Se flere på HITME.NO

Koh Tao!

2009-04-0210:48:24
Skrivet av Sandra Edlund

Det var några dagar sen sista inlägget och det har hänt massor sen dess att jag inte vet vart jag ska börja! Får berätta i flera omgångar om allt då det skulle bli alldeles för långt inlägg för att berätta allt på en gång!

Vi åkte iaf över till ön Koh Tao med minimala förväntningar. Folk pratar alltid väldigt gott om ön och det är klart man lyssnar på det men samtidigt så sa folk att hela ön är uppbyggd på dykning och vi som inte dyker tänkte att vi inte skulle ha något här att göra. Tänk så fel man kan ha!! Koh Tao är rena paradiset och jag skulle inte lämna denna ö för något annat. Så känns det just nu!

Koh Samui är verkligen helt otroligt fint. Koh Tao är snäppet bättre när det kommer till stranden. Att gå längs strandpromenaden här är som att på i ett enda stort mjölpaket + att längs stranden så är det uppbäddat med massa mysiga puffar överallt så man kan sitta nere på stranden och beställa alternativa drycker och mat. Runt 18.00 tiden dukar alla upp för BBQ och gör ordning i sanden med massa gropar där de stoppar ner flaskor som de har ljus i. Facklor överallt och efter att man sett den underbara solnedgången lyser alla ljus upp den underbara stranden. Det går inte att beskriva hur mysigt det är!! Det ÄR paradiset!!!

Har hur mkt bilder som helst att dela med mig av, här kommer en fin bild. Såhär ser vår utsikt ut just nu :)



Extra roligt över att åka hit var för att Sandra och Stefan var här på ön och väntade på att vi skulle komma över. De hade träffat 2 tjejer från Sverige på Koh Pangang som de börjat umgåtts med så vi har varit ett sånt skönt gäng här i några dagar. Linnea och Jenny heter tjejerna. Den ena från Stockholm och den andra från Piteå! Tillsammans har vi gjort så mkt olika utflykter och hittat på massa olika saker. Därav har det inte funnits tid för att skriva och uppdatera. Full fart hela tiden! :) Men det finns internet överallt och här på Big Blue kan du surfa wiresless samtidigt som du beställer in mat och massa goda drinkar!

Vi ska snart få in mat som vi beställt och sen beger vi oss ut på en tur med andra svenskar på en fisketur! Hur kul som helst att fiska här. Nappar hela tiden och riktigt rogivande att sitta ute på havet och se solnedgången.

Men nu kom maten in så jag ska äta lite! :)

Puss o Hej!


Kommentarer:
Postat av: PaMa

Låter helt underbart, roligt också att göra en massa saker tillsammans med nya/gamla vänner. Njut och hare bra bara:-)

Här OK mä!



Många kramar från PaMa

2009-04-02 | 11:07:00
Postat av: Mamsen

Håller med låter helt underbart. Speciellt om man dyrkar solen som ni gör. Nu åker gubben o jag på kryzzning gubben betalar me like....saknar er KRAM mamma

2009-04-02 | 15:10:57
Postat av: JP -DaKing

Har nu sparat ihop pengar i ett år...strängnäs här kommer jag!!

2009-04-02 | 19:30:15
Postat av: Sandra

PaMa: Ja det här är första resan vi gjort när vi haft umgänge med vänner och det har verkligen varit roligt! Förstår hur ni har det nu när ni åker :)



Mamma: Vad roligt med kryssning! Det var inte igår ni gjorde det! Hoppas det blir lika trevligt som när vi åkte sist ;)



Johan: Hehe... lycka tilli Strängnäs. Det är ju inte helt fel det heller! Ses när vi är hemma igen!



KRAM PÅ ER!!


Kommentera inlägget här:

Navmn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:


URL:


Kommentar:


Trackback