Se flere på HITME.NO

Sicken frukost...

2007-10-1206:18:24
Skrivet av Sandra Edlund

... det blev idag då!!

Ni alla som känner mig vet att jag har ett 'fucked up' liv när det kommer till tider o sömn och leverne överlag kanske.. haha!
Att jobba om nätterna gör att vardagen blir lite annorlunda, vilket även påverkar hur man äter. Jag har haft svårt att hitta en bra rutin på hur jag ska äta och får höra många olika varianter på hur folk gör och vad experter tycker att man borde göra! Men det där är otroligt svårt! I promise you!
 
Eftersom jag bara jobbar varannan vecka också så ställer jag till det lite extra för mina matrutiner även där... hur som helst så brukar jag vara otroligt dålig på att äta överhuvudtaget den veckan jag jobbar.
Pratar jag högt om hur mkt (dvs lite) jag äter till mina arbetskamrater frågasätter de hur jag kan stå på benen. Kroppen måste jobba massor för att hålla min kropp igång på den lilla energi jag ger den.

Den här veckan har jag tagit mig en liten frukost när jag kommer hem på morgonen, vilket jag inte gjort tidigare. Ingen större frukost utan bara lite yoghurt med banan o müsli. Vilket har gjort susen!
Känt mig mkt piggare den här veckan och har haft mkt mer energi, kanske inte har märkts i arbetet : P men jag har märkt det på mitt humör och hur jag mår. Betydligt bättre iaf!

Idag dock så blev det inte riktigt som de andra mornarna den här veckan. En arbetskamrat fyllde nämligen 35 år idag (12 oktober) och bjöd mina kära arbetskamrater på härlig, underbar tårta! Så idag ska jag inte hylla mig för att varit så duktig, att bli hög på socker precis innan man ska lägga sig kanske inte är någon höjdare! :)


image421


Men gott var det vill jag lova...


Kommentarer:

Kommentera inlägget här:

Navmn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:


URL:


Kommentar:


Trackback