Se flere på HITME.NO

Baby boom??

2008-08-0719:20:32
Skrivet av Sandra Edlund

Känns som det slagit ner en Baby Boom i min närvaro! 

Två av mina vänner har berättat att de är gravida och får en tillökning i familjen i början av nästa år! Båda 2 har jag lärt känna inom modellandet och båda 2 är toppen tjejer!!
Förstår att det känns jobbigt för tjejerna att behöva bli "tjocka" men jag vet att båda kommer vara så himla fina och få väldens finaste barn!

Är det inte vanligt att man få höra det "vill du behålla din kropp så skaffa inte barn!" Är det verkligen så!? Det hoppas jag då inte och tror det handlar om hur man är som person. Vet flera tjejer som fortfarande är modeller efter att de fött barn och ser lika fina ut för det!

Vilket dessa 2 tjejer säkerligen göra också! ;)

Önskar Er båda lycka till!

*puss puss*


Kommentarer:
Postat av: charlotta

klart man kan modella efteråt.. kolla bara på heidi klum hur snygg som hellst trotts barn..

Postat av: Emily Kvick

Hej babe!!

Inne å glor lite på din blogg, va fina grejer du syr!

Ja måste bara säga att ja e precis lika smal sm innan å magen lika platt som innan Oscar....magen va platt igen efter två månader..ja tror de beror på hur man ser ut innan..va man smal innan tror ja man kan bli det igen..men ja tror inte man kan bli smalare eller "snyggare' än innan...max är nog som innan..haha..hajjar du min filosofi?? Puss gumsan

2008-08-08 | 09:43:01
Postat av: Sandra

Lotta: Du har rätt! Finns många modeller eller kändisar av ngt slag som ser likadana ut efter att de fött barn. Men jag vet inte om "vi vanliga döda" kan jämföra oss me de riktigt. Jag kommer då inte ha 5 Nannys som tar hand om den lille medans jag går på yoga eller går till platiskkirurgen! Lite hårt sagt kanske, men fakta är att de lever en helt annan värld som vi inte riktigt kan jämföra oss med :)



Meeeen sen har vi ju sånna som Emily! Min kära vän som har den snyggaste kropp jag skådat!

Hej gumman! Vad kul att du hittar hit! Har inte pratat med dig på evigheter!

Emily är den första tjej jag lärde känna och blev bra vän med i modellvärlden. Var jättelänge sen vi sågs och jag har inte ens sett ditt lilla mirakel till oscar (förutom alla söta bilder på facebook)

Jag försår din filosofi! Men du menar alltså att du gick ner dina kilon ch ser ut som innan utan att behöva anstränga dig? Det låter otroligt men jag är inte förvånad! :P



Jag tror allt handlar om vare sig man bryr sig eller inte...

2008-08-08 | 11:28:47
URL: http://sandraedlund.blogg.se/
Postat av: Gravida kompisen som är kortast ;)

Tja ba Sandra.Vad gullig du är som skriver om mig på det sättet :). Jag hoppas och tror att när den här kulan är borta så går det nog att återställa kroppen ungefär som den var förut! Jag hör av mig när jag är i krokarna. Stor kram

2008-08-08 | 19:21:56
Postat av: Emily Kvick

Hej igen babe!



Men gud va gullig du e:)

Ja faktiskt gick ja ner mina 21 kilo på tre månader totalt enbart av att promenera och amma, men sen får man väl se hur man ser ut efter nästa graviditet om ett par år=)

Vi måste ju ses!! Vore superskoj!

Å så vill ja ju visa upp min lilla guldklimp live också=)

När är du i sthlm nästa gång?



Puss&Kram

2008-08-09 | 00:21:55
Postat av: Sandra

"Gravida kompisen som är kortast".. hihi! Du är allt rolig du!

Jag tvivlar inte heller på att du kan återställa kroppen :) Men innan dess vill jag se magen! ;) Hör av dig! kram



Ohhhh my goood! 21 kilo på 3 veckor! Shit! Vad är du för monster! Hahaha... Andra graviditet, planeras det? Klart Oscar ska ha en lillasyster... eller bror :)

Jag satt o tänkte på hur länge sen det var vi sågs och jag kan inte ens minnas hur många år sen det var! Dags att bryta det! Kommer gärna och hälsar på er! Ni bor väl kvar i huset? kram

2008-08-09 | 11:37:42
URL: http://sandraedlund.blogg.se/
Postat av: Emily Kvick

nej!! haha tre månader!! inte veckor hihi

ja tror vi sågs sist när ni var här på vår fest? mattias fyllde år då..så det måste vart i mars men ja minns inte vilket år!! haha...ja syskon blir om ett par år...4 kanske?få se...ni då? pratar ni om att bli fler?

ja vi bor kvar i huset, men kollar efter nåt annat...e så obarnvänligt här plus att vi bara har ett sovrum å snart vill man ha eget till Oscar nu =)

pussokram

2008-08-09 | 16:14:19
Postat av: Sandra

Hahaha.. läste fel! Men 3 månader är ju inte illa det heller!



Ja just det, vi var hemma hos er då, undra om inte det var för 3 år sen! Kan det verkligen gått så länge... sick! Jaså 4 barn till!! Hehe.. ni ska då ligga i. Nej än så länge har inte barn kommit på tal hos oss... men man blir ju inte yngre precis :)

Jaså ni letar efter nytt boende, ni som bor så fint! Kanske vi kan ta över ert hus då! ;) Just loved it!



Får höras av snart!! Puss

2008-08-10 | 17:28:15
URL: http://sandraedlund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Navmn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:


URL:


Kommentar:


Trackback