Se flere på HITME.NO

Sthlmtripp

2008-10-1722:45:37
Skrivet av Sandra Edlund

Jag är en otroligt spontan tjej det vet de flesta som känner mig! Så ibland händer de saker man inte planerat. Som igår.. efter min raseri över mobilen åkte jag hem till mamma för att prata av mig över en middag hon bjöd ut mig på! Tack mamma!

Sen helt plötsligt så satt jag i bilen på väg till Sthlm! Jag och Jonna bestämde oss för att röra våra lurviga ner mot stureplan och vara lite sociala! Började självklart med lite vin och skitsnack i hennes "dates" lägenhet! (som hon bor hos när han är i dublin och för övrigt hela tiden) Gumman... dags att sätta pojkvän, flickvän på kartan nu! ;)

Det blev en hård och lugn kväll! Damn.. den där bruden kan dricka! Jag hinner knappt sippa på mitt glas vin medans hon druckit upp sin drink och beställt in ett glas vin... + att hon dricker upp det före mig!

Vi hade sjukt kul iaf! Träffa massa olika människor bla ett par Amerikaner som är med på bild här nedan:



Så roligt att försöka prata engelska på fyllan. Inte nog för att man sluddrar, tungan gör vändningar man inte trodde fanns!

Kameran var även med inne på toan! Hahaha..





                                                Strike a pose.....?

Tiden rann iväg och innan vi visste ordet av det så var klockan 5 och vi satt och käkade hamburgare på MAX! Shhhit vad gott det var, länge sen en hamburgare smakat så bra! Somna som en stock väl tillbaka i lägenheten... och kunde inte röra mig därifrån på ett bra tag! Usch så sliten jag var.... inte kul alls när man bara vill hem och inte kan köra!

Låg och tänkte på hur mysigt det skulle bli en fredagkväll med god mat och idol + annat smaskens. Mellan mina funderingar ringer mamma och frågar om jag kan bo hos de ikväll då de vill åka till Stockholm och ta in på hotell och gå på Casinot! Självklart unnar jag de det så just nu ligger jag i deras nybäddade säng och gottar mig till idol!

En hund ligger på rygg med tassarna i luften på min högra sida och om hennes högra sida ligger Baby och petar på henne och kallar henne för tjockis.... mysfaktorn är hög!


Kommentarer:
Postat av: Anonym

hehe

2008-10-20 | 11:19:33

Kommentera inlägget här:

Navmn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:


URL:


Kommentar:


Trackback