Se flere på HITME.NO

Hur startar man en perfekt dag?

2009-09-2114:59:16
Skrivet av Sandra Edlund

Tänk er in i min vardag. Jag vaknar inte av att en klocka ringer som jag vill slå sönder.



Min egna väckarklocka bara finns... ibland är den inställd på att gå upp tidigare ibland senare... Visst kan det låta underbart, slippa den förbannade klockan som ringer så högt mitt i den vackra drömmen om gröna ängar och blå himmel. Du vaknar och ska istället kliva upp i den kalla tillvaron som är utanför ditt täcke... I agree!!!

Jag är absolut ingen morgonmänniska och har därför valt att velat jobba natt, MEN för er som aldrig jobbat natt så ska ja berätta att det är faktiskt värre att försöka hålla sig vaken om natten OM du är så trött att du håller på att ramlar ihop stående! Det går inte att jämföra med något annat! Det är ren tortyr! Nu är det sällan jag är så trött på jobbet för att jag har kommit in i en riktigt bra rutin i min vardag som gör att jag precis är på mitt vanliga strålande humör tills jag kommer hem. Då kryper jag ner och burrar ner mig hos älsklingen som pussar mig godnatt innan jag somnar med en film framför mig!

Jag gillar min vardag och på sättet jag vaknar, men frågan är hur gör jag sen denna dag till den perfekta dagen? Jag har ju alltså ett omvänt liv.
Ska jag vara så effektiv som möjligt och vara aktiv hela dagen BARA FÖR ATT JAG HAR TID TILL DET... eller ska jag slappa som ni andra gör när ni kommit HEM från jobbet?

För är jag aktiv hela dagen då ska jag ju sen vidare för att jobba under hela kvällen/natten... när får jag då någon lugn och ro i vardagen?

Men slappar jag och tar det lugnt så får jag nästan dåligt samvete för att jag inte gör något vettigt av dagarna... Mysko va! :)

Jag funderar på om jag ska starta mina dagar med att alltid skriva inlägg i bloggen som en ren terapi. Kan ju vara en bra mjukstart på dagen kanske? ;) Vad tror ni?


Kommentarer:

Kommentera inlägget här:

Navmn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:


URL:


Kommentar:


Trackback