Se flere på HITME.NO

Krämpor

2007-08-2411:40:29
Skrivet av Sandra Edlund

Hur jobbigt är det inte när man pratar med folk i telefonen o så får man frågan:

- Hur är det? som en allmän fråga. Vanligtvis svarar man ju:
 
- Det är bra! Själv då? För på något sätt är det det man brukar göra!

Men när man inte mår bra då??

Jag vill inte gärna klaga över hur jag mår och prata om mina krämpor, men att säga att man mår bra när kroppen egentligen skriker av smärta känns fel!

Nu har jag länge dragit med en jobbig smärta i ryggen som jag förbisett och inte brytt mig om. Vilket kanske har varit dumt men på något sätt har jag trott att det ska gå över... *optimist*

Tyvärr så gick det åt andra hållet nu och blev värre vilket slutade med tårar ner för mina kinder av frustation över att inte kunna somna av smärtan. Inte just så man vill ha det på semestern kanske!

Kom hem igår och min planering var att packa upp för att sedan packa om och åka vidare till Göteborg med 10 andra tjejer för den årliga "Göteborgsresan"
Den består av en helg varje år i slutet av augusti där vi går på Liseberg under fredagkvällen och gör stan och festar till det på lördagen!
Jag hade jättekul förra året vi var iväg och sett fram emot att åka i år igen. Betalt och klart blir jag ändå tvungen att säga ifrån resan för att stanna hemma och rå om mig istället :(
Vilket inte alls känns speciellt kul! Men nu måste jag nog lyssna på min kropp om jag ska kunna göra ett försök att börja jobba på söndag natt igen... *orolig för hur det ska gå*

Har turen att få komma till naprapat "Cia" idag så jag ska dit om ca en timme! Ska bli så skönt att få komma dit och förhoppningsvis få ordning på det här!!

En dusch nu...

Har massa bilder från resan som jag ska dela med mig av sen :)



Kommentarer:

Kommentera inlägget här:

Navmn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:


URL:


Kommentar:


Trackback