbi en sväng igår om hur mysigt det blir att tappa upp termosarna med varm choklad eller lite glögg och gå ut o gå en sväng. Alla årstider har sin charm.

Frågan är om man ska ta sig ner till sjön och känna på vattnet en sista gång kanske..? Kan ju vara sista doppet!

Men nu ska jag först slurka i mig min latte!





Kommentarer:

Kommentera inlägget här:

Navmn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:


URL:


Kommentar:


Trackback