Se flere på HITME.NO

I'm back....

2009-07-0522:14:33
Skrivet av Sandra Edlund

Här knappar man på ett tangentbord för första gången på lääänge!!

Som ni kanske förstår så har flyttlass gått och det varit full fart här i huset från dag 1. Internet skulle varit på plats om inte posten strulat bort det och därmed skickat tillbaka våra tele2 grejer. Men jag hoppas att vi får de imorgon så vi kan komma igång ute i cybervärlden igen.

Men det har varit så mkt att det knappt funnits tid till att blogga ändå. I måndags fick vi nyckeln till huset och vi började flytta kartonger på en gång! När vi väl var här i huset ville vi inte tillbaka till lägenheten så vi hämtade madrasser och liggunderlag för att övernatta i det stora tomma huset! Vilken känsla!! :) Vakna och bara öppna altandörren och möta solen! Obeskrivlig känsla!!

Sen gick det stora flyttlasset på tisdagen. Det var blod, svett och tårar... Ingen lätt flytt med trappor och stora soffor. Tur att vi hade så snällt folk som ställde upp och hjälpte till!

Vill verkligen tacka alla som ställt upp och hjälpt oss under dessa dagar! Ni är guld värda! Är så glad över att det finns så snällt folk som finns där när man behöver de :) Ni vet att det bara är att säga till om vi kan hjälpa till med något! :)

Skulle gärna delat med mig av bilder och videoklipp som tagits under de senaste dagarna men tyvärr sitter jag inte på min dator så det får bli när jag har tillgång till min egna dator.

Lovar att uppdatera snart igen!! :)

Hej så länge!!


Kommentarer:
Postat av: josefin

grattis till att flyttlasset gått! njut av resten av sommaren nu!

Postat av: Jonna

Gud vad roligt att ni äntligen fått ert nya hem!! Hoppas att ni trivs, ska bli kul att få se det :-)



Hoppas att du mår bra Sandra! Puss!

2009-07-05 | 22:45:24
URL: http://jonnaliisamaria.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Guu, vad roligt att ni fått flyttat nu!! Så härligt, är riktigt avis! :) Vill också bo i hus! Men men, får se när den dagen kommer... Ska bli kul att se hur ni bor sen! Kanske redan nu i sommar? När har ni semester? Kram på dig vännen

2009-07-06 | 10:09:53
Postat av: Sandra

Josefin: Ja vi njuter för fullt! Om bara solen kunde visa sig nu också så vore det perfekt!



Jonna: Vi trivs jäääättebra! Du får hälsa på någon dag :) Så tar vi den där vinkvällen! :)



Rebecca: Är du i stan något i sommar så är det bara att hojta till så får ni komma ut och titta! Vi har haft 3 veckors ledig nu men jag har 3 veckor till, v. 30,31,32! Vore kul om ni kom ut o hälsa på!! :)



Kram på Er!

2009-07-10 | 13:02:03
URL: http://sandraedlund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Navmn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:


URL:


Kommentar:


Trackback