Se flere på HITME.NO

The work of Ckrets

2009-01-2021:13:31
Skrivet av Sandra Edlund

Satt vid symaskinen ett tag och pulade men fick ingen riktig känsla, fick istället huvudvärk så jag satte mig med en stor tallrik full med glass, grädde och chokladsås i soffan istället!
Ibland får man....

Det är mkt jag vill och planerar men tiden rinner iväg och det är inte alltid lätt att göra allt. Men jag har börjat satt upp några delmål för att saker o ting inte helt ska rinna ut i sanden. Som tex när kommer jag köpa igång CKRETS fullt ut med siten igång.
Beror på när jag hittar någon som vill hjälpa mig med den sista kodningen för siten. Hade en kille som skulle göra det som sen i sista stund fick ett annat stort uppdrag från ett annat företag så då hade han inte tid med välgörenhetsjobb. Typiskt!
Istället för en webshop kommer jag köra en bloggshop, där jag lätt kan lägga upp mina nya kreationer och ha en bra kontakt genom kommentarer. Det kommer bli perfekt! Hoppas att  jag kan köra igång snart! Just nu går jag bara o väntar på småsaker.

En liten tävling med ett underklädes set som jag gjort kommer delas ut i samma veva som jag kör igång det. So stay tuned! Fler tävlingar kommer finnas regelbundet och kategorier där du kan köpa mina produkter...

... en liten del av vad som händer på Ckrets sidan!


Kommentarer:
Postat av: Robban

Du är duktig älskling.... Verkligen jättestolt över dig :-) Puss

Postat av: Sandra

tack sötis! Jag gör mitt bästa! :) Puss...

2009-01-21 | 00:06:27
URL: http://sandraedlund.blogg.se/
Postat av: eMMa

Jag är faktiskt oxå stolt!!! hihi Låter som lysande planer, kommer bli kanon gumman!! Får man beställa nån i framtiden kanske i större storlek till "lilla" mig?? Det hoppas jag!! :) Vore ju det ultimata för mig som har så svårt och hitta i butik... om du vill - I pay you goood! haha puss

2009-01-21 | 10:59:25
Postat av: Sandra

Självklart ska vi försöka göra något åt dig också. Du får berätta vad du gillar för något och så mäter vi och testar :)

2009-01-21 | 11:15:58
URL: http://sandraedlund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Navmn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:


URL:


Kommentar:


Trackback