Se flere på HITME.NO

Swedish Bikini Team Reunion

2009-07-3018:58:57
Skrivet av Sandra Edlund

Gårdagen gick i The Swedish Bikini Team's anda! Vi hade dragit ihop till en tjejkväll där vi samlat diverse medlemmar från The Swedish Bikini Team. Tjejer som inte träffats på flera flera år träffades igen och fick berätta om vad som hänt sen sist.

För er som inte vet historien bakom The Swedish Bikini Team kan läsa om det på hemsidan www.theswedishbikiniteam.se där det står om hur tjejerna castades för att åka till USA och representera det svenska bikinilandslaget dvs "The Swedish Bikini Team"

Själv så är jag en senare, eller "nyare medlem" kanske man ska säga så jag hade faktiskt inte så mkt av gamla minnen att dela med mig av men lyssnade när de berättade om sina tidigare erfarenheter.

Väldigt intressant hur man alltid vill framställa blonda svenska tjejer som puckade bimbos. Speciellt om man är i USA och får vara med i talk shows som just "The Swedish Bikini Team" Vilket inte alls stämmer i verkligheten.
Man kan tro att det är snygga tjejer som bara har ett snyggt yttre skal och drar nytta av sitt utseende, men det finns faktiskt tjejer som verkligen har skinn på näsan, något bakom pannbenet och verkligen lyckats med det mesta i livet.

I vårt gäng igår hade vi bla en civil ekonom, en redovisnings chef, en gymnasielärare, en heltids showartist. mm mm... Alla hade något att berätta om sitt liv och bilden av blåsta bimbos är som bortblåst!

Det är skillnad på att VARA blåst och SPELA blåst!
__________________________________________

Jag mötte iaf upp Ella och samåkte till Sthlm där vi skulle bo i hennes pappas villa under vistelsen i Sthlm. Vi hann som hastigast göra oss klara innna vi tog en taxi in till Riche där det var bord bokat.



                                             .... Ella ready to go .....



                                                ..... och så även jag ......

På Riche träffade vi upp alla andra och beställde in god 3 rätters middag och flaskor med rosevin!



        Från vänster: Kristin, jag, Sofia, Johanna, Jessica och Ella



                                                         ..... förrätt ....



                                               ..... huvudrätt ....



                                                  ..... dessert .....

Efter den gudomliga måltiden så bestämde vi oss för att gå vidare. Nästa anhalt blev Utecompagniet och fler av oss medlemmar möttes upp. Där gick vi 7 blonda tjejer på stureplan och med tanke på att Sverige är ganska fullt av turister såhär års så var det precis som att vara ute på turne då folk skulle fram och fota tillsammans med oss blondiner!

Helt galet! Tänk att det kan vara så stort för turister att få se blonda tjejer! Speciellt komiskt också när vi faktiskt var ute på vår reunion som "The Swedish Bikini Team" :)



Inne (ute) på utecompagniet blev det fler och fler glas rose och alla blev mer och mer runda under fötterna. Men vi lyckades ändå hålla ihop hela kvällen trots det. Ganska lätt att man tappar bort varandra annars i detta vimmel annars då folk vill fram och prata med diverse tjejer.



               .... som sagt, det började spåra här någonstans .....



                                      ..... sen gick det bara utför ....



                        ..... och kunde ha slutat hur som helst ....

Hahahaaaha... vissa bilder får arkiveras och behållas för oss själva :)



                                        ..... Mingelbild från Village .....

Kul var det! Vi hann med både Riche, Utecompagniet, Solidaritet och Village! Det dansades en hel del och vi alla verkade ha superkul! Vissa försvann tidigare än andra då några skulle jobba. Men vi andra höll igång ända fram till morgonkvisten då det började bli ljust igen!

Tog en taxi hem och sov gott efter en sån galen kväll!


Tusen tack tjejer för en toppenkväll!!!



Kommentarer:
Postat av: Frida S

ÅÅÅÅÅ vad jag har missat nåt :(. Måste vara med nästa gång! September? Då borde jag ha hunnit flytta tillbaka till sthlm!

2009-07-30 | 19:45:53
Postat av: Sandra

Jaaa, det var verkligen synd att du inte kunde komma! Hade varit jättekul! Men vi kan absolut styra upp något i september, funkar för min del iaf :)

Postat av: Ella

Absolut! September it is! :-)

2009-07-30 | 21:58:07
URL: http://ellasweb.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Navmn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:


URL:


Kommentar:


Trackback