Se flere på HITME.NO

Underbar vårhelg

2007-04-1602:28:13
Skrivet av Sandra Edlund

Det har verkligen varit en toppenhelg, om man ser till vädret!
Hur ofta är det så här strålande väder i april. Så långt jag kan minnas har nästan hela april regnat bort, speciellt på min födelsedag. Då regnar det alltid. Och det slår aldrig fel! Tänk om denna förbannelse skulle kunna se annorlunda ut för en gångs skull :)

Jag trivs jättebra i min lägenhet men när sommaren kryper fram så önskar jag att jag bodde någon annanstans. Där jag hade en egen liten uteplats att gå ut och äta frukost på, eller en balkong skulle också funka helt okey. Men icke! Solen ligger istället på hela tiden och värmer upp lägenheten till en temperatur jag inte ens vill tänka på.
Än så länge är det ingen större fara, men jag vet vad som väntar..

Som tur är så har jag mamma att åka ut till för att komma ut på "landet" och få lite frisk luft. Under somrarna brukar jag tillbringa rätt mkt tid där. Denna helg har jag varit där och gått promenader med hundarna. Riktigt härligt! Det ska jag verkligen fortsätta med under hela sommaren.

Idag tog vi ledigt från jobbet, kändes ju skönt när det var så fint väder. Det var sista söndagen som vi skulle jobbat. Nytt schema införs nu och det känns bra. Dessa söndagar har kunna ställt till det ibland. Men nu får vi hoppas att det funkar! Vill jag så kan jag ju jobba mer med annat nu istället : - )
Ledig hela veckan nu, hoppas det fina vädret håller i sig. Då blir jag glad!

Blivit knas med datorn så jag inte kan lägga in någon bild tyvärr, måste blivit något fel efter att photoshop installerades : (
Datorer, datorer, datorer!

Natti natti!


Kommentarer:

Kommentera inlägget här:

Navmn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:


URL:


Kommentar:


Trackback