Se flere på HITME.NO

Full fart!

2008-07-2411:35:34
Skrivet av Sandra Edlund

Inte vill man sitta inne och blogga när det är så fint väder! Därav min icke närvaro igår....

I tisdags var det en toppenkväll! Förutom att Harrys inte håller någon kvalité på tisdagar så var sällskapet väldigt bra och hela kvällen blev topp!!

Jag tog på mig en nyinköpt klänning från Gina och blandade iordning lite goda pärondrinkar till oss här hemma innan det bar iväg ner mot stan!





Det åts och dracks hela kvällen så inte förrän vid stägning 7 timmar senare var vi därifrån! Sjukt! Då var man lagom rund om fötterna...





Väl hemma hade jag svårt att sova och låg och stirrade i taket till klockan 05.30, jobbigt som fan! För jag visste att jag skulle vara i studion för att fota mer smyckes bilder klockan 14.00 och innan dess skulle jag hinna fixa mina naglar och vara fräsch!

Vaknade först klockan 10.00 av att min mobil ringde, min frisör som ville skjuta fram tiden lite! Skulle nämligen dit efter fotograferingen också.

Hann precis fixa  naglar och stressa mig iväg då jag satte mig i bilen och termometern visar 34 grader! Shit vad det var varmt! Inte riktigt lika varmt i studion men med lite blixtrar och lampor så steg temperaturen även där! Slutar med att jag får avbryta en liten stund för att det svartnar för mig och jag börjar se stjärnor! INTE NU IGEN!
Fan, jag pallar ingenting. Lite värme, druckit dåligt med vatten och sen är jag körd!

Men efter en paus och några glas vatten så kunde vi avsluta fotograferingen!

Tog mig då vidare till frisören men svängde in och tog en hamburgare för att få lite energi, lite inte riktigt på min kropp.,.

Väl framme hos frissan, var det jätteskönt att sätta sig i deras skinnstol och detta "icke andas" skynke!! Eller inte! Fy fan! Men det var det helt klart värt! Blev jättenöjd med håret och nu är jag riktig blondie igen ;)

Efter mitt frisörbesök åkte jag ut till mamma och lekte frisör själv, lite slingor på henne och sen vidare hem för en dusch innan vi skulle vara iväg på grillkväll hemma hos Magnus och Ann!



Där sitter Ann med sin "lilla" mage! Ändå är det 2 månader kvar tills lilla "Svante" ploppar ut! :)

En jättemysig och lugn kväll med jättegod mat och så avslutade vi med att spela lite "Wii" Guuuud vad kul det var!! Haha! Fick oss ett gott skratt!



                                                     Yoga position!



                    ... och så Robert i samma position! Hahaa...

_______________________________________________

Det var full fart hela dagen igår! Dags att ta sig ut i det fina vädret nu...

Bye!



Kommentarer:
Postat av: Lotta

hahah de ser ut som ja hittat en yogavän att träna med :) core på måndag kanske?

fina trosor föresten..

Postat av: Sandra

Ahhh!! Tränar du yoga! Jag har alltid velat göra det! Vart går du någonstans??



Kul att du gillade trosorna! :)

2008-07-24 | 23:38:40
URL: http://sandraedlund.blogg.se/
Postat av: Lotta

ne ja tränar inte yoga.. ja kör lite alls möjligt. ja kommer köpa kort på worldclass.. å där har ja tänk köra yoga, core å lite annat.. bara följa med :)

2008-07-27 | 19:30:42
URL: http://charlottabambinilsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Navmn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:


URL:


Kommentar:


Trackback