Se flere på HITME.NO

Sommartid var det ja!

2007-03-2605:41:10
Skrivet av Sandra Edlund

Festen hemma hos Tezzan var jättetrevlig, kom ju självklart senare än alla andra men var nog ingen som förväntat sig annat när det kom till mig ändå :) Tidsoptimisten själv!

Blev ett avslut på kvällen nere på Harrys! Surplade några extra drinkar innan Herr Vakt tillslut släpade ut oss vid stängning. Förlåt ännu en gång, vet ju jobbiga fyllon kan vara som aldrig vill gå hem ;)

Ranglade in på kebaben och sniffade lite på fyllekäket men tog mina bestämda steg hemåt istället och kokade ihop lite nudlar...haha.. tro det eller ej! Jag håller med; jag måste blivit knäpp!

Well well, lång morgon blev det. Klockor skulle ställas om och helt plötsligt var ju klockan massor! Om min huvudvärk bara ville släpa också så hade jag varit fit 'for fight' för att jobba. Istället mosade jag ner mig i soffan för att vila lite innan jobbet, tyvärr stirrandes på fel klocka såklart!! Så när jag var på väg till jobbet var jag en timme försenad! Bra jobbat!! :) Avslutade natten med att åka ifrån jobbet med mobilen kvar där!! Så jobbigt!
Veckan börjar bra!

Får hoppas det blir bättre fortsättning på denna vecka, ska nämligen besikta bilen nu på tisdag. Håller verkligen tummarna för att det kommer gå bra. Känner på mig att det kommer vara något strul bara. Min stackars pärla har fått alldeles för lite kärlek vill jag lova.
Men om någon (!) känner för att ta sig en titt på bilen för att kolla så jag inte missat något klant fel så får du gärna höra av dig ;)

Se så fin bilen kan vara när den är nytvättad, bör tvätta den imorgon känner jag.


image45

Fast först o främst nu så känner jag att jag behöver lite sömn! 

zzzzzzz... *go'natt*


Kommentarer:
Postat av: Mr vakt ;)

mmm jo Mr vakt hade lite att göra den kvällen. massa roliga typer och folk som inte ville dricka upp hela drinken snabbt nog ;)

men men, vakten hade skoj ändå. han skrattade tom åt sina egna skämt, ett tecken på en trött och knasig man :)

2007-03-27 | 15:38:45
Postat av: sandra

Hihi.. du hade säkert fullt upp, jag har lite svårt att avgöra det i mitt tillstånd som jag var då. Rätt uppenbart tydligen eftersom jag inte ens märkte att ni stängde.. haha..
Kan inte lova att det aldrig händer igen, men nästa gång får du väl vara med och surpla sista drinken istället för att mota ut oss... :)


Kommentera inlägget här:

Navmn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:


URL:


Kommentar:


Trackback