Se flere på HITME.NO

Alla flyttfåglar!?

2008-08-2815:58:00
Skrivet av Sandra Edlund

Som alla andra så läser jag lite bloggar här och där och vad man läser så är det många som flyttar just nu. Tex. var det inte länge sen Ella flyttade med sin pojkvän till hus i Enköping, Andrea har precis flyttat ner till sin pojkvän i Danmark, Natacha har flyttat ner med sin Dhani till LA...

+ att jag har några av mina närmsta vänner som håller på o flyttar!!

Malin som jag träffade igår höll på o la bud på en lägenhet i Stockholm under vår lunch och under kvällen hörde hon av sig och berättade att hon fick den... Så snart far hon!
Sen flyttar Jonna ut ur min gamla lägenhet och tar sitt pick och pack till Stockholm så fort hon hittat jobb.
Känns som alla flyr fältet här!
Har sedan tidigare vänner som flyttat till Stockholm också. I gymnasiet var vi 5 tjejer som umgicks och idag så bor 3 av oss i Stockholm (inräknat Malin som är påväg)
Ingen som stannar i lilla Eskilstuna och jag förstår de. Ibland kan jag undra själv vad jag gör här. Fast samtidigt så är det här jag är gjord från kött och blod. Har varit ute på vägar mkt och nästintill bott i sthlm när jag hade pojkvän där men jag minns känslan när jag var på väg hem i bilen att det kändes alltid som att komma hem. Och det var en skön känsla...

Men samtidigt så känns det kanske bättre att ha testat och inse att hem är här... än att undra efteråt om det hade varit bättre där!


Kommentarer:

Kommentera inlägget här:

Navmn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:


URL:


Kommentar:


Trackback