Se flere på HITME.NO

Back to work!

2009-07-1223:06:55
Skrivet av Sandra Edlund

Då är man tillbaka på jobbet igen efter 3 veckors ledighet. De 3 veckorna gick fort och det känns ju inte riktigt som att man har vilat upp sig, har ju varit så mkt att göra under flytten och efter flytten och fortfarande finns det massor att göra.
Som de säger "det finns alltid att göra när man är husägare"

Men jag är glad att vi inte har ett stort renoveringsobjekt framför oss. Allt är faktiskt tipp topp, om man inte vore så kinkig och ville göra om lite här o där skulle det inte vara något att göra. Men jag tycker det är jättekul o inreda och designa i huset. Har beställt tapet till mitt kommande dressingroom som ska komma i dagarna. Blir en fondvägg och sen vitt i rummet. Längtar sååå efter att få det klart! Just nu är det lite kaotiskt när man ska hitta kläder och dylikt!

Googlade runt för lite tips och ideer och tyckte detta lila dressingroom var lite charmigt. Fast jag skulle själv aldrig välja lila som färger. Jag är så tråkig att det blir vitt och valnöts färgat. Håller på o letar efter den perfekta pallen att ha vid sminkbordet men hittar ingen :(



Tänk om man kunde hålla lika fin ordning som det är på alla bilder sen....
Den här gången ska jag verkligen ge det ett försök :)


Kommentarer:

Kommentera inlägget här:

Navmn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:


URL:


Kommentar:


Trackback