Se flere på HITME.NO

Mitt i vinternatten

2007-01-2200:51:30
Skrivet av Sandra Edlund

..... tillslut så kom vintern...

Mitt i vinternatten

Precis när man började känna att vårkänslorna var påväg så vände allt med en snöstorm!

Snacka om att man blev förvånad, jag vaknade och hade inte ens tittat ut genom fönstret innan jag klev ut och skulle ta bilen. Shit, vad hade jag missat, där fanns inte bilen längre. Jo visst fanns den där, under all den massa med snö som fallit medan jag sov.
Tog en stund att ta sig in i bilen men iväg kom jag iaf.

Jaaa, då har ännu en vecka gått och så var jag ledig igen! Tycker veckorna går fortare o fortare hela tiden när jag jobbar. kanske har o göra med att det är så mkt o göra på jobbet nu förtiden.
Skönt iaf när ledigheten är här igen. Fast ledig o ledig. Fullbokat schema under hela veckan har det blivit så det var faktiskt riktigt skönt att det blev en lugn helg. Kändes lite konstigt att inte förtära någon alkohol en lördagkväll, fast med närmare eftertanke så var det fruktansvärt skönt och välbehövligt tror jag.

Mamma bjöd med mig på "Eskilstuna Revyn"-teatern. Det var riktigt trevligt att gå på det. Inte ofta man är på teater, speciellt inte med mamma och hennes gubbe. Trevligt trevligt!!

Efter teatern tog jag mig hem i ovädret och insåg att jag skulle ta det lugnt framför tv:n med laptopen i mitt knä, men till min besvikelse insåg att jag inte hade något snacks hemma!
Ska jag vara hemma o ha en myskväll så måste jag ju ändå ha lite myssnacks också!!
Därmed bestämde jag mig för att ge mig ut i ovädret igen för att inhandla allt som behövs för att göra en hemmakväll fullbordad. Men bilden i huvudet över hur min bil såg ut så kände jag att det var nästan enklare att klä mig varmt och till statoil istället. Sagt och gjort. Fram med Moonbootsen ur garderoben, på med sockorna, halsduk, mössa, vantar och den varmaste jackan jag kunde hitta i garderoben. Sen var det rask takt ut i snödrivorna.!! Det var ju såå fruktansvärt skönt att vara ute i friska luften och gå lite. Blev som barn på nytt. Skuttade runt, slängde snöbollar runt omkring mig och gjorde änglar i snön.
Stannade till vid ån där jag såg några änder samlats. Därav bilden till denna blogg.

På statoil bidde det lite gottigott och en varm kopp choklad som höll mig varm om händerna på vägen hem.

Möttes av fyllon på vägen hem som gick med deras flottiga kebabtallrikar, för en gångs skull var jag inte en av de... o det kändes så bra!!!

*Puss o God Natt*


Kommentarer:
Postat av: Sandra

Tjenna.
Vill berätta att jag kikar här ofta för att se om du har ngt nytt för dig i livet... Mycket trevlig att läsa om vad du gör om dagarna.. vi ses ju inte så ofta som vi borde!!! helt sanslöst svårt att sy i hop en dejt;)
Men det är därför jag gillar dinlila blogg... då kan jag se vad du gör i snön tex:)
Hoppas du har det bra.. nu när du har en vecka ledigt ser jag fram emot att få läsa om din vecka..
Kram på dig. Sandra

Postat av: Sandra

Meen så glad jag blir! Så det finns verkligen folk som tittar in här då och då :) Ännu gladare att det är just du Sandra!! Vi är alldeles för dåliga på att ses! Det är för sorgligt! Men vem vet en dag kanske vi ändrar på det, jag hoppas in i det sista!
Kram på dig hjärtat!!

2007-01-29 | 15:56:01
URL: http://www.sandrae.com

Kommentera inlägget här:

Navmn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:


URL:


Kommentar:


Trackback